DKNY, pamėginkit SENŲ lapų arbatos savo vyrui pasiūlyt. Ši arbata laisvina vidurius (na ne iki viduriavimo, žinoma), ji kaip tik yra skirta pooperaciniam laikotarpiui hemorojaus atveju. Pati ją gėriau (vakarais po vieną puodelį), skonis neblogas, o ryte nors pasituštini neskausmingai. O atsiradus kraujavimui mano chirurgas man prirašė Detralex, jis stiprina kraujagyslių sieneles, tai jau kitą dieną nekraujavau. Šiaip aš pati operavausi valstybinėj ligoninėj, bet gydytojui teko "patepti", tai po operacijos konsultavo dar tris kartus. Jei būčiau nuėjus dar kartą, būtų žiūrėjęs ir vėl, bet jau nusibodo...
O pabaigai anekdotą iš vieno apsilankymo pas šį chirurgą (juk anekdotai ir gimsta iš gyvenimo):
Jau po operacijos apžiūri gydytojas mano žaizdos gijimą (užpakalį), perrišinėja ir sako: nu va, kaip gražu
Pasirodo ir ten galima įžvelgti grožį (už pinigus, žinoma)
Papildyta: AMRY, šitie maži guziukai kai kam virsta piktybiniais, o tada tai jau ne kažin kokia laimė.

Siūlau neužleisti ir kol dar nei skauda, nei kraujuoja gydyti, gydyti ir gydyti (gydymas gali trukti gana ilgai), kad nereikėtų operuoti.