reikia visas, bet ne visas vienu kartu
xixi
QUOTE(marrtina @ 2007 07 09, 08:14)
nu duodi
sveikos
norėjau pasiklausti....
turiu aš tokį mazgelį išangėje.. ar galimas tokiu atvėju analinis sekas?
ar bandėt kuri, turinti mazgiuku...?
norėjau pasiklausti....
QUOTE(geltona_svajonė @ 2007 07 13, 00:24)
sveikos
norėjau pasiklausti....
norėjau pasiklausti....
Kol tik mazgelį turi, o ne didelį gūzą ištinusį - gydyk kuo greičiau
nes po to kai tas mazgelis ištins, sunkiau bus tau išsigydyt, o dar gali ir naujų atsirast
ir nepatariu rizikuot su analiniu, pakentėk, kol užgydysi, a tai žiūrėk dar blogiau bus po analinio
o įmanoma jį be operacijų, kokiu nors natūraliu būdu išnaikinti?
O pati procedūra apžiūros pas proktolog būna skausminga ar tik psichologinis diskomfortas? Man bjaurus simptomas - išangės niežulys. Dabar jau rodosi, praeina, vos vos jaučiu. Ir nuo kirminų gydžiausi, ginekologė nuo grybelio tepaliuko išrašė, jei nepadės, reikės cukrų išsitirti, o jei ir ne tas, tai tada liks proktologas
Kažkaip bijau, kad labai skausminga ten.
QUOTE(Lock @ 2007 07 13, 14:44)
O pati procedūra apžiūros pas proktolog būna skausminga ar tik psichologinis diskomfortas? Man bjaurus simptomas - išangės niežulys. Dabar jau rodosi, praeina, vos vos jaučiu. Ir nuo kirminų gydžiausi, ginekologė nuo grybelio tepaliuko išrašė, jei nepadės, reikės cukrų išsitirti, o jei ir ne tas, tai tada liks proktologas
Kažkaip bijau, kad labai skausminga ten.
na ji nera maloni,bet psichologini diskomforta reik nustumt i sona
QUOTE(jurčik @ 2007 07 13, 19:44)
na ji nera maloni,bet psichologini diskomforta reik nustumt i sona
niezuli ir man teko patirt ir ne viena savaite,tai viskas susitvarke kai susitvarkiau gimaroju,o gal tu neseniai gerei antibiotikus
ar tau yra mazgeliu ar tik niezulys
nors gali ir vidinis buti 
Na man jokių mazgelių nėra, nieko, esu jauna, negimdžiusi. Iš pradžių buvo toks labai stiprus niežulys, atrodė, kad šakės kaip blogai, mirštu jau. Ir jis toks išorinis, ne vidinis. Man taip niežėjo, viskas taip jautru buvo, kad net naudoti tualetinį popierių buvo negera, atrodė, kad braižo, kaip su švitriniu popieriumi. Na jei ir viduje labiau, tai gal vos vos, pusė centimetro viduje, bet ir tai abejoju, greičiau jau išorėje (na ir pasakiau
Svarbiausia, kad procedūra neksausminga būtų, nes skausmo labai bijau. Aišku, psichologinis diskomfortas irgi bus, bet jei neskausminga procedūra, tai nueisiu, jei nepraeis.
bala zino ar skausminga apziura....
kai reikalas spaudzia, tai ir skausma pakentesi
gal but sudetingiau psichologini diskomforta nugalet
kai reikalas spaudzia, tai ir skausma pakentesi
Iškilo ir man tokia labai nemaloni problema, jau kaip ir antra savaitė išangėje toks didokas mazgas - guzas ar kaip jus vadinate nzn, viena kart jis trūko - tai man siek tiek strioko buvo tai krešuliai kraujo tik ištyško, staigiai guzelis dingo, bet po poros minučių vėl tas pats, žvakutės nebepadeda, kremukai taip pat.
tikrai nebežinau ką daryt...
o gydytojų prognozė ir taip jau aiški, hemorojus ir viskas... tai man jau senai suprantama...
tikrai nebežinau ką daryt...
aš pernelyg jautri savo kūnui pasidariau, nes bijau to hemorojaus
Noriu paklausti, o iš kus jūs žinote, kad jums kažkas iškrenta tuštinimosi metu, o paskui vėl sulenda atgal
Kaip žinoti, kad tai vyksta?
na priklausomai apie kokį hemorojų tu šneki, nes yra vidinis ir išorinis, kuris ne toks skausmingas labai sunku pasakyt... pas man bent jau išorinis... o kaip jauti? Patikėk, kai taip skauda, tai neįmanoma nejausti
kai negali nei sėdėt nei gulėt... o dar tos kančios WC
taip pastoviai ir galvoji, o gal aš nenoriu į WC gal pakentėsiu...
na bent jau man taip yra... kaip kitoms nežinau
na bent jau man taip yra... kaip kitoms nežinau