Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

nereikia krimstis-žinok, gerai yra išsikalbėti ir nelaikyti savyje, visos problemos, kurias mes užspaudžiam išlekia su uraganais blink.gif man taip pat buvo, daug pykčio ir nepasakytų nuoskaudų kaupiau, kol iki ligos priėjau..iki jos netoli, sielos ligos pačios baisiausios schmoll.gif ,visos negeros emocijos negerais pojūčiais išlenda o tada bala žino ko gali prisigalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inadastra @ 2008 04 12, 11:49)
nereikia krimstis-žinok, gerai yra išsikalbėti ir nelaikyti savyje, visos problemos, kurias mes užspaudžiam išlekia su uraganais blink.gif man taip pat buvo, daug pykčio ir nepasakytų nuoskaudų kaupiau, kol iki ligos priėjau..iki jos netoli, sielos ligos pačios baisiausios schmoll.gif ,visos negeros emocijos negerais pojūčiais išlenda o tada bala žino ko gali prisigalvoti g.gif

Tai kad as neisiskalbejau o viska uraganu paleidau, nes jau sulaikyti nebejo. Ir niekam nepaaiskinsi kad jau nebegalejaun laikyti. Kiek kartu apie tai bandziau kalbeti, bet vis ne iki galo doh.gif O dabar prasau rezultatas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 12, 12:00)
Tai kad as neisiskalbejau o viska uraganu paleidau, nes jau sulaikyti nebejo. Ir niekam nepaaiskinsi kad jau nebegalejaun laikyti. Kiek kartu apie tai bandziau kalbeti, bet vis ne iki galo  doh.gif O  dabar prasau rezultatas  schmoll.gif

A tai dabar gal ir stačiokė pasidariau blush2.gif bet stengiuos iki galo išsisakyti mirksiukas.gif man taip lengviau.., o ir įtampa atslūgo, koks rezultatas bebūtų, bet jaučiuosi geriau smile.gif ir vaistukai ašku padėjo su savo mintimis susitvarkyti, į stalčukus sudėlioti, nes tiek žmogus ir panešti negalėtų, kiek prikaupiam visko unsure.gif
Atsakyti
Matyt as jau prikaupus buvau iki galo. Tai dabar teks viska srebti, nes del ko taip pasielgiau tik viena zinau dagiau niekam nesuprantama
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 12, 12:07)
Matyt as jau prikaupus buvau iki galo. Tai dabar teks viska srebti, nes del ko taip pasielgiau tik viena zinau dagiau niekam nesuprantama

o tai taip blogai?o kas tokio gali būti, kad reiktų atsakyti? smile.gif o gal tu labai jautriai reaguoji?gal įtampa ir stresas nugali? blush2.gif
Atsakyti
Atsakyti turiu omeny uz savo zodzius ir ju pasakymo buda. Siaip nieko tokio baisasu nera gyventi tikrai galima bet tik zinbau kad yra kam del to labai skauda. Tai kadangi as zinau ta jausma kai kiti izedzia ir neatsipraso ir net nesupranta kad iskaudino. O as zinau ir noriu kad zinotu kad as tai suprantu ir kad jauciuosi ne ka geriau
Atsakyti
QUOTE(inadastra @ 2008 04 12, 10:27)
labutis mergaitės 4u.gif prisijungiu pre jūsų mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, kaip laikotes ? Trumpam prisijungiau, veliau viska perskaitysiu, ka priraset smile.gif
O mane tiek jura prisipo,kad kelinta diena atsigaut negaliu, pykina, vel vaistu greibiausi. Kazkaip su tom vestibiulerinem problemom durnai- susupa- ir vel viskas is naujo doh.gif
Pas mus sniego iki keliu ...o jus ,manau, dziaugiates pavasariu :)geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 04 13, 10:11)
Sveikos, merginos, kaip laikotes ? Trumpam prisijungiau, veliau viska perskaitysiu, ka priraset smile.gif
O mane tiek jura prisipo,kad kelinta diena atsigaut negaliu, pykina, vel vaistu greibiausi. Kazkaip su  tom vestibiulerinem problemom durnai- susupa- ir vel viskas is naujo  doh.gif
Pas mus sniego iki keliu ...o jus ,manau, dziaugiates pavasariu :)geros dieneles visoms  4u.gif

