Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

o siandien buvau aerobikoj, jezau marija, kaip nusikaliau.
dabar visa vakara negaliu ranku ir koju pajudinti.. biggrin.gif
idomiausia, kad strakaliojant per aerobika ausis uzkrenta ir su viena girdziu kaip per vandeni..smile.gif)
o kai reikejo galva sukti, tai is viso maniau kad jinai man nusisuks, nes taip viskas sukosi aplink, einie sau..
zmones kalba, kad antra karta bus lengviau.. biggrin.gif
Atsakyti
Abio, tai cia nuo vestibiuliariniu problemu taip sukasi ? smile.gif nes man tas pats..
Atsakyti
As zinok, nezinau nuo ko man sukasi..
praradau vilti ishsiaiskinti.. kai jau nugriusiu kur tada gal ir paaisketu. biggrin.gif biggrin.gif
nes kai pradejo suktis nuo sausio pradzios, tai ir uzeina vis.. buvau ir as jau visokiu papildomu ligu prisigalvojusi ir iki neurologu nisitysiau. (per pazystamus aisku) bet sake neishsilgalvok, netokie simptomai..
Kai paskaitau kiek jums cia visoms sukasi, tai man kazkaip ramiau pasidaro, vis galvoju, gal praeis...

as kazkaip nelabai kreipiu demesi, kad ten koks pirstas nutirpsta, ar temperatura pakyla, ar prakaitas nakti pila, ar dar kokio velnio .o kad dusina, tai jau tiksliai zinau, kad cia nuo "nervu" biggrin.gif

tik kai galva pradejo nezmoniskai svaigti, net kompas akyse liejosi, tai tada vel ishsigandau...

QUOTE(husmor @ 2008 04 02, 20:28)
Abio, tai cia nuo vestibiuliariniu problemu taip sukasi ?  smile.gif  nes man tas pats..

Atsakyti
Man tai baisiausais svaigimas buvo po gripo, sako,kad vidinej ausy sulipo kazkas, kas ir uzspaude. kaune man nustate vestibiuliariny neurita, tipo irgi gripo komplikacija.Dar greit vazynet megdavau, tai pastebejau,kad masinoj man vaizdas biski atsilieka...po to ir prasidejo bedos.tai as irgi del tirpimu ir temper nekreipiu demesio..
Atsakyti
o tu zinai man irgi buvo gruodzio antroj pusej kazkoks virusas, nes labai maude akys, spaude galva, nuejau pas terapeute, pamatavo, kad temperaturos yra, ir buvo savaite nedarbinguma davusi..
paskui lygtai ir nieko buvo. pries pat kucias kazkoki roto virusa buvau pasigavusi..
tai gali ir man kazkas panasaus buti.
bet dabar jau ir pas akiu gydytoja buvau, ir pas ausu, sako viskas tvarkoje..

QUOTE(husmor @ 2008 04 02, 20:47)
Man tai baisiausais svaigimas buvo po gripo, sako,kad vidinej ausy sulipo kazkas, kas ir uzspaude. kaune man nustate vestibiuliariny neurita, tipo irgi gripo komplikacija.Dar greit vazynet megdavau, tai pastebejau,kad masinoj man vaizdas biski atsilieka...po to ir prasidejo bedos.tai as irgi del tirpimu ir temper nekreipiu demesio..

Atsakyti
mane irgi istryte belenkaip., ir angiochirurgai ir ausu ir akiu ,tai man dabar jau geriau, budavo balkone negaliu stovet, man per aukstai ir svaigdavo galva..
Ir bedos su stuburu, nugara skaudedavo, as tai irgi kaip Kirmelius, IS prisipaisiau...nors ir nedariau magnetinio tyrimo.Velniai zino,kas ten buvo ir kas yra smile.gif bet svarbu dabar geriau..
Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 04 02, 20:26)
o siandien buvau aerobikoj, jezau marija, kaip nusikaliau.
dabar visa vakara negaliu ranku ir koju pajudinti.. biggrin.gif
idomiausia, kad strakaliojant per aerobika ausis uzkrenta ir su viena girdziu kaip per vandeni..smile.gif)

