QUOTE(fbc @ 2007 11 21, 13:09)
Tiesa,
Čili, o kokį jogurtą geri - spėju mūsų atveju netinka tie saldūs, ar klystu? Įdomu kur būtų galima rasti pasiskaityti apie produktus, kurie tinkami esant tokioms bėdoms kaip mūsų

be to, kiek žinau negalima valgyti aštriai (be ko anksčiau negalėdavau apsieiti), keptų, rūkytų patiekalų, gerti stiprių gėrimų, raudono vyno

o gal žinot kaip yra dėl balto vyno ir šampano?

artėja šventės - nejaugi sėdėsim už stalo su artimais žmonėm ir gersim vandenį ar arbatą?

nelabai linksma kai susiduri su tokiom bėdom ir reikia keisti savo įpročius iš pagrindų.. su namiškiais pagalvojam, kad reiktų pakeliauti, bet dėl virškinimo problemų bijau - juk neišsivirsi žmogus bet kur neaštrios daržovių sriubos ar avižinės košės
Merginos, paskaitykit ankstesnes žinutes, diskutavom apie maistą anksčiau.
Dėl alkoholio. Iš savo asmeninės patirties. Teko dalyvauti baliuke, kur vartojau stiprų alkoholinį gėrimą (40 laipsnių), na taip ne labai daug, bet ir ne mažai

Tai kitą dieną TEN tiesiog degė, jausmas buvo šlykštus. Tada perskaičiau, kad reikia vengti stiprių alkoholinių gėrimų. O dėl silpnesnių. Vienur rašo, kad ir jų vengti,kitur - kad tik stiprių vengti. Aš gėriau alų, šampaną, nieko blogo negaliu pasakyti. Mano nuomone, tiek kava, tiek alkoholis yra blogis todėl, kad varo iš organizamo skysčius (o kai jų mažai, kietėja viduriai), todėl reikia atstatyti disbalansą ir išgerti daugiau vandenuko, arbatų. Nežinau ,ar taip yra būten dėl to, kad šie skysčiai yra diuretikai, bet pati stengiuosi išgerti daug daugiau vandenuko. Pvz., šiandien labai norėjau kavos, išgėriau puoduką, o paskui 2 stiklines vandens, kurių neįskaičiavau į dienos skysčių normą

Kai taip darau, niekas nekietėja.
O dėl maistuko, nevengiu kepto, tik pasirenku kažką su padažiuku, ir kuo daugiau daržovių (ypač burokėlių, žalių agurkų)

taip problemos išsprendžiamos