QUOTE(husmor @ 2008 04 13, 10:11)
Sveikos, merginos, kaip laikotes ? Trumpam prisijungiau, veliau viska perskaitysiu, ka priraset
O mane tiek jura prisipo,kad kelinta diena atsigaut negaliu, pykina, vel vaistu greibiausi. Kazkaip su tom vestibiulerinem problemom durnai- susupa- ir vel viskas is naujo
Pas mus sniego iki keliu ...o jus ,manau, dziaugiates pavasariu :)geros dieneles visoms
Sveikute,
Smagu girdet . Na taip, tokios keliones tikrai neduoda geros sveikatos su musu tokiom problemelem.Nieko sau

sniego iki keliu, nors pas mus ir salta, niekaip nenori susilt.
Smagu, kad nepamirsti musu
Papildyta:
QUOTE(inadastra @ 2008 04 12, 11:27)
labutis mergaitės

prisijungiu pre jūsų

esu jau persirgusi šiom ligom, kol kas dar vaistukus geriu, bet jau gerai..

viską apie tai žinau, nes smarkiai sirgau, ir jūsų problemytės toookios jau artimos, tai laikykitės mergaitės, žinokit, kad visų blogų pojūčių ir galvojimų kaltininkai nerviukai

gydžiausi visom homeopatinėm , žolinėm ir kitom priemonėm, kol nepradėjau naudoti AD-nepasveikau, dabar tfu tfu panika ir nerimas jau mėnuo kaip manęs nekankina
Papildyta:
Ai, tiesa, noriu paguosti tas, kurios kankinasi nuo nežinomų simptomų ir "visokių ligų"/Žinokit mergaitės niekuo jūs nesergate

, nes aš irgi prasirgau nuo ...iki vėžio ir visko jau buvau prisigalvojusi, nes taip blogai jaučiausi, o kai nueidavau pas gydytojus tai jie mane pas psichiatrą siuntė, tada dar pykau atsimenu, kad manęs nesupranta ir durna laiko

gėda dabar kai pagalvoju, kokie nervai visagaliai....tai oioi

nors iš tiesų tai buvo užsitęsusio streso padarinys -panikos priepuoliai, nerimas.
Noriu patarti:gyvenkim pozityviai nusiteikusios, nes blogos mintys įstumia į tokias būsenas kai pradedam dusti, trūksta oo ir makaluojas širdelė ir tuo momentu gydytoja patarė, kad reikia ne stengtis kuo giliau kvėpuoti, o paviršutiniškai, kad panika neišplistų, labai svarbu yra kvėpavimas.patariu ir jums -padeda
Sveikute,
Visa tai pazystama ir man, tik antidepresantai ir padejo, negeriau nuo rudenio, bet dabar jau beveik menesiukas kaip geriu ir vel jau gerai jauciuosi.
Ir as pastebejau, kad kai sakoma giliau kvepuot, nesijaudint yra visiska nesamone, dar labiau panikuoji kai giliau kvepuoji.
Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 15:28)
Tai kad as juos pastoviai geriu. Vakar buvau pas seimos gydytoja sako pabaigsi xanax skirsiu kitus ir ilgesni laika reiks pagerti. Bet kaip supratau jie yra silpnesnu bet kitokios sudeties. Nu taip ir likau nieko nesupratus
Sveikute,
Ir as geriau Xanax, bet patikek, nepadejo, reik rimtesnio gydymo.