Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Lock @ 2007 07 17, 10:23)
aš pernelyg jautri savo kūnui pasidariau, nes bijau to hemorojaus  doh.gif Noriu paklausti, o iš kus jūs žinote, kad jums kažkas iškrenta tuštinimosi metu, o paskui vėl sulenda atgal  blush2.gif Kaip žinoti, kad tai vyksta?

pasiskaityk Čia yra daug info.
O šiaip tai negirdėjau, kad taip būna, kad iškrenta ir vėl sulenda.
Būna gūziukai jaučiami išangėje - tai yra hemorojiniai mazgai. Būna, kad tuštinantis kraujuoja, skauda... Taigi, jei šių dalykų nėra, tai gali nebijot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 17 liepos 2007 - 09:31
Aš jau prisiskaičius visur, visą šitą temą, ir šiaip internete. Man labai labai niežėjo, gal pusantros savaitės, dabar jau baigėsi, tačiau dabar jaučiu, kad ten mano raumenys labai įsitempę, net pavargę, negaliu jų atpalaiduoti niekaip. Gal kažkiek jaučiu tarsi noriu tuštintis, bet nieko neišeina. Skausmo nėra, kraujo nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 07 15, 19:10)
bala zino ar skausminga apziura....
kai reikalas spaudzia, tai ir skausma pakentesi wink.gif gal but sudetingiau psichologini diskomforta nugalet wink.gif

Man, asmeniškai, apžiūra nebuvo skausminga ax.gif .
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif po gimdymo turėjau didelių bėdų dėl hemorojaus tai ko tik neišbandžiau kad tik pagerėtų unsure.gif gal po men. pagerėjo ir galim sakyt po truputį pamiršau šią ligą rolleyes.gif o dabar pastebėjau kad vėl atsiranda kažkas(gumuliukas ir nedidelis skausmas ) verysad.gif nesinori vėl pripirkti daugybę visokių vaistų gal patarsit kokius geriau naudot vaistus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 07 19, 10:31)
sveikos merginos  4u.gif po gimdymo turėjau didelių bėdų dėl hemorojaus tai ko tik neišbandžiau kad tik pagerėtų  unsure.gif gal po men. pagerėjo ir galim sakyt po truputį pamiršau šią ligą  rolleyes.gif o dabar pastebėjau kad vėl atsiranda kažkas(gumuliukas ir nedidelis skausmas ) verysad.gif nesinori vėl pripirkti daugybę visokių vaistų gal patarsit kokius geriau naudot vaistus  4u.gif

man tai padėjo "hemorol" žvakutės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 19, 10:50)
man tai padėjo "hemorol" žvakutės  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif eisiu pirktis šių žvakučių rolleyes.gif
Atsakyti
O man šios žvakutės visiškai nepadeda cry.gif
nebežinau kaip gydytis, pas gydytojus biski bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 07 19, 14:34)
O man šios žvakutės visiškai nepadeda  cry.gif
nebežinau kaip gydytis, pas gydytojus biski bijau  blush2.gif

nueik i eurovaistine ir paprasyk brangiasniu bet geru zvakuciu,ir butinai plautis ta vietele tik su saltu vandeniu ax.gif
Atsakyti
o pas koki gydytoja reikia kreiptis? blush2.gif Ar seimos gydytojas su tokiais reikalais susijes ar tik siuncia pas ka nors kita? Ginekologas irgi gal ne visai tais reikalais rupinasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtre @ 2007 07 20, 15:55)
o pas koki gydytoja reikia kreiptis?  blush2.gif  Ar seimos gydytojas su tokiais reikalais susijes ar tik siuncia pas ka nors kita? Ginekologas irgi gal ne visai tais reikalais rupinasi?  blush2.gif

Šeimos gyd. išrašys siuntimą pas reikiama spec. smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kokios žvakutės ar tepalai tinka maitinančiai mamai išangės plyšimui gydyti?
Atsakyti
QUOTE(jurtre @ 2007 07 20, 16:55)
o pas koki gydytoja reikia kreiptis?  blush2.gif  Ar seimos gydytojas su tokiais reikalais susijes ar tik siuncia pas ka nors kita? Ginekologas irgi gal ne visai tais reikalais rupinasi?  blush2.gif

seimos gydytojas israsys siuntima pas proktologa (berods taip jie vadinasi) g.gif
Atsakyti