Sveikute,
Smagu girdet . Na taip, tokios keliones tikrai neduoda geros sveikatos su musu tokiom problemelem.Nieko sau doh.gif sniego iki keliu, nors pas mus ir salta, niekaip nenori susilt.
Smagu, kad nepamirsti musu 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(inadastra @ 2008 04 12, 11:27)
labutis mergaitės 4u.gif prisijungiu pre jūsų mirksiukas.gif esu jau persirgusi šiom ligom, kol kas dar vaistukus geriu, bet jau gerai.. 4u.gif viską apie tai žinau, nes smarkiai sirgau, ir jūsų problemytės toookios jau artimos, tai laikykitės mergaitės, žinokit, kad visų blogų pojūčių ir galvojimų kaltininkai nerviukai doh.gif gydžiausi visom homeopatinėm , žolinėm ir kitom priemonėm, kol nepradėjau naudoti AD-nepasveikau, dabar tfu tfu panika ir nerimas jau mėnuo kaip manęs nekankina lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, noriu paguosti tas,  kurios kankinasi nuo nežinomų simptomų ir "visokių ligų"/Žinokit mergaitės niekuo jūs nesergate 4u.gif , nes aš irgi prasirgau nuo ...iki vėžio ir visko jau buvau prisigalvojusi, nes taip blogai jaučiausi, o kai nueidavau pas gydytojus tai jie mane pas psichiatrą siuntė, tada dar pykau atsimenu, kad manęs nesupranta ir durna laiko blush2.gif gėda dabar kai pagalvoju, kokie nervai visagaliai....tai oioi blink.gif nors iš tiesų tai buvo užsitęsusio streso padarinys -panikos priepuoliai, nerimas.
Noriu patarti:gyvenkim pozityviai nusiteikusios, nes blogos mintys įstumia į tokias būsenas kai pradedam dusti, trūksta oo ir makaluojas širdelė ir tuo momentu gydytoja patarė, kad reikia ne stengtis kuo giliau kvėpuoti, o paviršutiniškai, kad panika neišplistų, labai svarbu yra kvėpavimas.patariu ir jums -padeda 4u.gif

Sveikute,
Visa tai pazystama ir man, tik antidepresantai ir padejo, negeriau nuo rudenio, bet dabar jau beveik menesiukas kaip geriu ir vel jau gerai jauciuosi.
Ir as pastebejau, kad kai sakoma giliau kvepuot, nesijaudint yra visiska nesamone, dar labiau panikuoji kai giliau kvepuoji.

Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 15:28)
Tai kad as juos pastoviai geriu. Vakar buvau pas seimos gydytoja sako pabaigsi xanax skirsiu kitus ir ilgesni laika reiks pagerti. Bet kaip supratau jie yra silpnesnu bet kitokios sudeties. Nu taip ir likau nieko nesupratus
g.gif

Sveikute,
Ir as geriau Xanax, bet patikek, nepadejo, reik rimtesnio gydymo.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 04 13, 09:11)
Pas mus sniego iki keliu ...

blink.gif kur cia taip? ar tik ne i uk iskeliavai? bet ten seniai pavasaris g.gif kazka prazioplinau matyt blush2.gif
Atsakyti
sveikos ar ne? 4u.gif
geriu ir aš xanax, man gydytoja juos labai dideliam nerimui nuraminti išrašė ax.gif , bet jais nepiktnaudžiauju, nes prie jų priprantama, o geriu juos tik kai labai blogai pasidaro doh.gif , bet jau paskutiniu momentu tai jų nereikia, be to xanax tikrai negydo, o tuo momentu tik nuima įtampą, jo poveiikis trumpas jei tai ne XR(ilgo veikimo), bet ir jis ne tiek jau nuima, kad visai ramu pasidaro..... blink.gif
tai psichologinės priežastys, dabar bandysiu psichoterapiją, gal kas bandėt, nes be jos vargiai išsiversiu, turbūt ,visą gyvenimą man reiks vaistukus gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inadastra @ 2008 04 13, 13:48)
sveikos ar ne? 4u.gif

as nustojau gerti vaistus tai ir pasveikau daugmaz biggrin.gif
parasas geras thumbup.gif
Atsakyti