Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(AGFA @ 2007 05 03, 21:01)
...gal gali plačiau...kur operavaisi, pas ką, ar su pilna narkoze?

Operavausi savo miestelyj, galvojau čia viskas bus greit, tai niekas ir nespras, kur aš dingau... Ale taip nesigavo. Narkozė tik nuo pusės, pilnos tokiai operacijai nelabai daro. Tik va man ji nesuveikė blink.gif tai sako: darom pilną narkozę, aš kai išverčiau akis, nu *****, galvoju sau... Kažkodėl bijau aš tos pilnos narkozės... tai padarė tik vietinį nuskausminimą ir išpjovė, po to labai greit sugrįžo jautrumas - tai skaudėjo gerokai. Bet čia tai baikė, pats didžiausias "kaifas" buvo, kai reikėjo pirmą kartą pasituštint (ką ten pirmą... kokių 20 pirmų kartų, nes iš skausmo užspazmuodavo ir nei pirmyn nei atgal, pabūni valandą kitą ir vėl eini bandyt) blink.gif O po tos nevykusios narkozės dar galvos skausmas (čia narkozės komplikacijos) nesvietiškas buvo kokias penkias dienas.
tai šį kartą tiek pagąsdinu smile.gif jei kas įdomu, tai klauskit, bet aš antrą kartą nesioperuočiau, gal bandyčiau žiedus dėt doh.gif
Atsakyti
man neseniai proktologe gydytoja diagnozavo pirmine stadija to hemarojaus, nors as nei skausmo nei kraujavimo nejutau. tiesiog nieztejo. israse vaistuku, nes sake dar tik mazgai hemarojiniai susiformave ir galima gydyti vaistais. tai jau baigiau gydymo kursa, tai nezinau ar man ten susitvarke.....

Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 05 15, 15:22)
man neseniai proktologe gydytoja diagnozavo pirmine stadija to hemarojaus, nors as nei skausmo nei kraujavimo nejutau. tiesiog nieztejo.  israse vaistuku, nes sake dar tik mazgai hemarojiniai susiformave ir galima gydyti vaistais. tai jau baigiau gydymo kursa, tai nezinau ar man ten susitvarke.....

Pas mane ir nei skausmu, nei kraujo, nieko, tik pati uzciuopiau guzelius, tai tepaliuku gydaus pati, su vaistininke pasitarus...
O tai kas, jei nesusitvarko? as tai bijau pjovimo, ba skaiciau, cia, kad operuoja tuos mazgus...
Gal gali papasakot placiau, kokius vaistus tau israse?
Blyn, gal rimtai reik isidrasint pas gydytoja eit,... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 05 15, 15:22)
man neseniai proktologe gydytoja .

...kur tokia yra? g.gif
Atsakyti
Laba,

Patikekit, po operacijos skausmas yra labai didelis (kai isgaruoja narkoze). Mano vyrui isoperavo pries savaite (buvo IV stadija), tai dar dabar leidziu vaistus nuo skausmo (du kartus per diena). Siandien reikes skambinti gydytojui ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 05 15, 18:30)
...kur tokia yra? g.gif

http://www.sveikas.l...asp?medID=13031, inai dar dirba žemaitės g. 21 (privatus med. centras yra)... žemaitės g. tel nr:8-520335964
pati nebuvau, tik cia forume skaiciau gerus atsiliepimus apie ja

QUOTE(DKNY @ 2007 05 16, 12:50)
Laba,

Patikekit, po operacijos skausmas yra labai didelis (kai isgaruoja narkoze). Mano vyrui isoperavo pries savaite (buvo IV stadija), tai dar dabar leidziu vaistus nuo skausmo (du kartus per diena). Siandien reikes skambinti gydytojui ... g.gif

O jei pvz man tik vienas mzas guziukas, nei man skauda, nei kraujuoja.. nei jis man maiso, tik kad zinau, akd jis ten yra... jei kremas nepades, gal nebutina operuot.... Ba operacijos tai tikrai nieko gero schmoll.gif o cia trodo isvis ziauri operacija... blink.gif
Atsakyti
Pati operacija gal neziauri smile.gif , bet paskui... Pasedet negali, kai tustiniesi blink.gif ir dar su krauju. Skambinom gydytojui, tai sake taip ir turi skaudeti.
Atsakyti
QUOTE(DKNY @ 2007 05 16, 22:25)
Pati operacija gal neziauri  smile.gif , bet paskui... Pasedet negali, kai tustiniesi  blink.gif  ir dar su krauju. Skambinom gydytojui, tai sake taip ir turi skaudeti.

