Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

viska dariau viena pati
Atsakyti
as turbut ispindejus, bet nesikeliu nakti, vyrui spiriu i sona, tas pabunda ir atnesa pupa pamaitint, paskui miega, kol maitinu, o kai jau baigiam procedura, vel prizadinu ir dukryte vel sekmingai keliauja i lovyte biggrin.gif tiesa, vyras ryte neprisimena, kas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip nesipykstam, vienas kitam padedam
Atsakyti
Nejauciu miego stygiaus, todel nera ko pyktis ax.gif Mazius per nakti miega thumbup.gif
Atsakyti
Del miego tikrai nesipykstam. Nes "pasidalinom" vaikais smile.gif Jis keliasi prie dukrytes, as prie sūnelio smile.gif
Atsakyti
Man atrodo reikia prisimint, kad vyras kasdien keliasi į darbą, ir jei vaikas ramus, tai vyrui miego truksta daugiau nei mamai. MB į darbą keliasi 6 val, o aš su maže miegu iki 8-9, tai man atrodo į savaitgalio ilgą miegelį jis tikrai turi didesnę teisę.
Atsakyti
visalaik as keliuosi ir naktim ir rytais (visada 7val doh.gif ) MB naktinejo su vaiku kai mazius buvo apsirges leido man miegot, bet uztat savaitgaliais isleidzia , palieku pienelio ir lekiu pasilakstyt biggrin.gif
Atsakyti
eh o pas mus tik sekmadieniai laisvi, tai del to tikriausei ir pesames doh.gif
siaip paprastom dienom as prie mazojo naktim bunu, o jis ne is miegaliuku, kartais pabunda puse 6-6 val tai ir zaidziu lovoj su juo o manasis bando dar miegot visa laika iki 7, nes kitaip jam per anksti keltis, o mb viena sekmadieni dar pareiskia kad ir jis neissimiega tai si ryta jis miegos ilgiau, nu sakes, o dar kaip tik ta nakti as prie mazylio prabuvau ir dar is pat ryto mb pareiske, kad nesikels! nu tai truko kantrybe, susipykom doh.gif
Atsakyti
neteko pyktis, nes vaikas buvo pakankamai ramus. is pradziu bandem keistis ir kas antra nakti miegoti vaiko pusej, bet kas is to vistiek man reikedavo keltis maitint. O jei siaip kniurzedavo, tai irgi turedavau niukteleti i pasone, kad soske paduotu, nes MB nieko negirdedavo doh.gif lotuliukas.gif Tai kazkaip ir neprigijo ta praktika.
Atsakyti
musu vaikutis labai ramus, tad del miego pyktis netenka, nes miegam visi trys iki ryto biggrin.gif o jei pabunda paryciais pavalgyt, vyras ir toliau palaimingai knarkia, na, nelemta jam isgirst vaikucio niurnejimo, tokia jau natura, o as nematau del ko cia pykt, juk jis pienulio is kruties nepasiulys biggrin.gif
Atsakyti
Buvo toks momentas(apie 2 mėn.) ,kai dukra rėkė dieną naktį ir visą naktį praktiškai reikėdavo ją supti doh.gif Tai keisdavomės su vyru 3 val.nakties-vienas iki 3,kitas-nuo 3.Nes būčiau viena neatlaikius,jau į žmogų nepanaši buvau..
Atsakyti
Nesipykom niekada. visad kartu keldavomes prie lelės, net kai maitindavau MP, vyras pabusdavo, sugalvodavo ka padet, sakydavo kad jam nefainai miegot, kai as keliuos, tai pamperi pakeisdavo, tai paguldydavo maze i lovyte.Ryte irgi jei jau vaikas astibunda, tai ir mes abu keliames, buna kartais kad vienam geresne nuotaika, tai tas kavos padaro ir geriam lovoj smile.gif maze irgi persikrausto i musu lova smile.gif
Atsakyti