QUOTE(ViShy @ 2012 10 24, 21:22)
O as paprasiau pati savo vyro, kad i kita kambari eitu miegoti, nes koks tikslas jam prabusti, kai as maziu nakti maitinu, tegul jis pailsi, nes daug dirba. O as su mazyliu miegam dviese, puikiai issimiegam
be to niekas neknarkia
uztat savaitgalio rytais jis pasiema mazyli ir leidzia man papildomai pora val. numigti, nes mazylis jau nuo 7 ryto bendrauti nori 

Ir pas mus panasiai budavo

Dar ir kaip pykstames del to

mes tai nesipykstam,nes zinau kad Mb daug dirba, tai leidziu pailset,buna,kad jam nesimiega tai pabuna su vaiku,bet kazkaip paciai nesimiega kaip mazasis pabunda

Nesipykstam dėl miego. Pirmą mėnesį brangusis keldavosi padėti, pampersą keisdavo, ramindavo, o dabar, kai sauskelnių naktį keisti nebereikia, tai ir jis parpia. Maitinu pati, tad naktį vyrui nėr ko keltis, pusiau sapnuodama pamaitinu, paguldau, ir tiek. Jo indėlis į vaiko auginimą kitoks: užsiėmimas vakarais, išleidimas, nors trumpam, pasivaikščioti ir dar daugybė smulkių dalykėlių. Kai taip padeda, tai ir pykti nebeišeina, nors kartais naktys ir labai neramios būna.
Db, kai mazoji neramiai miegojo, tai MB buvo issiustas i kt kambary
kad jis pailsetu ir mums su dukra liktu plati lova

Kai buvo visai kūdikis, kai dar reikėdavo naktį keisti pampersą, o žinoma ir maitinti, tai net ir klausimų nebūdavo, kad keliuosi aš, nes vyras nepamaitins. Vėliau, kai jau išmiegodavo visą naktį, tai mano dukrytė keldavosi 4 val. ryto, dar vėliau 5 val. ryto. Nesipešdavom, nes man labiau apsimokėdavo, kad vyras būtų likusią dieną nesusiraukęs
Jam tikriausiai miegas svarbiau nei man

Aš kadangi pati maitinau, keldavausi kelis kartus per naktį mažylės maitinti. Jei dar ir pamperį keisti tekdavo, dažnai tetį žadindavau
Nedaug jam naktimis darbo tekliūdavo, užtai savaitgalio rytais jis pasiimdavo mažylę ir atnešdavo man ją tik pamaitinti, o aš miegodavau
O kad pyktis būtų tekę

O kad pyktis būtų tekę

Niekada jokių pykčių. Jei atvirai, net nesuprantu ko pyktis
Pirmuosius mėnesius gyvenom tokiu ritmu: aš einu viena pamiegot nuo 22 val. iki 1 val. nakties. Iki tol vyras su vaiku užsiima, o paskui jau aš jį paleidžiu. Paskui likau viena miegot su vaiku, nes maitinau ir maitinu dar. Trūksta miego, bet nedarau tragedijos. Žinau, kad vyras dirba daug, pinigus neša į namus, o aš juk dieną galiu pamiegot su vaiku.

Pirmuosius mėnesius gyvenom tokiu ritmu: aš einu viena pamiegot nuo 22 val. iki 1 val. nakties. Iki tol vyras su vaiku užsiima, o paskui jau aš jį paleidžiu. Paskui likau viena miegot su vaiku, nes maitinau ir maitinu dar. Trūksta miego, bet nedarau tragedijos. Žinau, kad vyras dirba daug, pinigus neša į namus, o aš juk dieną galiu pamiegot su vaiku.
Nesipykstam, o ir nesuprasčiau, dėl ko turim pyktis.
Jei kam reikia išsimiegoti - migruoja iš kambario
vyras sunkiai dirbo-išėjom į kitą kambarį, sirgom - vyras iišėjo į kitą kambarį
čiužiniai geri, nematau problemos permiegot kitam kambary, o ir vyresnysis nori kartu su sese ir manim miegot, tai vieną kartą per mėnesį pasidarom tokią atrakciją
Jei kam reikia išsimiegoti - migruoja iš kambario

Nesipykstam, miegodavom pakaitomis kas antrą naktį su vaiku, kai neramiai miegojo ir reikėjo keltis kas valandą ar pusvalandį. Dabar tas košmariškas laikas praėjo, miegam visi kartu ir visi patenkinti