Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

sveikutes... 4u.gif kaip siandien jauciates merginos?jurlin,kaip tavo mazius?kaip pati laikaisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 05 09, 17:39)
sveikutes... 4u.gif kaip siandien jauciates merginos?jurlin,kaip tavo mazius?kaip pati laikaisi? g.gif

maziuka girdom arklio dozem, as vargstu su tragisku nepakenciamu galvos spaudimu, vos pajudinti galiu, vakar net ausis uzgule doh.gif
Atsakyti
pervargai jurlin...o dar ir oras permainingas...laikykites ir sveikit... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos noriu jusu paklausti, ka man daryti, man yra stiprus distonijos paumejimas, kankinuosi jau nuo kovo men. tai pagereja, tai pablogeja, ispradziu gerdavau xanax, na ta nerima gal ir nuima, bet neilgam, paskui apsilankiau Neuromedoje, sake intensyviai sportuoti ir israse visokiu zoliniu preparatu, tai savijauta gal kazkiek pagerejo, bet mane kas labiausiai isvargina tai ziauri nemiga. Buna kad 2-3 diena nemiegu, nakti prdadedavau sokineti nuo sirdies dauzymosi, isgerdavai xanax, bet menkai padedavo uzmigti. Apsilankiau pas Deltuviene, tai ji ispradziu parase lexotonili, tai jis irgi gal pirma savaite mane apramino, bet miego normaliai nesutvarke. Tada as pati paprasiau kad israsytu antidepresantus (sertralin), kaip tik juos pradejau gerti - 5 dienos. ispradziu geriu po 1/2 tabletes. manau po savaites gersiu jau 1 tablete. Ji dar priprase rivotrili (cia suprantu yra clonozepamas), bet jo dar nevartojau. Siaip as apskritai pries vaistus, bet esu jau tokioje busenoje, kad nebeagaliu. Mane labai vargina nemiga, jei bent viena nakti geriau pamiegu, tai visai kitas zmogus. Noriu paklasuti ar tas clonozepamas veiks migdanciai, jei gersiu ji nakciai ?? Man jau baisu, kad taip ilgai nesusitvarko miegas, lenda visokios ikyrios mintis, kad man jau niekas nepadeda ir t.t. Gal reikejo paprasyti migdomuju, bet nenoriu prie ju priprasti. O sakykit vegetodistonija gydoma tik antidepresantais ? Ir kaip manot po kazkukrio laiko, pavartojus AD, gal miegas susitvarkys ?
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2008 05 12, 11:39)
Sveikos merginos

Sveika 4u.gif
Aš taip pat esu Neuromedos pacientė drinks_cheers.gif Rivotrilį gerdavau ir vakare, ir ryte. Jis padėjo sutvarkyt miegą pradžioj, nors man naktį ir nebūdavo permušimų šiaip budinėdavau ir nepailsėdavau. Vėliau jo atsisakiau, gerdavau tik tada kai užeidavo panikos ataka. Apskritai klonazepamas yra raminantys, ne migdomieji, bet miegui man asmeniškai padėdavo. Dabar jau virš 2 mėnesių geriu tik AD ir fluanxolį ir miegu tikrai labai gerai. Rivotrilio visada turiu po ranka, bet prireikia jo itin retai, paskutinį mėnesį gal tik kartą ar du griebiausi, bet ne nakčiai. Tai gal AD ir padeda miegui.
Dėl gydymo, dažnai VD eina kartu su nerimo sutrikimu, su krūva kitų simptomų, jei paskaitytum ankstesnes temas, tai jų nesuskaičiuojama daugybė... AD padeda su nervų sistema susitvarkyti, taigi gydo ir VD. Greitam momentinių simptomų pašalinimui skiria raminamuosius (rivotrilį, xanaxa), bet ilgalaikiui gydymui skiriami AD.
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Taip clonazepamas tinka pries nakti..
Yra specialus vaistai nemigai gydyti Stilnoxas. Reikejo pasakyti gydytojai, kad nemiegi. . siaip yra nemazai tu raminanciu, gal tieiog reiketu pabandyti.. pakalbeti su gydytoja.

