Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

Pas mus seimoje susitarimas, kad as keliuosi prie ziogelio darbo dienomis, o vyras savaitgali.
Atsakyti
Mes nesipykom schmoll.gif , šiaip prie mažės visada keldavausi aš, nes maitinti reikėjo, o jeigu šiaip rėksniukas užeidavo, tai keldavomės abu wub.gif
Atsakyti
anksciau kai maitinau MP tai as keldavausi, bet kai pradejau misinuka duoti tai viska vyras daro dabar, nueinam miegoti apie apie 23 val. ir keliasi pamaitinti paryciais,pamaitina, vaikiukas vel uzmiega, o kai prabunda buna jau apie 11, tada is as keliusi tada bunu vel pilna energijos biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras nesikeldavo prie vaiku blush2.gif dabar jis retai namie buna tai ir pyktis nebera su kuo ax.gif
Atsakyti
Nu gražiausia - dar ir pyktis su vyru dėl miego? blink.gif doh.gif Žiūriu, daug čia jūsų dėl to pykstatės swoon.gif Nugi nesąmonė kažkokia blink.gif
Koks gali būti pyktis? Vaikelis taigi abiejų, abu vienodai myli, rūpinasi ir globoja... Nu aš išprotėčiau, jeigu dėl tokių dalykų reikėtų kovoti fool.gif
Atsakyti
Mano jau seniai naktį nesikelia pavalgyti, taigi ir pyktis nėra dėl ko. O kadangi maitinu pati, tai vyrui nebūtų prasmės keltis.
Atsakyti
Niekada nebuvo tokių pykčių schmoll.gif
Atsakyti
Mano mazutei dar tik 2 savaites. As visada keliuosi, nes maitinu, tai ka tas vyras galetu padeti. Man net gaila, jei jis pabunda kaip as maitinu lelyte, viska darau tyliai tyliai, kad vyras nepabustu.
Atsakyti
Kadangi pati maitinu, tai nieko nepadarysiu - tenka keltis tik man vienai naktį...bet vistiek kartais pyktis pakyla, kai naktį nuo miego limpančiom akim maitinant vyras garsiau užknarkia doh.gif Ir dar pykstu (šiuo atveju jau garsiai ir aiškiai), kai jis savaitgalio rytais išsliūkina į kitą kambarį miegoti, kad mažius jo neprikeltų 7 val ryto...aš suprantu, kad norisi savaitlalį ilgiau pamiegoti, bet galėtumėm bent jau pasikeisdami, o ne taip, kad kas pirmesnis išeis į kitą kambarį, tas ir miegos aggressive.gif
Atsakyti
Nesipešame, vyras kai nedirba visada duoda man pamiegot pasiimdamas vaiką su savimi arba į kitą kambarį arba jei šilta tai aprengia ir eina į laukutį wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aero: 08 gegužės 2008 - 09:13
Kad nėra dėl ko peštis. Maitinu MP, tai nelabai ką tas vyras darytų naktį. Nebent pilvo diegliukai užeina, tuomet jau visi trys su jais bandom kariauti.
O savaitgaliais iš lovos visada aš paskutinė išsiridenu, nors sūnutis ir 6 val ryte pabunda wub.gif MB bendrauja jau tuomet.
Atsakyti
Siaip pestis tai neteko. Bet kadangi musu vaikas nuo gimimo blogai miegojo ir diena ir nakti, tai kai tik galedavo vyras man leisdavo pamiegoti diena, o nakti tai visada as su vaiku miegodavau, kagangi maitinau MP. O dabar kai nebemaitinu, tai viena nakti miega jis, o kita miegu as ax.gif
Atsakyti