Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

Pačiais pirmais mėnesiais stengėmės pamainom keltis.. Nors aš prie vaikiuko keldavausi daug dažniau, bet ir vyras pampį keisdavo ir man patogiai lovoj įsitaisiusiai pamaitint atnešdavo, poto pats migdydavo.. smile.gif Tačiau kai jau matydavau, kad labai nuvargsta vargšas taip biggrin.gif , atleisdavau nuo šito malonumo.. Ir pamažu gavosi taip, kad tik aš keldavausi naktimis. Bet pykčio dėl to neturėjau, vyras dirba, o darbingai dienai reikia gero miego smile.gif
Atsakyti
Siokia savaites diena prie mazojo visada keliausi as,nes vyro pakankamai sunkus darbas kad nedamigtu naktimis,o savaitgaliais keldavosi MB ir visa diena budavo su vaikais,galedavau issimiegoti,pailseti blush2.gif
Atsakyti
Kazkaip kai su pirmu budavo, tai atsirasdavo viena kita kibirkstele, bet su siuo maziuku musu Viskas absoliuciai kitaip bigsmile.gif
Joki barniu, nesusisnekejimu ir pan. Naktim keliuos as , bet ir MB daznai ima ropstis is ovos kai isgirsta niurzgancia musu saule rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkaip nelabai pykomės, nes nebuvo kada, mėn. po gimdymo išvyko tetukas. O pirmą mėn., tai dienom miegojo jis, aš buvau su dukrele, naktim jis buvo, aš miegojau. ax.gif
Atsakyti
O as nedrisau naktimis vyro kelti, pati keldavausi prie vaikelio.
Vyras kasdien keliasi 6val. grizta 6 vakare, dirba kasdien, uzdirba mums pinigelius. Taigi nieko neatsitiko man, kad jau 10 menesiu keliuosi naktimis.
Ir nematau kazkaip cia nieko sunkaus, juk vis tiek bunu namie, o ne darbe, galiu ir paguleti, ir pamiegoti, kai vaikas miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 04 05, 11:05)
O as nedrisau naktimis vyro kelti, pati keldavausi prie vaikelio.
Vyras kasdien keliasi 6val. grizta 6 vakare, dirba kasdien, uzdirba mums pinigelius. Taigi nieko neatsitiko man, kad jau 10 menesiu keliuosi naktimis.
Ir nematau kazkaip cia nieko sunkaus, juk vis tiek bunu namie, o ne darbe, galiu ir paguleti, ir pamiegoti, kai vaikas miega smile.gif

As irgi pati keldavausi, ant vyro visai nepykdavau ir nematu prasmes net pykti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirma nakti namie bandem keltis pamainom. Bet mums nepavyko, nes dukrelei reikejo mano artumo. Todel pradejau keltis tik as. Juo labiau, kad maitinau pati - MB kaip ir nebuvo prasmes keltis.
Priedo vyras dirba labai atsakinga darba. Jam pastoviai neissimiegoti, reiskia mums visiems nukenteti finansiskai.
Todel tikrai ant jo nepykau. Ir lygiai taip pat darysim ir sulauke antro.
Atsakyti
nu zinoma, kaip visada moterys su vaikais o vyrai atceit labai dirba, mhmm... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta_basta @ 2013 04 23, 14:50)
nu zinoma, kaip visada moterys su vaikais o vyrai atceit labai dirba, mhmm... g.gif

nu jai jusu vyras atceit dirba,tai gali keltis nakti biggrin.gif
bet kaip mano vyras islaiko seima,tai tikrai jam geriau issimiegoti,nei darbe but nemiegojus,broku pridaryti ir is algos juos kompensuoti doh.gif
o siaip nepazystu nei vienos mamos,kuri kartais su vaikais nepamiega pietu miego bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 04 23, 12:58)
nu jai jusu vyras atceit dirba,tai gali keltis nakti biggrin.gif
bet kaip mano vyras islaiko seima,tai tikrai jam geriau issimiegoti,nei darbe but nemiegojus,broku pridaryti ir is algos juos kompensuoti doh.gif
o siaip nepazystu nei vienos mamos,kuri kartais su vaikais nepamiega pietu miego bigsmile.gif

Pritariu jums 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes kažkaip nesipešėm, naktį vyrui duodavom išsimiegoti, o pietų miego priguldavau pasnausti kartu su kūdikiu
Atsakyti
QUOTE(Asta_basta @ 2013 04 23, 14:50)

Na mano vyras dirba ir neatseit... O mano darbas dabar yra mažiaus priežiūra, kaip bebūtų darbas su naktinėm pamainom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 24 balandžio 2013 - 18:10