Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

QUOTE(abio @ 2008 04 11, 09:21)
Man taip vakar visa diena buvo..
ir tas svaigimas beprotiskas.. tada as vel pardedu galvoti: nu negi cia taip gali nerviniu pagrindu..
man tai labiausiai erzina, kad man akyse liejasi.. net nemoku apibudinti savo busenos.. atrodo, kad akyse kazkokie juodi taskiukai lakstytu, kai ziuriu i monitoriu.. o kai vaikstau dar blogiau... dar ir ausis spaudzia...
o gryztant is darbo, dar ir oro pradejo trukti.. tai gryzusi nelaukiau ir ishgeriau lexatonilio.. visa beda buvo, kad drauge ikalbejo eiti i koncerta, ir negalejau atsisakyti... tai dar nuejau i svecius, gavau skanu kokteiliuka...
ir ka jus manot, visas vakaras buvo puikus... jokia galva nesisuko ir akyse nesiliejo...
Tai gal vis tik nerviniu pagrindu...smile.gif)))

na man tokie dalykai tai tikrai nerviniu pagrindu mirksiukas.gif
merginos, galiu dingti is eterio kuriam laiku, nes panasu, kad guldys i ligonine del chirurginiu bedu. jei nutars kad nereikia operacijos, tai vakare prisesiu prie kompiuterio. bet man atrodo kad nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 04 11, 11:21)
Man taip vakar visa diena buvo..
ir tas svaigimas beprotiskas.. tada as vel pardedu galvoti: nu negi cia taip gali nerviniu pagrindu..
man tai labiausiai erzina, kad man akyse liejasi.. net nemoku apibudinti savo busenos.. atrodo, kad akyse kazkokie juodi taskiukai lakstytu, kai ziuriu i monitoriu.. o kai vaikstau dar blogiau... dar ir ausis spaudzia...
o gryztant is darbo, dar ir oro pradejo trukti.. tai gryzusi nelaukiau ir ishgeriau lexatonilio.. visa beda buvo, kad drauge ikalbejo eiti i koncerta, ir negalejau atsisakyti... tai dar nuejau i svecius, gavau skanu kokteiliuka...
ir ka jus manot, visas vakaras buvo puikus... jokia galva nesisuko ir akyse nesiliejo...
Tai gal vis tik nerviniu pagrindu...smile.gif)))

Pazystamas jausmas,kai po kokteiliuko nei galva sukasi nei bloga thumbup.gif
Man taip budavo kai vyras prasydavo kartu eiti krepsinio i arena ziureti,tai zinojau,kad reikia greiciau alaus kalti kol arena dar nesiubuoja ir as nenugriuvusi.
Reziume-nervai Taip zmogus ir prie alkoholio pripranta verysad.gif

O jum nebuna taip,kad neina knygos skaityti?Tiesiog sunku susikaupti,raides plaukia,erzina ir norisi mesti ja kuo toliau,o perskaityti tai norisi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 11, 11:43)
na man tokie dalykai tai tikrai nerviniu pagrindu  mirksiukas.gif
merginos, galiu dingti is eterio kuriam laiku, nes panasu, kad guldys i ligonine del chirurginiu bedu. jei nutars kad nereikia operacijos, tai vakare prisesiu prie kompiuterio. bet man atrodo kad nelabai  g.gif

O kas atsitiko Jurlin??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 04 11, 13:49)
O jum nebuna taip,kad neina knygos skaityti?Tiesiog sunku susikaupti,raides plaukia,erzina ir norisi mesti ja kuo toliau,o perskaityti tai norisi  verysad.gif
Papildyta:

O kas atsitiko Jurlin??? blink.gif

Man mezgant arba neriant taip būna doh.gif

Jurlin problema nesusijus su nervais. Bent jau tiesiogiai blush2.gif
Atsakyti
Eik tu, tai gal ir man netinka. Nes jau kurį laiką geriu ir skrandis paūmėjo g.gif dabar turiu gydyt skrandį doh.gif gar ir aš nebegersiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 11, 10:43)
na man tokie dalykai tai tikrai nerviniu pagrindu  mirksiukas.gif
merginos, galiu dingti is eterio kuriam laiku, nes panasu, kad guldys i ligonine del chirurginiu bedu. jei nutars kad nereikia operacijos, tai vakare prisesiu prie kompiuterio. bet man atrodo kad nelabai  g.gif

Sėkmės tau unsure.gif
Atsakyti
Rjolancik,kaip tavo mergaite jauciasi?ar issivertet be antibijotiku?
Atsakyti
sveikutes.....kaip bebutu gaila bet olive be antibiotiku neissivertem...tempiau guma iki vakar,bet zaraza ta temperatura laikosi nors tu ka.pradejau duoti antibiotikus....kas blogiausia kad ir as uzsikreciau....siandien temperatura pakilo iki38.1,ko turbut nebuvo jau kokia 10 metu.neatsimenu kada tokia tempa butu buvus.ir labai gerkle skauda,uztinus ji mam.ne kalbu o giedu....... verysad.gif aisku ir prie sito dar vegetacine prisideda,bet tai dar ne viskas-plius pms....zodziu gyvenu gerai,gyvenu gerai.....[kaip toj dainoj].labai galva ir akis skauda nuo temperaturos....atsibodo,jau net verksmas neima..... g.gif
Papildyta:
sakau gal imunitetas sioks toks atsirado,kad tempa tokia iskilo.o tai pakildavo iki37.1 ir viskas kad ir kai gerkle skaudedavo.na tikiuosi praeis viskas.nepykit jei priveliau klaidu-o tai rasau apspangus... blush2.gif
Papildyta:
jauciu ir as be antibiotiku neapsieisiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 11, 18:56)
sveikutes.....

