Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

o nesusigundei pas gydytojus kreiptis?
Atsakyti
Etmur, gal jau ir i gydytoja reiketu kreiptis? blush2.gif
Man irgi po antro gimdymo kazkas panasaus atsirado, itariau, kad hemorojus, bet niekur nesikreipiau. Visaip budavo: ir itrukdavo, labai skaudedavo tustinantis, viduriai kieti. doh.gif O dabar stengiuosi, kad viduriai neuzkietetu ir nieko, neblogeja, gyvent galima. Dar nenaudojau jokiu zvakuciu, jokiu tepaliuku, vis dar taip stumiuos. 4u.gif
Buvau Folio diagnostikai, tai patvirtino, kad vidinis hemorojus tikrai yra. verysad.gif
Dazniau rytais meliono pavalgykit ant tuscio... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fbc @ 2008 01 16, 11:07)
ką manot apie Zakmedą? SM radau porą atsiliepimų, bet bijau, kad jie nebūtų tik reklaminio pobūdžio unsure.gif galbūt kas nors lankėtės pas šią gydytoją?

Aš lankiausi, labai faina gydytoja.
Pas mane atsirado nėštumo metu, tai pagimdžius nuėjau. Dabar net pamiršau apie tai smile.gif

Galiu pasakyt tik tiek, kad jei yra išorinis, tai tu tepk netepęs kuom tik nori - nepadės.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2008 02 13, 12:19)
Aš lankiausi, labai faina gydytoja.
Pas mane atsirado nėštumo metu, tai pagimdžius nuėjau. Dabar net pamiršau apie tai smile.gif

Galiu pasakyt tik tiek, kad jei yra išorinis, tai tu tepk netepęs kuom tik nori - nepadės.

ačiū, kad atsiliepei 4u.gif o gal žinai ar pas ją ilgos eilės (aš ne vilnietė, tai vis atidėlioju ir pan. doh.gif )
beje, jei ne paslaptis - kokį gydymą tau taikė - operacija? Man kažkaip baugu..
Atsakyti
Mind,dėkui,kad atrašei.Vizitui pas gyd. blush2.gif vis dar traukiu.Atrodo ir du vaikus pagimdžiau ir nebe tie metai...Pas ginekologę eini ir nieko.Gal todėl,kad ginekologė,moteris.O čia reik rodyt,ne tą dar vietą ir vyrui.Rajone chirurgai-vyrai.Buvau pas ginekologę dėl gimdos kaklelio patolog.patikros,pasikalbėjau su ja,patarė Detralex.Matyt gal vidinis,bet ir ji -pas proktologą. g.gif Žiūrėsiu,jei nesikeis,bus tas pats,gal reiks bandyt privačiai...Tik vat,kad dar vietoje,užsiregistravai,prisivertei ir nuėjai,o iki Vilniaus ar Kauno toli,tai ir tempi...
Atsakyti
QUOTE(etmur @ 2008 02 14, 13:02)
Mind,dėkui,kad atrašei.Vizitui pas gyd. blush2.gif vis dar traukiu.Atrodo ir du vaikus pagimdžiau ir nebe tie metai...Pas ginekologę eini ir nieko.Gal todėl,kad ginekologė,moteris.O čia reik rodyt,ne tą dar vietą ir vyrui.Rajone chirurgai-vyrai.Buvau pas ginekologę dėl gimdos kaklelio patolog.patikros,pasikalbėjau su ja,patarė Detralex.Matyt gal vidinis,bet ir ji -pas proktologą. g.gif Žiūrėsiu,jei nesikeis,bus tas pats,gal reiks bandyt privačiai...Tik vat,kad dar vietoje,užsiregistravai,prisivertei ir nuėjai,o iki Vilniaus ar Kauno toli,tai ir tempi...

