Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(violete @ 2007 05 30, 08:05)
o gal gali pasakyti adresa arba bent telefona  4u.gif plz

Nežinau ar dar aktualu (na bet gal kam nors pravers), bet gali visą informaciją apie N. Zaks rasti ČIA. Ten tik kur prie telefono parašyta "nuo 20 val." tai tikrai ne klaida, anksčiau jos tuo telefonu tikrai nerasi, geriausia skambint į mobilų. Šiaip man teko su ja bendrauti kitais klausimais (labai faina gydytoja), bet mano viena pažystama ėjo būtent su hemorojum ir irgi liko labai patenkinta. Šiaip ši gydytoja konsultuoja ir kitur, ne tik savo privačiam kabinete, bet čia tikrai greičiau priims ir kainuos pigiau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir aš vargstu su tom pačiom bėdom sad.gif kol naudojau Hemorol žvakutes atrodė, kad viskas gerai. Bet pakuotę pabaigiau ir vėl jaučiu kažkokį perštėjimą ar kažką pan. unsure.gif galvoju, gal per greitai nutraukiau? Gal kas žinot kiek laiko galima naudoti Hemorol žvakutes?
Atsakyti
as jas naudojau gal pora men ir nieko....
Atsakyti
Aš manau, kad galima ilgiau vartoti, ypač, jei tau nepraėjo, aš irig jau beveik 2 mėn vartoju ir net nežadu nutraukti, kol visai nepagerės ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors parekomenduotu siu ligu gydytoja Kaune, vis tik gal geriau moteri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fbc @ 2007 11 16, 13:07)
Gal kas žinot kiek laiko galima naudoti Hemorol žvakutes?

gali naudoti ilgesnį laiką, bet jei poveikio nėra - ar apsimoka? mirksiukas.gif Aš pati tai poveikį pajutau vos kelias žvakutes sunaudojus, ir nebepasikartojo bėdos, tik va dabar kai esu nestuke.gif iš anksto apsidrausdama porą žvakučių sunaudojau kai jau rimti reikalai buvo skausmingi blush2.gif Naudojant žvakutes yra būtina taikyti ir maistą, kad susitvarkytų bėdos. Aš ryte dabar įkalu jogurto stiklinę su kokiais 3 šaukštais sėlenų, tai kaip žarnyno šluota suveikia, nebevargina šitos nesąmonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 11 20, 13:42)
as jas naudojau gal pora men ir nieko....

QUOTE(Lock @ 2007 11 20, 21:33)
Aš manau, kad galima ilgiau vartoti, ypač, jei tau nepraėjo, aš irig jau beveik 2 mėn vartoju ir net nežadu nutraukti, kol visai nepagerės  ax.gif

QUOTE(Čili @ 2007 11 21, 10:51)
gali naudoti ilgesnį laiką, bet jei poveikio nėra - ar apsimoka? mirksiukas.gif Aš pati tai poveikį pajutau vos kelias žvakutes sunaudojus, ir nebepasikartojo bėdos, tik va dabar kai esu nestuke.gif iš anksto apsidrausdama porą žvakučių sunaudojau kai jau rimti reikalai buvo skausmingi blush2.gif Naudojant žvakutes yra būtina taikyti ir maistą, kad susitvarkytų bėdos. Aš ryte dabar įkalu jogurto stiklinę su kokiais 3 šaukštais sėlenų, tai kaip žarnyno šluota suveikia, nebevargina šitos nesąmonės 4u.gif

labai ačiū už atsakymus 4u.gif žvakutės man tikrai padėjo iš pradžių - pagerėjimą pajutau jau sunaudojusi kokias 5-6, tačiau apsidraudimui, kad lengvai ir greitai negerumai neatsinaujintų - pabaigiau pakuotę. Ir vėliau jau kai nebenaudojau žvakučių vėl pajutau kažkokius negerumus - lyg niežėjimą, tai ir nežinau - dabar naudoju jas vėl, bet galvoju reiktų nutraukti mastau.gif norėjau dar jūsų paklausti kaip maitinatės? Man jau jėgų nelabai yra dirbti ir mokytis valgant tik sriubas, avižines košes, slyvas, vaisius, salotas. Norėtųsi kažko sotesnio, bet labai bijau, kad vėl vargsiu su vidurių užkietėjimu unsure.gif
Atsakyti
Tiesa, Čili, o kokį jogurtą geri - spėju mūsų atveju netinka tie saldūs, ar klystu? Įdomu kur būtų galima rasti pasiskaityti apie produktus, kurie tinkami esant tokioms bėdoms kaip mūsų ax.gif be to, kiek žinau negalima valgyti aštriai (be ko anksčiau negalėdavau apsieiti), keptų, rūkytų patiekalų, gerti stiprių gėrimų, raudono vyno unsure.gif o gal žinot kaip yra dėl balto vyno ir šampano? mastau.gif artėja šventės - nejaugi sėdėsim už stalo su artimais žmonėm ir gersim vandenį ar arbatą? mastau.gif nelabai linksma kai susiduri su tokiom bėdom ir reikia keisti savo įpročius iš pagrindų.. su namiškiais pagalvojam, kad reiktų pakeliauti, bet dėl virškinimo problemų bijau - juk neišsivirsi žmogus bet kur neaštrios daržovių sriubos ar avižinės košės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fbc @ 2007 11 21, 13:09)
Tiesa, Čili, o kokį jogurtą geri - spėju mūsų atveju netinka tie saldūs, ar klystu? Įdomu kur būtų galima rasti pasiskaityti apie produktus, kurie tinkami esant tokioms bėdoms kaip mūsų ax.gif

