Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

tai kaip cia tylu siandien vaje vaje...
niekas nebesibedavoja.. nebeturiu lko barti... biggrin.gif tongue.gif
o man to tu vakaryksciu sportu siandien nezmoniskai galva svaigsta... kol dar sedziu dar nieko, nu kai einu tai jo majo..
tai parejus namo ikaliau lexatonilio puse, ytai nors nesinervuosiu, kad svaigsta.,biggrin.gif
Atsakyti
Abio, pavarai thumbup.gif

Man tai kažkokia keista savijauta užėjo, kai vyras pasakė, kad po darbo važiuos į namą dirbti. Atsirado baimė, kad dar ilgai negrįš, tai gavau kalt klonazepamo... Dabar viskas gerai ir visą dieną tfu tfu tfu normaliai jaučiausi, bet vat užtenka tik minties, kad pastūmėtų į tą liūną doh.gif
Atsakyti
cia tai tiesa,kad uztenka tik minties-ir tu jau tam paciam liune.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 03, 10:37)
kokius tu JURLIN vaistus geri?

israse zolofta, klonazepam (rivotril berods) ir dar kazkokius. nuo tu nakciai visai neuzmiegu, o nuo zolofto greitosios reikia. ka tik isvaziavo. privare arklio doziu nuo visko, bet vistiek kazkas negerai. planuoju i psichuske savo noru prasytis, gal priims, nes atrodo nebeistversiu daugiau verysad.gif
susiradau naujosios vilnios tel ir nezinau ar skambinti ar ne. jau stogas vaziuoja. antra diena nieko neina valgyti. prasideda tikra depresija matau ir sparciai. bijau kad viena nesusidorosiu unsure.gif verysad.gif o dar tas jausmas kad tuoj isprotesi doh.gif lapkriti dar psichiatrai ivardino "sveika", nors dabar pati jauciu, kad sakes man.
o kur dar butu galima gydytis stacionare? rolleyes.gif greiciau atsigauciau. blush2.gif
einu jau prigulti, o tai skrandi degina nerealiai verysad.gif
labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 03, 23:33)
israse zolofta, klonazepam (rivotril berods) ir dar kazkokius. nuo tu nakciai visai neuzmiegu, o nuo zolofto greitosios reikia. ka tik isvaziavo. privare  arklio doziu nuo visko, bet vistiek kazkas negerai. planuoju i psichuske savo noru prasytis, gal priims, nes atrodo nebeistversiu daugiau  verysad.gif
susiradau naujosios vilnios tel ir nezinau ar skambinti ar ne. jau stogas vaziuoja. antra diena nieko neina valgyti. prasideda tikra depresija matau ir sparciai. bijau kad viena nesusidorosiu  unsure.gif  verysad.gif  o dar tas jausmas kad tuoj isprotesi  doh.gif  lapkriti dar psichiatrai ivardino "sveika", nors dabar pati jauciu, kad sakes man.
o kur dar butu galima gydytis stacionare?  rolleyes.gif  greiciau atsigauciau.  blush2.gif
einu jau prigulti, o tai skrandi degina nerealiai  verysad.gif
labanakt visoms  4u.gif

Matai, o sakei zoloftas neveikia unsure.gif O kokius vaistus tau leido? g.gif Jei manai, kad stacionare geriau, tuomet prašykis, bet gal pradžiai į kokį neurologinį, ne į vilnią. Aš nežinau, tik šiaip pamąstau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 04, 01:33)
israse zolofta, klonazepam (rivotril berods) ir dar kazkokius. nuo tu nakciai visai neuzmiegu, o nuo zolofto greitosios reikia. ka tik isvaziavo. privare  arklio doziu nuo visko, bet vistiek kazkas negerai. planuoju i psichuske savo noru prasytis, gal priims, nes atrodo nebeistversiu daugiau  verysad.gif
susiradau naujosios vilnios tel ir nezinau ar skambinti ar ne. jau stogas vaziuoja. antra diena nieko neina valgyti. prasideda tikra depresija matau ir sparciai. bijau kad viena nesusidorosiu  unsure.gif  verysad.gif  o dar tas jausmas kad tuoj isprotesi  doh.gif  lapkriti dar psichiatrai ivardino "sveika", nors dabar pati jauciu, kad sakes man.
o kur dar butu galima gydytis stacionare?  rolleyes.gif  greiciau atsigauciau.  blush2.gif
einu jau prigulti, o tai skrandi degina nerealiai  verysad.gif
labanakt visoms  4u.gif

