Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: Tukas

QUOTE(rassiuke @ 2008 09 16, 21:49)
Tikriausiai kad ta pacia grupe lankom.... Na siandien neblogai visai diena lyg praejo, bet aisku kai nematai tai negali pasakyt, bet Rugile lyg sako kad jai patiko, kad smagu ir tt, nors ryte ir su didziausiais verksmais issiskiriam...
Lopseli kazkaip su asarom bedeliu nebudavo, per pora dienu mergina apsiprato - verkdavo tik kai ateidavau pasiimti  biggrin.gif  Bet cia turbut tas adaptacinis laikas kiekvienam kleckiukui kitaip praeina - pripras ir jusu mazasis  4u.gif

Kaip dabar sekasi Rugilei? 4u.gif Gal jau apsiprato g.gif . Maniškei kažkodėl viena auklėtoja nepatinka, ir niekaip neišsiaiškinu kodėl, bet gal pripras 4u.gif

QUOTE(Aiva. @ 2008 09 18, 16:30)
mes siandien su Tuku atsisveikinom, nes dukryte nuolat sirgo  doh.gif zinoma, cia galbut ne darzelio beda, bet musu grupej nuolat puses vaikuciu nebuna g.gif gal tik kelis kartus maciau visus vaikucius. ir viena aukletoja labai daugeliui vaikuciu nepatinka, nors prie tevu ji be galo maloni ir saldi g.gif bandysim grizti po metu, jei bus vietu...

Tai jūs gal lopšiuke buvot? Nes sakė, kad vienas vaikas išėjo. Dėl sirgimų, tai gal dar nedaug laiko praėjo, juk tik mėnuo g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 09 24, 16:01)
Kaip dabar sekasi Rugilei? 4u.gif Gal jau apsiprato g.gif . Maniškei kažkodėl viena auklėtoja nepatinka, ir niekaip neišsiaiškinu kodėl, bet gal pripras 4u.gif

Na jau geriau kazkiek, teisa dabar neinam - atostogaujam... Bet praeita savaite i gala jau issiskirdavom be asaru rytais... Su kuria aukletoja nesutaria Jusu mazoji?
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 25, 10:54)
Na jau geriau  kazkiek, teisa dabar neinam - atostogaujam... Bet praeita savaite i gala jau issiskirdavom be asaru rytais... Su kuria aukletoja nesutaria Jusu mazoji?

Na, ne tai, kad nesutaria, bet nenori eiti, kai būna Rūta. Šiaip nesiskundžia, kad kažkas blogai, tiesiog gal kita dažniau būna ir prie jos labiau priprato.
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 09 25, 14:37)
Laba 4u.gif

Na, ne tai, kad nesutaria, bet nenori eiti, kai būna Rūta. Šiaip nesiskundžia, kad kažkas blogai, tiesiog gal kita dažniau būna ir prie jos labiau priprato.

O apie sia aukletoja labai nekokiu atsiliepimu girdejau, vaikams ji daznai nepatinka doh.gif
Atsakyti
keista g.gif o mano mergina pas ja noriau eina nei pas kita aukletoja, bet cia gal del to kad jau lopsike kartais ji pakeisdavo musu pagrindine auklyte. Na siaip gal as ir pati kiek atlaidziau ziuriu, juk jaunas zmogus, pati kiek zinau vaikeliu dar neturi - reikia siek tiek laiko kad ismoktu sutart su sitokia "publika" rolleyes.gif Bet cia velgi tik mano asmenine nuomone...
Atsakyti
QUOTE(skiraida @ 2008 09 15, 13:33)
Laba diena visoms mamos, kas vedate į Tuko darželį savo vaikučius  4u.gif
Darželis geras, auklėtojos geros, užsiėmimų vaikams yra. Tačiau nusivyliau, kad panaikino nuo 7h-19h grupę, net nepaklausė visų tėvų nuomonės, kiek žinau ne man vienai yra problema, dauguma tėvų sunerime.
  Mūsų darželis valstybinis( g.gif  ar jau klystu), ar gali panaikinti tokia grupę, kai dugumai tėvelių yra labai svarbu( dėl panaikinimo-tai neargumentas, kad vaikai verkia, tiesiog reikia mokėti bendrauti su vaikais ir tėvais).
  Gal žinote kokių veiksmingų priemonių reiktų imtis, kad sugrąžintų prailgintą grupę?

Ačiū smile.gif

labutis,

as irgi labai nustebau, kad tokios trumpos darbo valandos. i darba vargiai suspesi 8 val, kai piko metas. manau reiktu rinkti tevu parasus ir tureti sugrazinti prailginti darbo laika.
Atsakyti
poniute direktore arogancijos isikunijimas smile.gif , seip aukletojos normalios. nors savo vaika tik metus laiko leidau.
Atsakyti
o mes irgi daivos grupe lankom, tik vos paeje uzsirgom sunkiai, ir dar ilgai teks but namuose, tai laukiam nesulaukiam kada pasveiksim, norisi pradet leist i grupe kad apsiprastu. siaip man patiko ir aukletojos ir klase, kol kas viskas saunu.
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginos. Norejau pasakyti, kad mano sunus lanke si darzeli, nuo 3 metu, iki mokyklos. Dabar jis treciokas, tai lanke senokai. Seip, kai lanke, galeciau pasakyti tik gerus atsiliepimus apie aukletojas. Tokiu puikiu aukletoju darba galiu yvertinti dabar, kai vedu i kita darzeli savo dukryte.
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 09 25, 14:37)
Laba 4u.gif

Mano sunus irgi vaiksciojo i Tuka, lopselio aukletojos tikrai fainos, bet va darzelinuku tai reta kuri. Del tos pacios Rūtos teko keisti darzeli, tiesiog nepatiko vaikui. O kodel ir po siai dienai neissiaiskinau sad.gif
Atsakyti
o man Ruta labai sauni aukletoja,maloni, na ir kas ,kad ji jauna.Ten kiek teko matyti jaunu yra abstu.Jei jaunas zmogus tai jis jau ...?na kiek zmoniu tiek nuomoniu,visiem geras nebusi.paziurekit i tas senesnes aukletojas kaip Birute.kazkaip tai va cia zmogus kai nuo žąsies vanduo.
Atsakyti
QUOTE(samantaaa @ 2008 10 01, 19:12)
o man Ruta labai sauni aukletoja,maloni, na ir kas ,kad ji jauna.Ten kiek teko matyti jaunu yra abstu.Jei jaunas zmogus tai jis jau ...?na kiek zmoniu tiek nuomoniu,visiem geras nebusi.paziurekit i tas senesnes aukletojas kaip Birute.kazkaip tai va cia zmogus kai nuo žąsies vanduo.

Prie ko cia jaunumas, argi kas rase kad tai negerai?
sprendziat is to ka jus rasot man i asmenines zinutes tai jus esat ta pati aukletoja Ruta biggrin.gif:D:D priimkit kritika pedagogiskai 4u.gif
Atsakyti