Papildysiu
Operacija darem privaciai. Gydytojas konsultavo privacioj klinikoj, bet operacija dare Santariskiu ligoninej.
OPERACIJA PADARE, O PASKUI GYVENK KAIP NORI verysad.gif NOREJOM GERIAU, O ISEJO KAIP VISADA
Jeigu butume dare valdiskai, tai suprasciau, o dabar...
Galetu ir normaliau paskambinus pakonsultuot.
Atsakyti
DKNY, pamėginkit SENŲ lapų arbatos savo vyrui pasiūlyt. Ši arbata laisvina vidurius (na ne iki viduriavimo, žinoma), ji kaip tik yra skirta pooperaciniam laikotarpiui hemorojaus atveju. Pati ją gėriau (vakarais po vieną puodelį), skonis neblogas, o ryte nors pasituštini neskausmingai. O atsiradus kraujavimui mano chirurgas man prirašė Detralex, jis stiprina kraujagyslių sieneles, tai jau kitą dieną nekraujavau. Šiaip aš pati operavausi valstybinėj ligoninėj, bet gydytojui teko "patepti", tai po operacijos konsultavo dar tris kartus. Jei būčiau nuėjus dar kartą, būtų žiūrėjęs ir vėl, bet jau nusibodo...
O pabaigai anekdotą iš vieno apsilankymo pas šį chirurgą (juk anekdotai ir gimsta iš gyvenimo):
Jau po operacijos apžiūri gydytojas mano žaizdos gijimą (užpakalį), perrišinėja ir sako: nu va, kaip gražu biggrin.gif
Pasirodo ir ten galima įžvelgti grožį (už pinigus, žinoma) lotuliukas.gif
Papildyta:

AMRY, šitie maži guziukai kai kam virsta piktybiniais, o tada tai jau ne kažin kokia laimė. doh.gif Siūlau neužleisti ir kol dar nei skauda, nei kraujuoja gydyti, gydyti ir gydyti (gydymas gali trukti gana ilgai), kad nereikėtų operuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco1: 19 gegužės 2007 - 14:00
QUOTE(coco1 @ 2007 05 19, 14:57)
AMRY, šitie maži guziukai kai kam virsta piktybiniais, o tada tai jau ne kažin kokia laimė.  doh.gif  Siūlau neužleisti ir kol dar nei skauda, nei kraujuoja gydyti, gydyti ir gydyti (gydymas gali trukti gana ilgai), kad nereikėtų operuoti.

Na nezinau, man vaistinej patare praplaudinet su azuolo zieves nuoviru ir kremu tept.. Tai kol kas ir gydaus taip... Mazeja, mazeja, ale labai jau letai... Maniau cia per savaite jau viskas ok bus man... Blem, baisu... Negi paciai nepavyks uzsigydyt ir pas gydytoja eit.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 21, 09:40)
Na nezinau, man vaistinej patare praplaudinet su azuolo zieves nuoviru ir kremu tept.. Tai kol kas ir gydaus taip... Mazeja, mazeja, ale labai jau letai... Maniau cia per savaite jau viskas ok bus man... Blem, baisu... Negi paciai nepavyks uzsigydyt ir pas gydytoja eit..  g.gif

Jeigu mažėja, tai nepanikuok ir gydyk gydyk gydyk, nes greitai čia nieko nepadarysi, svarbiausia neprarast vilties ir nenustot gydyt. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coco1 @ 2007 05 23, 08:58)
Jeigu mažėja, tai nepanikuok ir gydyk gydyk gydyk, nes greitai čia nieko nepadarysi, svarbiausia neprarast vilties ir nenustot gydyt. Sėkmės smile.gif

Ai va kad nervas ima, kad vienakart pažiūrėjus atrodo, kad jau tuoj tuoj praeis, kitąkart atrodo, kad dar toli iki to.. Nu bet tfu tfu tfu jau taip, kaip pradžioj buvo, tai nebebūna ir net apmažeję labai.. Ale dar bandysiu pati kapanotis iš šitos bėdos...
Atsakyti