O kodel tau nuo Zolofto reikia greitosios?kaip jis tave veikia?kodel manai,kad nuo jo? g.gif As geriau Zolofta pirma savaite gal ir buvo keista savijauta ,bet ir mano drauge nuo kazkokiu kitu antidepresantu taip pat jautesi...truputi apatija gal buvo, siubuodavo viskas...bet greitai viskas praejo ir panikos tuo paciu.
Tau reiketu dazniau su gydytoju, kuris israse siuos vaistus,pabendrauti.
O del naujosios vilnios dar pagalvok,aisku tau geriau zinoti kaip tu jautiesi...
Mano draugei advokatei tai yra teke viena pazystama gelbeti is n.vilnios nes be pagrindo laike ir nepaleido.Tai kai nuvaziavo ir paaiskino zmogaus teises kita diena zmogu israse namo.
Bet gydytojas butu mates,kad tau reikia i ligonine,jei nepasiule tai dar pagalvok...
Sekmes ir laikykis 4u.gif tikrai bus geriau,juk ziurek saule sviecia, eik prie savo spygliuociu Jurlin
Atsakyti
negasdink geriau zmoniu su n.vilnia. nieko ten blogo nera. ir per prievarta zmoniu tikrai nelaiko, jeigu jiems viskas gerai.

QUOTE(olive @ 2008 04 04, 09:16)
Mano draugei advokatei tai yra teke viena pazystama gelbeti is n.vilnios nes be pagrindo laike ir nepaleido.Tai kai nuvaziavo ir paaiskino zmogaus teises kita diena zmogu israse namo.
Bet gydytojas butu mates,kad tau reikia i ligonine,jei nepasiule tai dar pagalvok...
Sekmes ir laikykis  4u.gif tikrai bus geriau,juk ziurek saule sviecia, eik prie savo spygliuociu  Jurlin

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 04 04, 10:32)
negasdink geriau zmoniu su n.vilnia. nieko ten blogo nera. ir per prievarta zmoniu tikrai nelaiko, jeigu jiems viskas gerai.

O ka nuskambejo kaip gasdinimas?tikrai nenorejau isdasdinti...tiesiog ta situacija buvo dar pries menesi todel as ja ir atsiminiau,ten buvo taip ,kad gydytoja be rimtos priezasties nenorejo paleisti zmogaus namo,tai ko kita diena paleido?
Ir kaip tik drauge sake,kad ji buvo nustebinta n.vilnios ligonines tvarka,remontu ir t.t.
Juk cia rasom apie viska ar ne taip?ar kai nutirpsta pirstas ar prakaitas pila nerasyt?nes tau cia smulkmena...vakar rasei,kad nera ant ko pykt tai siandien jau radai?
Atsakyti
o as visai nepykstu, nesuprantu ko tu nervuojiesi..
ir nera cia ko isizeidineti..
gal galetum truputi placiau pasakyti apie kokia gydytoja kalbama?
as tik sakau negasdink zmoniu..smile.gif

QUOTE(olive @ 2008 04 04, 09:44)
O ka nuskambejo kaip gasdinimas?tikrai nenorejau isdasdinti...tiesiog ta situacija buvo dar pries menesi todel as ja ir atsiminiau,ten buvo taip ,kad gydytoja be rimtos priezasties nenorejo paleisti zmogaus namo,tai ko kita diena paleido?
Ir kaip tik drauge sake,kad ji buvo nustebinta n.vilnios ligonines tvarka,remontu ir t.t.
Juk cia rasom apie viska ar ne taip?ar kai nutirpsta pirstas ar prakaitas pila nerasyt?nes tau cia smulkmena...vakar rasei,kad nera ant ko pykt tai siandien jau radai?

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 04 04, 10:52)
o as visai nepykstu, nesuprantu ko tu nervuojiesi..
ir nera cia ko isizeidineti..
gal galetum truputi placiau pasakyti apie kokia gydytoja kalbama?
as tik sakau negasdink zmoniu..smile.gif

Gydytojos pavardes man paciai nesake,nes tai yra konfidencialu, tai tikra istorija,gaila negaliu rasyti smulkmenu,bet esme ta,kad zmogu galejo paleisti namo,bet artimuju prasymu ji ten laike.Ir aplamai i ligonine mes visada suspesime...jei gydytojas nepasiule i ligonine ir nereikia...
Atsakyti
Gydytojo pavarde nera konfidencialu, konfidencialu yra pacientu duomenys.
gal gali man nors i privata parasyti. ar nors jau kuris skyrius?
nes esu suinteresuotas asmuo..
biggrin.gif

QUOTE(olive @ 2008 04 04, 10:07)
Gydytojos pavardes man paciai nesake,nes tai yra konfidencialu, tai tikra istorija,gaila negaliu rasyti smulkmenu,bet esme ta,kad zmogu galejo paleisti namo,bet artimuju prasymu ji ten laike.Ir aplamai i ligonine mes visada suspesime...jei gydytojas nepasiule i ligonine ir nereikia...

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 04 04, 11:16)
Gydytojo pavarde nera konfidencialu, konfidencialu yra pacientu duomenys.
gal gali man nors i privata parasyti.  ar nors jau kuris skyrius?
nes esu suinteresuotas asmuo..
biggrin.gif

Gerai, grys drauge is komandiruotes paklausiu,bet daugiausia ka ji gales pasakyti tai manau tik skyriu,nors pabandysiu.
Parasysiu tau AZ kai tik ka suzinosiu
Atsakyti