Sveikatytes 4u.gif
man leista iki menesio bandyt namuose gydytis, bet negarantavo, kad isvengsiu operacijos. tai sedziu sm vel laiminga biggrin.gif pirmadieni siuncia dar pas kita chirurga, kad ir jis ivertintu situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 11, 20:56)
sveikutes.....kaip bebutu gaila bet olive be antibiotiku neissivertem...tempiau guma iki vakar,bet zaraza ta temperatura laikosi nors tu ka.pradejau duoti antibiotikus....kas blogiausia kad ir as uzsikreciau....siandien temperatura pakilo iki38.1,ko turbut nebuvo jau kokia 10 metu.neatsimenu kada tokia tempa butu buvus.ir labai gerkle skauda,uztinus ji mam.ne kalbu o giedu....... verysad.gif aisku ir prie sito dar vegetacine prisideda,bet tai dar ne viskas-plius pms....zodziu gyvenu gerai,gyvenu gerai.....[kaip toj dainoj].labai galva ir akis skauda nuo temperaturos....atsibodo,jau net verksmas neima..... g.gif
Papildyta:
sakau gal imunitetas sioks toks atsirado,kad tempa tokia iskilo.o tai pakildavo iki37.1 ir viskas kad ir kai gerkle skaudedavo.na tikiuosi praeis viskas.nepykit jei priveliau klaidu-o tai rasau apspangus... blush2.gif
Papildyta:
jauciu ir as be antibiotiku neapsieisiu... verysad.gif

Uzjauciu jus,kaip ir minejau pas mane ir vaikus gerkle silpniausia vieta verysad.gif
Paskutini karta prisimenu kaip kosmara blink.gif toks buvo skausmas,zliumbdama skambinau vyrui,kad vaziuotu greiciau namo ir veztu Nimesili,tai tik tada akyse prasviesejo...tada ir as gydytojos net maldavau antibijotiku...
Laikykites ir stiprinkites friends.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 12:46)
O mane tai biesina tas kojku linkimas per kelius ir rankos tokios silpnos, o jau galva svaigsta tai kai parukius buciau. Ar buna kam nors taip?

Labas:) Man taip daznai buna, ishskyrus svaigima. Ypac rankos silpnos. Ir dar dreba viskas. Bet itariu nuo stuburo ataugu.
Atsakyti
labukas 4u.gif
Kaip savaitgalis? ka suplanavusios nuveikti rolleyes.gif As begsiu susitvarkysiu namucius ir puse dienos ziuresiu lengvo turinio filmus, nes kompe jau nebetelpa jie doh.gif biggrin.gif
o cia visoms, kad diena nebutu niuri, nes uz lango tai feee... ir kad siandien visos pasijustume sveikos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurlin: 12 balandžio 2008 - 10:02
labutis mergaitės 4u.gif prisijungiu pre jūsų mirksiukas.gif esu jau persirgusi šiom ligom, kol kas dar vaistukus geriu, bet jau gerai.. 4u.gif viską apie tai žinau, nes smarkiai sirgau, ir jūsų problemytės toookios jau artimos, tai laikykitės mergaitės, žinokit, kad visų blogų pojūčių ir galvojimų kaltininkai nerviukai doh.gif gydžiausi visom homeopatinėm , žolinėm ir kitom priemonėm, kol nepradėjau naudoti AD-nepasveikau, dabar tfu tfu panika ir nerimas jau mėnuo kaip manęs nekankina lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, noriu paguosti tas, kurios kankinasi nuo nežinomų simptomų ir "visokių ligų"/Žinokit mergaitės niekuo jūs nesergate 4u.gif , nes aš irgi prasirgau nuo ...iki vėžio ir visko jau buvau prisigalvojusi, nes taip blogai jaučiausi, o kai nueidavau pas gydytojus tai jie mane pas psichiatrą siuntė, tada dar pykau atsimenu, kad manęs nesupranta ir durna laiko blush2.gif gėda dabar kai pagalvoju, kokie nervai visagaliai....tai oioi blink.gif nors iš tiesų tai buvo užsitęsusio streso padarinys -panikos priepuoliai, nerimas.
Noriu patarti:gyvenkim pozityviai nusiteikusios, nes blogos mintys įstumia į tokias būsenas kai pradedam dusti, trūksta oo ir makaluojas širdelė ir tuo momentu gydytoja patarė, kad reikia ne stengtis kuo giliau kvėpuoti, o paviršutiniškai, kad panika neišplistų, labai svarbu yra kvėpavimas.patariu ir jums -padeda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mieosios
Man tai tokie pokyciai darosi, kad nezinau kur prieisiu. Man pradejo listi visos gyvenimo nuoskaudos apie negaledavau pasakyti niekam. Nes niekam nebuvo idomu. Per visa laika traukiau kaip kempine viss bedas, jei koks balius net alkoholis neveikdavo. Neatsipalaiduodavau-visa laika pasitempus ir isitempus.
Atejos tas momentas kai sprogo viskas verysad.gif . Gerai tai kad viska pasakiau ka ilgai norejau pasakyti, jauciuosi lengvesne ir svaresne del to. Bet blogai tai kad niekas nenori girdeti tiesos o ypac tada kai niekas tam nepasiruoses.
Bet as pasakiau ir man del to tikrai viduje yra lengviau, tikrai as netgi savim kazkiek dziaugiuosi. Pagaliau. Aisku visi mes noretumem kad taip ar anaip mums pasakytu mums nemalonu dalyka. Bet kai jau ateina tas zodis tai jau ir pasakai ir pasakiau.
Pati save raminu kad viskas gerai schmoll.gif Bet manau kad viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti