Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(violete @ 2007 09 04, 12:50)
blink.gif
o man sis tepalas nelebai padeda blink.gif

Aš žvakutes naudoju. Kol kas geriausi rezultatai iš visų žvakučių. Manau, kad čia priklauso nuo kažko, nes vieniem vieni vaistai labiau padeda, kitiem kiti. Iki galo dar nėra praėję, bet aš dar turiu vilties smile.gif Beje, pastebėjau, kad sportas irgi labai įtakoja savijautą. Buvau apsirgusi, beveik savaitę lovoje praleidau, tai dabar pajutau, kad kažkiek pablogėjo.

Beje, Hemorol man nelabai padėjo, vis mausdavo vakarais, vis stipriau, tada nusipirkau posterisan, kuris neva mažina deginimą, niežulį ir dar ten kažką, tai va per kažkur savaitę nuo šių vaistų naudojimo pradžios man atsirado žiaurus deginimas, kurio iki tol net nebuvo blink.gif tada ir nusipirkau procto glyvenol, man atrodo, kad tas deginimas per 4-5 dienas išvis išnyko, o ir maudimo nebėra, šiaip kažkas pakirba ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 04 rugsėjo 2007 - 19:00
pasibaige mano Hemorol zvakutes, tai kelias dienas nieko nenaudoju... svarstau gal isbandyt kitokias zvakutes...
pagerejimas buvo kazkuriuo metu ale dabar viskas vel taip kaip buvo...
kovokim merginos, kovokim thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Na, kaip visoms sekasi kovoti su tuo negalavimu? Man buvo jau visai neblogai, jau net svarsčiau nutraukti žvakučių vartojimą, bet.... tris dienas iš eilės užkietėję viduriukai viską išdrąskė. Net nežinau kaip rytoj bus. Ir kas svarbiausia, nevalgau nieko tokio, nuo ko jie kietėtų, ir kivius valgau, ir kuo daugiau dražovių, ir burokėlius, ir net arbatą nuo hemorojaus, ir šiaip daug skysčių geriu. Nebežinau ką ir daryti...
Atsakyti
yra vienas dalykas kuri gali padaryt wink.gif t.y. nueit pas gydytoja..... sito zingsnio niekaip nesiriztu zengt....
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 09 19, 17:36)
yra vienas dalykas kuri gali padaryt wink.gif t.y. nueit pas gydytoja..... sito zingsnio niekaip nesiriztu zengt....

Ech, aš irgi nesiryžtu. Nors ir suprantu, kad mazgelis niekur nedings. Bet taaaaaaaaip nenoriu pas gydytoją doh.gif
Atsakyti
galim viena kita uz rankos palaikyt biggrin.gif
Atsakyti
http://lmedicina.dnp...i/hemorojus.htm
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 09 27, 13:07)

geras smile.gif is kur gavai si tinklapi? thumbup.gif

reiks isbandyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marrtina: 27 rugsėjo 2007 - 15:56
Nebevartoju procto glyvenol, nes lidokaino negalima ilgai vartoti (tik 4-6 savaites, kaip parašyta ant lidoposterin tepalo). Tai dabar panikuoju, kas bus. Tikrai daug geriau, tik nežinau ,ar be vaistų nepablogės. Norėjau preparation H nusipirkti, bet visose vaistinėse man pasakė, kad jau kurį laiką šių žvakučių nebegauna ir nežino kodėl. Tai hemorol nusipirkau.... O dėl viduriukų, man labai padeda avižinė košė pusryčiams. Na dar porą kivių įsipjaustau į tą košę, tai išvis gerai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Prisijungiu ir as prie jusu, nors matau, kad jau nebelabai cia kas bendrauja ax.gif Nors nesu gimdziusi ir tokiu problemu niekad nesu turejusi, bet dabar jau kelios dienos jauciu, kad kazkas negerai. Kadangi su tuo susiduriu pirma karta, aisku, buna momentu, kai prisigalvoju velnias zino ko.
Nezinau, ar cia gali buti hemorojus, bet... Viduriai nera uzkieteje, bet jau kuri laika jauciu perstejima prie isanges, nuejus tustintis, kaip jau kuri cia rase, kaip adatom kad badytu, o ir kraujo siek tiek buna verysad.gif Sakau, gal cia tik koks iplysimas? Gal uztektu koki tepaliuka panaudoti? Ar gal zvakutes geriau? Gal kuri yra su tokiais paciais simptomais susidurusi? Kaip ir su kuo gydetes?

Zinau, kad geriausia nueiti pas gydytojus, bet dabar kol kas noreciau savom jegom pasigydyti, o po to bus matyt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2007 10 28, 13:20)
Sveikutes  4u.gif 

Prisijungiu ir as prie jusu, nors matau, kad jau nebelabai cia kas bendrauja  ax.gif  Nors nesu gimdziusi ir tokiu problemu niekad nesu turejusi, bet dabar jau kelios dienos jauciu, kad kazkas negerai. Kadangi su tuo susiduriu pirma karta, aisku, buna momentu, kai prisigalvoju velnias zino ko.
Nezinau, ar cia gali buti hemorojus, bet... Viduriai nera uzkieteje, bet jau kuri laika jauciu perstejima prie isanges, nuejus tustintis, kaip jau kuri cia rase, kaip adatom kad badytu, o ir kraujo siek tiek buna  verysad.gif  Sakau, gal cia tik koks iplysimas? Gal uztektu koki tepaliuka panaudoti? Ar gal zvakutes geriau? Gal kuri yra su tokiais paciais simptomais susidurusi? Kaip ir su kuo gydetes?

Zinau, kad geriausia nueiti pas gydytojus, bet dabar kol kas noreciau savom jegom pasigydyti, o po to bus matyt...  unsure.gif

Bent jau as vartojau hemorol zvakutes, pabandyk kelias dienas panaudot, jei matysi kad nepadeda (o man buvo panasiai), nusipirkau papildomai mastu s tepaliuka patepliot isorej, ir tada viskas susitvarke thumbup.gif (bet man buvo biski kitaip, isorej islindusi zarnuke, kraujo nebuvo, bet skaudedavo, perstejo). Manau kad tau pradzioj geriau zvakutes pabandyt. Gali dar pasiskaityt www.vaistai.lt vaistu anotacijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 28 spalio 2007 - 13:16
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 10 28, 14:15)
Bent jau as vartojau hemorol zvakutes, pabandyk kelias dienas panaudot, jei matysi kad nepadeda (o man buvo panasiai), nusipirkau papildomai mastu s tepaliuka patepliot isorej, ir tada viskas susitvarke thumbup.gif (bet man buvo biski kitaip, isorej islindusi zarnuke, kraujo nebuvo, bet skaudedavo, perstejo). Manau kad tau pradzioj geriau zvakutes pabandyt. Gali dar pasiskaityt www.vaistai.lt vaistu anotacijas  4u.gif

Zvaigzdute^, labai aciu uz patarimus 4u.gif Pabandysiu ir ziuresiu, kas cia gausis. Nes tikrai kazkaip nemalonu blush2.gif
Atsakyti