Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: Tukas

na mano vaikas lanke jos grupe lopselyje.
Papildyta:
be to su birute teko taip pat susidurti tam paciam lopseli,dekui kad pakeite i dabartine ten esancia aukletoja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samantaaa @ 2008 10 02, 17:20)
na mano vaikas lanke jos grupe lopselyje.
Papildyta:
be to su birute teko taip pat susidurti tam paciam lopseli,dekui kad pakeite i dabartine ten esancia aukletoja. thumbup.gif

biggrin.gif aha jus pati ir dirbot su birute. Nebijot kad prisijungs Birute prie supermamos ir paskaitys ka jus apie ja snekat ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, nu nesibarkit, negali visiems visi patikti 4u.gif
O maniškė labai sutaria su Birute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 10 03, 16:31)
Mamos, nu nesibarkit, negali visiems visi patikti 4u.gif
O maniškė labai sutaria su Birute 4u.gif

Birute bent jau taip neklykia ant vaiku. Siulau nueit kada netiketai, isgirsit to ko negirdeje...
Atsakyti
Mano dukra taip pat lanko si darzeli. Ruta labai sauni aukletoja, o tai kad jusu sunui teko keisti darzeli tikra nesamone, kaip gaila, kad supermamose pasitaiko tokiu nemaloniu zmoniu kaip jus, kurie tik svarsto kaip kitus apjuodinti. As abejoju ar is vis jusu vaikas kada lanke si darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Alisssa @ 2008 11 04, 11:42)
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Keliu daržiuką į viršų 4u.gif Kas gero, kas blogo darželyje? Kaip vaikai? Neserga? Naujokai adaptavosi prie aplinkos ir auklėtojų?
Atsakyti
Keliu daržiuką į viršų Kas gero, kas blogo darželyje? Kaip vaikai? Neserga? Naujokai adaptavosi prie aplinkos ir auklėtojų?
Darziukas lyg neblogai gyvena, vaikai dar kol kas nesirguliuoja,bent jau mano vaiko grupeje kiek zinau. mirksiukas.gif seip vesoka darzelyje, atsalus orams. Mano vakui kaip naujokui patinka eiti i darzeli,pradzioj sunkiai isiskirdavom,dabar jau thumbup.gif
Atsakyti
O kaip su rinklevomis? Po kiek ir kaip daznai reikia nesti pinigelius ir kt.?
Atsakyti
QUOTE(rimleo @ 2008 12 18, 07:56)
O kaip su rinklevomis? Po kiek ir kaip daznai reikia nesti pinigelius ir kt.?

Viena karta tik pirkom roletus, nes labai vaikuciams i akis saule sviete. O siaip i menesi po 1.5lt dedames (perkama plovikliai, pirstines, kempines ir t.t..). Kaledom nieko nesidejom.

Aciu aukletojom uz nuostabia Kaledu svente, labai grazus spektaliukas, Kaledu senis isviso nerealus, toks tikroviskas. Zodziu visa svente - nuostabi! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 18 gruodžio 2008 - 09:34
šventė tai buvo nuostabi tikrai..Buvo ka pažiurėti mums kaip suagusiems,o maniškis dar namie pasakojo gryžęs. smile.gif
Atsakyti

gal ir kartojuosi, bet noriu užrašyti dukrytes į Tuką. Prieš kiek laiko reikia tai padaryti? Norėčiau, kad eitų po metų.
Atsakyti