Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Rutitu @ 2007 11 01, 15:56)
labutes  4u.gif
mane irgi tas hemorojus pradejo vargint.. verysad.gif tik kelios dienos,bet jau taip skauda taip skauda. kazkokiu tepaliuku pasitepu.esu  nestuke.gif ,nelabai ir zinau ka ten galima,ko ne nuo tokio dalyko panaudoti... blush2.gif
gal kas susiduret,kai  nestuke.gif  buvot? jauciu po nestumo dar graziau bus,jei jau dabar kamuoja  unsure.gif

mane kamavo nestuke.gif metu . Gydytojas patare Lidoposterin tepala. Kuriuo galima tepti isore ir ispausti i vidu rolleyes.gif man padejo ax.gif po gimdymo buvo ne kas...ir dabar atsinaujina karts nuo karto sad.gif reikia neleisti uzketeti viduriams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2007 11 05, 14:59)
reikia neleisti uzketeti viduriams  ax.gif

Bet pakankamai sunku tai padaryti. Gal pasidalinkit visos, kaip tai darot. Aš parašysiu, ką darau, bet labai norėčiau išgirsti ir kitų nuomonių, nes patirtis labai praverčia 4u.gif
Tai va, maksimaliai vengiu kavos, šokolado, kakavos (kietina vidurius), taip pat nevalgau jokių bulkų. Stengiuosi valgyti virtą-troškintą maistą, o ne keptą. Valgau daug daržovių (ypač virti burokėliai, žali agurkai) ir vaisių (ypač kiviai, bananai ir vynuogės su kauliukais thumbup.gif ). Valgau rupią duoną ("rugelis" turi daugiausia skaidulų iš visų lietuviškų duonų), avižinę košę, neriboju pieno produktų, ypač jogurtų. Ir žinoma - daug skysčių (tik ne kavos). Po stiklinę ryte ir prieš kiekvieną valgį bei šiaip nuolat geriu. Sveikuolių temoj skaičiau, kad žmogui reikia išgerti vandens tiek, kiek gaunasi pagal šią formulę: 33 ml * žmogaus svoris kg. pvz, jei sveriu 65 kg, man reikia išgerti apie 2 l vandens. Bet aš kokius 3 išgeriu smile.gif
Atsakyti
labas Lock,
man labai padeda mirkytos slyvos smile.gif ir toks keistas man dalykas nutinka, kai vakstau po didelius prekybos centrus, pasakysiu smile.gif tei vat, man uztenka pvz ateit i akropoli ar bet koki kita prekybos centra ir butinai uzsimanau i wc biggrin.gif girdejau, kad su kiekviena diena viduriai kieteja, jei laiku neissitustini.. tai va...

beje, vakar nusipirkau Mastu S, ziuresiu kas is to gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marrtina: 06 lapkričio 2007 - 11:22
O kiek tų slyvų per dieną reikia suvalgyti? Kiek ilgai jas reikia mirkyti? Ar valgyti ryte ar bet kada?
Atsakyti
as uzsimerkiu vakare, o suvalgau rytapries pusrycius. paprastai uzsimerkiu 3-5 slyvas ir isgeriu dar ta vandeni kuriame jos mirko smile.gif gal jis nelabai svarus, bet ko nepadarysi, kad geriau butu wink.gif
Atsakyti
O tu jas užpili šaltu ar karštu vandeniu?
Atsakyti
kai pagimdziau pirmaji vaikeli susivokiau kad uzklupo mane hemarojus, bet kreipiausi i medikus ir chirurgas konstatavo, kad tai ne hemarojus o zarnos plysimas viduje doh.gif paskyre medikamentus ir susitvarke smile.gif
simptomai kaip ir hemarojaus, tustinantis tarsi plesytu kas ar degintu, kraujavimas ir ale mazgelis kazkoks iskrites... ax.gif
pries tris savaites antrojo susilaukiau klecko, "malonumai" su isange tie patys uzklupo blush2.gif doh.gif ir dabar vel man sviecias hemarojus, bet manau pirma pas medikus vel kulniuosiu, baisu eksperimentuoti ir gydyti ne ta kas yra blink.gif
o mityba tikrai reguliuoju ir viduriai nekieti nuo neatmenamu laiku mirksiukas.gif
laikykites!
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 11 06, 21:41)
O tu jas užpili šaltu ar karštu vandeniu?

uzpilu saltu vandeniu
Atsakyti
Mergaitės SOS į koki daktara reiktu kreiptis??? Nežinau, man žvakutės nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 11 08, 17:51)
Mergaitės SOS į koki daktara reiktu kreiptis??? Nežinau, man žvakutės nepadeda verysad.gif

Visų pirma kreipkis į šeimos gydytoją, o jis greičiausiai nukreips pas proktologą mirksiukas.gif . Man ir taip buvo, jokios žvakutės nepadėjo, todėl pasiryžau pasiguosti savo gydytojai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2007 11 07, 09:49)
o mityba  tikrai reguliuoju ir viduriai nekieti nuo neatmenamu laiku  mirksiukas.gif

O gal gali pasidalinti patirtimi, KAIP tu ją reguliuoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 09 19, 17:44)
Ech, aš irgi nesiryžtu. Nors ir suprantu, kad mazgelis niekur nedings. Bet taaaaaaaaip nenoriu pas gydytoją  doh.gif

Buvau, galiu pasakyt, kad nieko baisaus smile.gif Jei vaikštai pas ginekologę, tai jausmas panašus. Jei turi išorinį mazgelį - niekur jis tau nedings, pataupyk geriau pinigus, kuriuos išleidi žvakutėms. Aišku, gal tavo situacija kiek kitokia. Bet geriausiai viską įvardins gydytojas, nereikia tik bijoti wink.gif
Atsakyti