QUOTE(Nikutė @ 2013 04 23, 12:58)
nu jai jusu vyras atceit dirba,tai gali keltis nakti
bet kaip mano vyras islaiko seima,tai tikrai jam geriau issimiegoti,nei darbe but nemiegojus,broku pridaryti ir is algos juos kompensuoti
o siaip nepazystu nei vienos mamos,kuri kartais su vaikais nepamiega pietu miego

bet kaip mano vyras islaiko seima,tai tikrai jam geriau issimiegoti,nei darbe but nemiegojus,broku pridaryti ir is algos juos kompensuoti

o siaip nepazystu nei vienos mamos,kuri kartais su vaikais nepamiega pietu miego

Cia norima buvo pasakyti ka kita.
Vyrai pasiteisina, kad as juk dirbu.

Va jeigu grizes po darbo vaiko nenori imti ant ranku ar su juo pazaisti, tada jau galima butu jam prikisti kazka.
Papildyta:
QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 22, 20:01)
Pirma nakti namie bandem keltis pamainom. Bet mums nepavyko, nes dukrelei reikejo mano artumo. Todel pradejau keltis tik as. Juo labiau, kad maitinau pati - MB kaip ir nebuvo prasmes keltis.
Priedo vyras dirba labai atsakinga darba. Jam pastoviai neissimiegoti, reiskia mums visiems nukenteti finansiskai.
Todel tikrai ant jo nepykau. Ir lygiai taip pat darysim ir sulauke antro.
Priedo vyras dirba labai atsakinga darba. Jam pastoviai neissimiegoti, reiskia mums visiems nukenteti finansiskai.
Todel tikrai ant jo nepykau. Ir lygiai taip pat darysim ir sulauke antro.
As irgi supratau, kad pirmom naktim tai is viso vyras nepades, nes kudikiui reikalinga tik mama. Dar mama, is tiesu, gerai nezino savo vaikelio, bent vaikelis zino mama, o teveliui reikia siek tiek laiko.
Su antru sakiau, kad jei nori antro, turesi padeti.
Nors zinau, kad neleisiu ir pati viska darysiu.
Nes vis tiek miegot negaliu, kai girdziu, kad vaikas ir vyras nemiega