QUOTE(Jurlin @ 2008 04 04, 01:33)
israse zolofta, klonazepam (rivotril berods) ir dar kazkokius. nuo tu nakciai visai neuzmiegu, o nuo zolofto greitosios reikia. ka tik isvaziavo. privare arklio doziu nuo visko, bet vistiek kazkas negerai. planuoju i psichuske savo noru prasytis, gal priims, nes atrodo nebeistversiu daugiau
susiradau naujosios vilnios tel ir nezinau ar skambinti ar ne. jau stogas vaziuoja. antra diena nieko neina valgyti. prasideda tikra depresija matau ir sparciai. bijau kad viena nesusidorosiu

o dar tas jausmas kad tuoj isprotesi

lapkriti dar psichiatrai ivardino "sveika", nors dabar pati jauciu, kad sakes man.
o kur dar butu galima gydytis stacionare?

greiciau atsigauciau.
einu jau prigulti, o tai skrandi degina nerealiai
labanakt visoms
O kodel tau nuo Zolofto reikia greitosios?kaip jis tave veikia?kodel manai,kad nuo jo?

As geriau Zolofta pirma savaite gal ir buvo keista savijauta ,bet ir mano drauge nuo kazkokiu kitu antidepresantu taip pat jautesi...truputi apatija gal buvo, siubuodavo viskas...bet greitai viskas praejo ir panikos tuo paciu.
Tau reiketu dazniau su gydytoju, kuris israse siuos vaistus,pabendrauti.
O del naujosios vilnios dar pagalvok,aisku tau geriau zinoti kaip tu jautiesi...
Mano draugei advokatei tai yra teke viena pazystama gelbeti is n.vilnios nes be pagrindo laike ir nepaleido.Tai kai nuvaziavo ir paaiskino zmogaus teises kita diena zmogu israse namo.
Bet gydytojas butu mates,kad tau reikia i ligonine,jei nepasiule tai dar pagalvok...
Sekmes ir laikykis

tikrai bus geriau,juk ziurek saule sviecia, eik prie savo spygliuociu Jurlin