aš perku Bios berods, na, tas be konservantų, nes vaikui perku jį smile.gif Ir tinka, svarbu sėlenas maišyti į kažką, jos jau suveikia savo ruožtu tikrai.. Man jau slyvos nebepadėdavo, tai griebiausi sėlenų, tikrai veiksminga 4u.gif ryte ant tuščio skrandžio pabandyk mirksiukas.gif

o apie mitybą pasiskaityk čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 11 21, 13:13)
aš perku Bios berods, na, tas be konservantų, nes vaikui perku jį smile.gif Ir tinka, svarbu sėlenas maišyti į kažką, jos jau suveikia savo ruožtu tikrai.. Man jau slyvos nebepadėdavo, tai griebiausi sėlenų, tikrai veiksminga 4u.gif ryte ant tuščio skrandžio pabandyk mirksiukas.gif
o apie mitybą pasiskaityk čia  4u.gif

labai ačiū, bandysiu pritaikyt tavo patarimus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fbc @ 2007 11 21, 13:09)
Tiesa, Čili, o kokį jogurtą geri - spėju mūsų atveju netinka tie saldūs, ar klystu? Įdomu kur būtų galima rasti pasiskaityti apie produktus, kurie tinkami esant tokioms bėdoms kaip mūsų ax.gif be to, kiek žinau negalima valgyti aštriai (be ko anksčiau negalėdavau apsieiti), keptų, rūkytų patiekalų, gerti stiprių gėrimų, raudono vyno unsure.gif o gal žinot kaip yra dėl balto vyno ir šampano? mastau.gif artėja šventės - nejaugi sėdėsim už stalo su artimais žmonėm ir gersim vandenį ar arbatą? mastau.gif nelabai linksma kai susiduri su tokiom bėdom ir reikia keisti savo įpročius iš pagrindų.. su namiškiais pagalvojam, kad reiktų pakeliauti, bet dėl virškinimo problemų bijau - juk neišsivirsi žmogus bet kur neaštrios daržovių sriubos ar avižinės košės biggrin.gif

Merginos, paskaitykit ankstesnes žinutes, diskutavom apie maistą anksčiau.
Dėl alkoholio. Iš savo asmeninės patirties. Teko dalyvauti baliuke, kur vartojau stiprų alkoholinį gėrimą (40 laipsnių), na taip ne labai daug, bet ir ne mažai blush2.gif Tai kitą dieną TEN tiesiog degė, jausmas buvo šlykštus. Tada perskaičiau, kad reikia vengti stiprių alkoholinių gėrimų. O dėl silpnesnių. Vienur rašo, kad ir jų vengti,kitur - kad tik stiprių vengti. Aš gėriau alų, šampaną, nieko blogo negaliu pasakyti. Mano nuomone, tiek kava, tiek alkoholis yra blogis todėl, kad varo iš organizamo skysčius (o kai jų mažai, kietėja viduriai), todėl reikia atstatyti disbalansą ir išgerti daugiau vandenuko, arbatų. Nežinau ,ar taip yra būten dėl to, kad šie skysčiai yra diuretikai, bet pati stengiuosi išgerti daug daugiau vandenuko. Pvz., šiandien labai norėjau kavos, išgėriau puoduką, o paskui 2 stiklines vandens, kurių neįskaičiavau į dienos skysčių normą 4u.gif Kai taip darau, niekas nekietėja.

O dėl maistuko, nevengiu kepto, tik pasirenku kažką su padažiuku, ir kuo daugiau daržovių (ypač burokėlių, žalių agurkų) smile.gif taip problemos išsprendžiamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird @ 2007 11 21, 11:17)
Gal kas nors parekomenduotu siu ligu gydytoja Kaune, vis tik gal geriau moteri  blush2.gif

Dainavos poliklinikoje yra....chirurgė-proktologė...... smile.gif
Atsakyti