Nu reiks ir man pradėt mankštintis, gal kraujotaka pagerės ax.gif
man tai dar toks jausmas kad esu pritvinkus skysčių, rankos ir kojos kaip per nėštumą skauda. Atrodo tiek daug negeriu g.gif gal čia kepenų funkcija sutrikus ar inkstų g.gif Nes labai jau keista g.gif delnai ir padai vis tokie, lyg būčiau 40 kilų nuėjus ir visus dirvonus išravėjus doh.gif
Atsakyti
Man tai buvo patarus moteris ,kad reikia ryziu pora saukstu ryte suvalgyti, apvirtu aisku, ir po to 4 val nieko nevalgyti. Bet as negaliu ryto be kavos pradet..o siaip tie ryziai turetu skyscius is organizmo isvaryt,
as tai galvoju,kad sitie skysciai ir dar visokiu negalavimu gali but,kaip Oda sake nuo hormonu, gal tai susije su moteriskais hormonais..nors sako,kad jie kinta ir viena diena gali but vienoki parodymai,kita- kitokie..nes juk kodel moterys, per menopauze durniuoja, tai irgi hormonai, tai gal ir mus veikia tie hormonai, todel visokiu baimiu, paniku atsiranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 04 02, 12:53)
Sveikutes  4u.gif  . Priimsit į būrį?  4u.gif

sveika 4u.gif

QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 02, 13:40)
oi kucita,patikek tu pojuciu yra visokiu....manau tu jau skaitei visa tema,turejai rasti ivairiu...man buna kad as nejauciu skonio,kvapo,niezti oda,begioja skruzdeles po kuna,akyse mirga,ir t.t.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Eileitija @ 2008 04 02, 17:36)
Lexotanil geriu jau beveik menuo 1,5mg pora savaiciu geriau po ciela 2kart i diena, dabar po puse 2kart i diena,

geriau as lexotanili iki 3 mg per diena, tai kaip sventintu vandeniu buvo biggrin.gif
Man antra diena priepuolis, nezinau ka bedaryti, tuoj sprogs viskas viduje verysad.gif
nuo tu nauju vaistu naktim nemiegu doh.gif gerti toliau, ar nebe unsure.gif
Atsakyti
labutis.. 4u.gif kaip jauciates?as siaip sau...vakar namus tvarkiausi-tai turbut persistengiau...nors nakti miegojau neblogai[aisku klonazepamo pagalba].geriu ir antibiotikus dar nuo moterisku bedu.AD dar nepradejau-bet jauciu kad reiks pradeti.kokius tu JURLIN vaistus geri?
Papildyta:
kazin kaip kirmelius?as manau kad jai viskas gerai..... g.gif
Atsakyti
Kaip jauciatės siandiena merginos? 4u.gif
<<rjolancikas>> as dabar po truputi viska nuo pagrindu tvarkau, truputi mintis atitraukia ax.gif A siaip tai ne kas.... kazkoks gumulas gerklej, rodos tuoj paleisiu dudas unsure.gif ir net neisivaizduoju del ko lotuliukas.gif
net juokas ima tarpais is saves lotuliukas.gif Cia jums kai pasakoju, tai zinau, kad suprantat, a taip kam nors pasakysi, tai pirmas zodis is kart psiche blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 03, 11:12)
sveika  4u.gif
drinks_cheers.gif
geriau as lexotanili iki 3 mg per diena, tai kaip sventintu vandeniu buvo  biggrin.gif
Man antra diena priepuolis, nezinau ka bedaryti, tuoj sprogs viskas viduje  verysad.gif
nuo tu nauju vaistu naktim nemiegu  doh.gif  gerti toliau, ar nebe  unsure.gif

A man tai tas lexotanil'is ne velnio nepadeda, o gal jei negerciau, tai butu dar blogiau, bet zodziu nieko gero. gal per daug noriu, kad iskart nuimtu man visus simptomus ligos... blush2.gif
O vat nemiga ir mane kankina, vartausi po 2-3 val pries uzmiegant, praeita nakti is vis nemiegojau... O tau pertrauku buna tarp tu priepoliu? Ar visa laika taip ir tesiasi? Ir kokius tu cia vaistus pradejai naujus gerti?
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 03, 10:12)
Man antra diena priepuolis, nezinau ka bedaryti, tuoj sprogs viskas viduje  verysad.gif
nuo tu nauju vaistu naktim nemiegu  doh.gif  gerti toliau, ar nebe  unsure.gif

Gal paskambink pasiklausk... Šiandien kaip tik darbo diena Mindaugui.
Atsakyti