QUOTE(Musicka @ 2008 05 12, 11:39)
Sveikos merginos noriu jusu paklausti, ka man daryti, man yra stiprus distonijos paumejimas, kankinuosi jau nuo kovo men. tai pagereja, tai pablogeja, ispradziu gerdavau xanax, na ta nerima gal ir nuima, bet neilgam, paskui apsilankiau Neuromedoje, sake intensyviai sportuoti ir israse visokiu zoliniu preparatu, tai savijauta gal kazkiek pagerejo, bet mane kas labiausiai isvargina tai ziauri nemiga. Buna kad 2-3 diena nemiegu, nakti prdadedavau sokineti nuo sirdies dauzymosi, isgerdavai xanax, bet menkai padedavo uzmigti. Apsilankiau pas Deltuviene, tai ji ispradziu parase lexotonili, tai jis irgi gal pirma savaite mane apramino, bet miego normaliai nesutvarke. Tada as pati paprasiau kad israsytu antidepresantus (sertralin), kaip tik juos pradejau gerti - 5 dienos. ispradziu geriu po 1/2 tabletes. manau po savaites gersiu jau 1 tablete. Ji dar priprase rivotrili (cia suprantu yra clonozepamas), bet jo dar nevartojau. Siaip as apskritai pries vaistus, bet esu jau tokioje busenoje, kad nebeagaliu. Mane labai vargina nemiga, jei bent viena nakti geriau pamiegu, tai visai kitas zmogus. Noriu paklasuti ar tas clonozepamas veiks migdanciai, jei gersiu ji nakciai ?? Man jau baisu, kad taip ilgai nesusitvarko miegas, lenda visokios ikyrios mintis, kad man jau niekas nepadeda ir t.t. Gal reikejo paprasyti migdomuju, bet nenoriu prie ju priprasti. O sakykit vegetodistonija gydoma tik antidepresantais ? Ir kaip manot po kazkukrio laiko, pavartojus AD, gal miegas susitvarkys ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abio: 12 gegužės 2008 - 10:56
clonazepamas siaip mediku laikomas vienas stipriausiu migdomuju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 05 12, 12:04)
clonazepamas siaip mediku laikomas vienas stipriausiu migdomuju  smile.gif

Raminamųjų, kurie gali sukelti mieguistumą (kaip šalutinį poveikį). Išgerk Stilnoxo ir Rivotrilio, pamatysi kuo skiriasi migdomieji nuo raminamųjų ax.gif O ir pati kai pradėjai Rivotrilį, rašei kad nuo jo išvis nemiegi smile.gif
Atsakyti
Labas, visoms 4u.gif
as siandien irgi jauciuosi ne kaip..nuo ryto prie kompo sedint galva uzt..tik ..ir susisuko, tada sirdis nutabalavo.. doh.gif
tai daba va tokia apgirtusi ..gal cia nuo stuburo, kai sedziu - gal spaudzia kur nors..
Planuoju atostogu y Lietuva, tai sakiau pasidarysiu normalia galvos nuotrauka..velniai zino,kas ten dedasi..
Gal kas zinot apie nauja Panevezy pastatyta magnetiny rezonansa, tipo geras, girdejau.
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 05 12, 12:21)
Sveika  4u.gif
Aš taip pat esu Neuromedos pacientė  drinks_cheers.gif Rivotrilį gerdavau ir vakare, ir ryte. Jis padėjo sutvarkyt miegą pradžioj, nors man naktį ir nebūdavo permušimų šiaip budinėdavau ir nepailsėdavau. Vėliau jo atsisakiau, gerdavau tik tada kai užeidavo panikos ataka. Apskritai klonazepamas yra raminantys, ne migdomieji, bet miegui man asmeniškai padėdavo. Dabar jau virš 2 mėnesių geriu tik AD ir fluanxolį ir miegu tikrai labai gerai. Rivotrilio visada turiu po ranka, bet prireikia jo itin retai, paskutinį mėnesį gal tik kartą ar du griebiausi, bet ne nakčiai. Tai gal AD ir padeda miegui.
Dėl gydymo, dažnai VD eina kartu su nerimo sutrikimu, su krūva kitų simptomų, jei paskaitytum ankstesnes temas, tai jų nesuskaičiuojama daugybė... AD padeda su nervų sistema susitvarkyti, taigi gydo ir VD. Greitam momentinių simptomų pašalinimui skiria raminamuosius (rivotrilį, xanaxa), bet ilgalaikiui gydymui skiriami AD.
Sveikatos  4u.gif

O pas ka neuromedoje lankaisi ? sakyk kaip ilgai gerei Rivotroli ir ar paskui nebuvo pripratimo ?
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 05 12, 12:49)
Gal kas zinot apie nauja Panevezy pastatyta magnetiny rezonansa, tipo geras, girdejau.

Nea, nieko. Aš dariausi Vln Centro poliklinikoj, tai tas kuris darė vyrukas sakė, kad Santariškėse yra geriausias, tiksliausias, daugiau teslų (kažkoks čia matavimo vienetas), tipo tikslesnis ir smulkesnis, bet man užteko ir to, kad mato 3-5 mm smile.gif

QUOTE(Musicka @ 2008 05 12, 15:06)
O pas ka neuromedoje  lankaisi ? sakyk kaip ilgai gerei Rivotroli ir ar paskui nebuvo pripratimo ?

Pas Mindaugą Jasulaitį. Gėriau apie 3 mėnesius. Pripratimo nepastebėjau, gal pradžioj nutraukus tik tokia paranoja, kad oi, kas dabar bus, bet nieko nebuvo.
Atsakyti
Jurgele, o kiek sumokejai uz magneta ? ir ar rado ka nors ? Matai, kiekvienas daktarelis,gali skirtingai skaityt nuotraukas.. kai manai, ar vertejo tau darytis ta tyrima?
Atsakyti