o esu Norvegijoj, visiskam kaime, dabar mano nicas Husmor- atitinka tikrove "namu seimininke "
Oda, kaip jau pamirsi, as irgi atbegsiu cia pasibedavot 
o esu Norvegijoj, visiskam kaime, dabar mano nicas Husmor- atitinka tikrove "namu seimininke "
sveikutes....as merginos sergu,sakes.tris dienas temperatura laikesi 38.7.gerkle skauda,prakaituoju....jau geriu antibiotikus....o akis kaip skauda...jauciuosi tragiskai...
siandien visai pradejo supti,kaip jus sakot,toks blogumas nuo akiu kazkojs,net nezinau kaip apibudinti,sukasi viskas.net bloga.jau praradau galutinai vilti issikapstyti is ligu...sedziu ir verkiu....taip negera...
QUOTE(husmor @ 2008 04 13, 15:41)
Oda, kaip jau pamirsi, as irgi atbegsiu cia pasibedavot 
tai gal siaureje, kad sniego yra?
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 13, 16:43)
sveikutes....as merginos sergu
sveik greiciau
aciu jurlin...pasistengsiu....
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 13, 17:43)
sveikutes....as merginos sergu,sakes.tris dienas temperatura laikesi 38.7.gerkle skauda,prakaituoju....jau geriu antibiotikus....o akis kaip skauda...jauciuosi tragiskai...
siandien visai pradejo supti,kaip jus sakot,toks blogumas nuo akiu kazkojs,net nezinau kaip apibudinti,sukasi viskas.net bloga.jau praradau galutinai vilti issikapstyti is ligu...sedziu ir verkiu....taip negera...
Uzjauciu, jetau kaip nesmagu, taip negera ir dar ta temperatura sekina.Laikykis
O jeigu man nerimas tai tinku į jūsų skyrelį? 
Ar čia kažkuo jis skiriasi nuo vegetacinės distonijos?
QUOTE(nerke @ 2008 04 13, 23:04)
pradzioje ir as turejau nerima tik, veliau atsirado bedu nes liga paumejo negydoma ir depresija isivaziuoti bando, bet as jai i skudurus ir neleidziu
jei neuzleisi, susimsi, tai nereiks patirti to ka mes cia patiriame
nerimas daznai eina su vegestonija ir depresija.
QUOTE(nerke @ 2008 04 14, 00:04)
Taip taip ir man prasidejo nuo nekaltu pasivaidenimu ir nuo nedidelio nerimo. Galvojau praeis, o paskui viskas tik stipryn
Tai man jau didelis nerimas, nes antidepresantus geriu
o su vegetacine distonija jums rašo antidepresantus ar pagrinde xanaxą?
QUOTE(nerke @ 2008 04 14, 10:35)
Tai man jau didelis nerimas, nes antidepresantus geriu
o su vegetacine distonija jums rašo antidepresantus ar pagrinde xanaxą?
antidepresantai
QUOTE(augjogx @ 2008 04 14, 08:14)
Taip taip ir man prasidejo nuo nekaltu pasivaidenimu ir nuo nedidelio nerimo. Galvojau praeis, o paskui viskas tik stipryn 
Man panašiai
Tiesa merginos, man tai dar tokie keisti dalykai būna
Ir dar oda tokio jautrumo, kad jaučiu vos ne kiekvieno plauką ant odos
Nu juokas per ašaras
Matyt mano nervų sistema visai iš rikiuotės išėjo
ne tau vienai trude,man ir taip buna.kartais ta oda nejautri,o kartais prisiliesti negaliu-tokia jautri ....