QUOTE(jurčik @ 2007 07 13, 19:44)
na ji nera maloni,bet psichologini diskomforta reik nustumt i sona

niezuli ir man teko patirt ir ne viena savaite,tai viskas susitvarke kai susitvarkiau gimaroju,o gal tu neseniai gerei antibiotikus

ar tau yra mazgeliu ar tik niezulys

nors gali ir vidinis buti
Na man jokių mazgelių nėra, nieko, esu jauna, negimdžiusi. Iš pradžių buvo toks labai stiprus niežulys, atrodė, kad šakės kaip blogai, mirštu jau. Ir jis toks išorinis, ne vidinis. Man taip niežėjo, viskas taip jautru buvo, kad net naudoti tualetinį popierių buvo negera, atrodė, kad braižo, kaip su švitriniu popieriumi. Na jei ir viduje labiau, tai gal vos vos, pusė centimetro viduje, bet ir tai abejoju, greičiau jau išorėje (na ir pasakiau

). Tai va, pirmą simptomą pajaučiau prieš 2 savaites. Bet va dabar, kai išrašė priešgrybelinį tepaliuką, pagerėjo, praktiškai visą laiką gerai jaučiuosi, tik kas keletą valandų vis pajaučiu kažką, o anksčiau ištisai būdavo. Bet nežinau, bijau, kad va atsikelsiu vieną rytą visa niežtinti. O su tuštinimusi problemų niekada neturėjau, niekada man viduriai neužkietėję, net priešingai

Tai ir nežinau, ar gali man koks įplyšimas būti, ar kas.
Svarbiausia, kad procedūra neksausminga būtų, nes skausmo labai bijau. Aišku, psichologinis diskomfortas irgi bus, bet jei neskausminga procedūra, tai nueisiu, jei nepraeis.