Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

sveikos,turėjau šitą "gėrį" po gimdymo doh.gif Bet per keletą dienų išsigydžiau žolelinėmis žvakutėmis "hemorol" 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane tai tas "džiaugsmas" pasireiškė tuom, kad guziukai pasirodė išorėj... Tai man žvakutės mano galva netinka visai.. Nes nei man skauda, nei kraujuoja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 23, 15:03)
Pas mane tai tas "džiaugsmas" pasireiškė tuom, kad guziukai pasirodė išorėj... Tai man žvakutės mano galva netinka visai.. Nes nei man skauda, nei kraujuoja.. g.gif

man irgi nekraujavo, guziukas buvo ne visai viduj, bet ir ne išorėj mastau.gif KElias dienas hemorol žvakutes naudojau tai "eidavo kaip per sviestą" laugh.gif liaudiškai tariant laugh.gif blush2.gif
O kai viduriai nebeužkietėję ir lengviau tuštiniesi, tai ir guziukas dingsta..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 23, 15:19)
man irgi nekraujavo, guziukas buvo ne visai viduj, bet ir ne išorėj mastau.gif KElias dienas hemorol žvakutes naudojau tai "eidavo kaip per sviestą" laugh.gif liaudiškai tariant laugh.gif  blush2.gif
O kai viduriai nebeužkietėję ir lengviau tuštiniesi, tai ir guziukas dingsta..

Tai aš intensyviai "gracijas" visokias geriu... Ir praėjo tau guziukas visiškai? Gal tada man dasipirkt dar tų žvakučių, ne tik tepalu tepliotis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 23, 15:51)
sveikos,turėjau šitą "gėrį" po gimdymo doh.gif Bet per keletą dienų išsigydžiau žolelinėmis žvakutėmis "hemorol" 4u.gif  rolleyes.gif

o sitos zvakutes su receptu?
Atsakyti
Man vaistinej pasiule Posterisan forte zvakutes, be recepto. Tikrai veiksmingos ir po ju panaudojimo nebepasirode daugiau jokiu guziuku, o jau moraliskai ruosiaus pas gydytoja eit.
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2007 05 28, 09:16)
Man vaistinej pasiule Posterisan forte zvakutes, be recepto. Tikrai veiksmingos ir po ju panaudojimo nebepasirode daugiau jokiu guziuku, o jau moraliskai ruosiaus pas gydytoja eit.

CIU ACIU wub.gif BEGSIU SIANDIEN I VAISTINE TU ZVAKUCIU mirksiukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Posterisan forte zvakutes - kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 23, 15:38)
Tai aš intensyviai "gracijas" visokias geriu... Ir praėjo tau guziukas visiškai? Gal tada man dasipirkt dar tų žvakučių, ne tik tepalu tepliotis..  g.gif

arbatų nepatarčiau labai gerti dažnai, nes prie jų kaip keista, organizmas pripranta, ir negavęs laisvinnančių arbatų pradeda retai tuštintis unsure.gif

Man praėjo greit ir su visam 4u.gif

QUOTE(marrtina @ 2007 05 28, 08:10)
o sitos zvakutes su receptu?

jos žolelių pagrindu, be recepto, dėžutės kaina apie 9,20 Lt 4u.gif Man tai jos super smile.gif

anotacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 28 gegužės 2007 - 12:08
QUOTE(Čili @ 2007 05 28, 13:07)
arbatų nepatarčiau labai gerti dažnai, nes prie jų kaip keista, organizmas pripranta, ir negavęs laisvinnančių arbatų pradeda retai tuštintis unsure.gif

Man praėjo greit ir su visam 4u.gif
jos žolelių pagrindu, be recepto, dėžutės kaina apie 9,20 Lt  4u.gif Man tai jos super  smile.gif

anotacija

Apie arbatas aš irgi skaičiau, kad negalima.. Tai dabar jau apmažinau, be jų man kol kas tfu tfu viskas veikia kaip ir prieš "džiaugsmą" šitą...
Reiks tada lėkt žvakučių, nes nenoriai traukiasi gūziukai kaip tai... g.gif
Dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
as tai vat, nusipirkau Posterisan forte zvakutes smile.gif ziuresiu dabar koks poveikis bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 05 28, 15:10)
as tai vat, nusipirkau Posterisan forte zvakutes smile.gif ziuresiu dabar koks poveikis bus smile.gif

Aš kada bėgsiu į vaistinę irgi.. Parašyk, kaip gydytis seksis 4u.gif Sėkmės kovoj 4u.gif
Atsakyti