Tai va, tas Detralex'as ir man padeda, o as galvoju, kodel gi taip gerai pasidare? blush2.gif Operavausi kojos venas, tai teko jo nemazai pavartoti po operacijos, o dar pavartodavau ir pries operacija. Teisingai, taigi jis gerina kraujotaka, stiprina venu sieneles...
Tai uztai, kad tas reikalas toks nemalonus, kol neprispiria, tol ir atidelioji.
O amzius musu, turbut, panasus... Sprendziu pagal pirmo vaiko gimimo data... smile.gif
Atsakyti
Detralex receptinis vaistas?
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2008 02 15, 09:40)
Detralex receptinis vaistas?

Ne. Gali nusipirkti bet kada. Tik pakuote kainuoja apie 43 lt. 4u.gif
Atsakyti
Mind,matyt amžius panašus.Tabletes pirkau neseniai Detralex dėžutėje 30,kaina 37lt.Tačiau gerti sakė jas reikia gana ilgai mėnesį,ar net du.Po vieną 2 kartus.Gal trupučiuka lengviau darosi rolleyes.gif O tai atrodė eini ir užpakalį paskui save neši biggrin.gif rolleyes.gif Dabar dar vakare užsipilu džiov.slyvų vandeniu,rytais ant tusčio išgeriu,slyvas suvalgau.Meliono dar nebandžiau-pabandysiu.Dėkui už patarimą.Ir žvakutes pakeičiau į Posterisan.Nepigiai tas malonumas išeina viską kartu sudėjus,kad nors ne veltui...padėtų.
Atsakyti
QUOTE(etmur @ 2008 02 15, 19:16)
Mind,matyt amžius panašus.Tabletes pirkau neseniai Detralex dėžutėje 30,kaina 37lt.Tačiau gerti sakė jas reikia gana ilgai mėnesį,ar net du.Po vieną 2 kartus.Gal trupučiuka lengviau darosi rolleyes.gif O tai atrodė eini ir užpakalį paskui save neši biggrin.gif  rolleyes.gif Dabar dar  vakare užsipilu džiov.slyvų vandeniu,rytais ant tusčio išgeriu,slyvas suvalgau.Meliono dar nebandžiau-pabandysiu.Dėkui už patarimą.Ir žvakutes pakeičiau į Posterisan.Nepigiai tas malonumas išeina viską kartu sudėjus,kad nors ne veltui...padėtų.

Vakare labai neblogai isgerti kokia puse stiklines jogurto ar kefyro su saukstu kvieciu seleneliu,ta pprasme ismaisai ir isgeri.Padeda, nes ir as turiu ta pat problema...
Atsakyti
QUOTE(etmur @ 2008 02 15, 18:16)
Tabletes pirkau neseniai Detralex dėžutėje 30,kaina 37lt.

Labai daznai forume pastebiu, kad zmones vaistus perka mazesnem kainom, nei as. blush2.gif Idomu, kur jus juos perkat. Detralex'a vartoju nuo spalio menesio ir nei karto nesumokejau maziau, kaip 40 litu, kur bepirkciau. blush2.gif Taip... dazniausiai perku Gintarinej vaistinej, nes ji yra man arciausiai, bet esu pirkusi ir Euro vaistinej. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 19, 20:37)
Labai daznai forume pastebiu, kad zmones vaistus perka mazesnem kainom, nei as. blush2.gif  Idomu, kur jus juos perkat. Detralex'a vartoju nuo spalio menesio ir nei karto nesumokejau maziau, kaip 40 litu, kur bepirkciau.  blush2.gif Taip... dazniausiai perku Gintarinej vaistinej, nes ji yra man arciausiai, bet esu pirkusi ir Euro vaistinej. g.gif

Pirkau Baltijos vaistininių grupė,net ir pati nustebau,kai sumokėjau.Nes prieš tai buvau skaičiusi www.vaistai.lt anotaciją šių vaistų ir atkreipiau dėmesį į kainą g.gif
Atsakyti