Įkraunama...
Įkraunama...

Ko reikia vyrams?

QUOTE(monikiux @ 2008 04 20, 13:55)
Ech, rašiau rašiau, ir viskas dingo  doh.gif  doh.gif
Noriu pasakyti relax savo atvejį- mano vyras yra aukštas, dailus, atrodo jaunesnis nei yra, gana sportiškas, o aš (mano akimis) niekuo neišsiskirianti iš kitų, tokia pumpuškėlė  lotuliukas.gif , bet tai juk ne kliūtis būti kartu! tiesiog man pasisekė, jog sutikau žmogų, kuriam patiko mano vidus, kuris nesigilino į mano formas (aišku ir jam pasisekė, kad turi tokią mylinčią žmoną  tongue.gif )
žodžiu, susitinki žmogų ir matai- limpa ar nelimpa, o kiti faktoriai yra antraeiliai  rolleyes.gif bent jau mums taip buvo, dėl to esam laimingi  rolleyes.gif

Panasiai as ir turiu omeny...Tikrai Jums pasiseke, kad sutikote toooki protinga vyra+speju superini! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 04 20, 14:02)
Panasiai as ir turiu omeny...Tikrai Jums pasiseke, kad sutikote toooki protinga vyra+speju superini! smile.gif

aš tai vadinu ne sėkme, o likimu: patikom vienas kitam iš pirmo žvilgsnio- štai ir visa paslaptis lotuliukas.gif
meilė dažniausiai užsuka į kiemą nelauktai ir netikėtai- nesvarbu, ar būsi susivėlusi nelaiminga pelytė, ar mergaitė nuo viršelio lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 20, 15:04)
aš tai vadinu ne sėkme, o likimu: patikom vienas kitam iš pirmo žvilgsnio- štai ir visa paslaptis  lotuliukas.gif
meilė dažniausiai užsuka į kiemą nelauktai ir netikėtai- nesvarbu, ar būsi susivėlusi nelaiminga pelytė, ar mergaitė nuo viršelio  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 20, 15:04)
aš tai vadinu ne sėkme, o likimu: patikom vienas kitam iš pirmo žvilgsnio- štai ir visa paslaptis  lotuliukas.gif
meilė dažniausiai užsuka į kiemą nelauktai ir netikėtai- nesvarbu, ar būsi susivėlusi nelaiminga pelytė, ar mergaitė nuo viršelio  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif čia teisingas pasakymas thumbup.gif
Man buvo irgi vienakart panašiai, kabino mane vyrukas, aiškiai manimi susidomėjęs, o aš buvau su nesutvarkytais nagais, kuriuos jis man "išgyrė" blush2.gif Toliau antros dienos riebaluotą galvą taip pat išgyrė pasakęs, kokie faini plaukai, kaip blizga blush2.gif lotuliukas.gif tada iš gėdos miriau, bet ir susipratau, kad ne viską ten vyrai apie tą grožį supranta irnesakyk.gif hihihi.gif Ir gražiai pradraugavau su tuo vyruku 1,5 metų biggrin.gif Išsiskyrėm mano iniciatyva.
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 03 25, 18:45)
Pastebejau toki dalyka, kad paprastos paneles, t.y niekuo neissiskiriancios ir t.t, na, zodziu be sarmo,

Na šarmas sakyčiau labai reliatyvus dalykas. Tu gali jo nematyti, o vaikinui tai taps didžiule trauka, nes šarmas bus būtent į jį nukreiptas. Santykiams reikšmės turi viliojimo procesas, kontaktas, vyksmas, o ne statiški faktai apie grožį arba išsilavinimą.
Apskritai manau, kad norint sudominti kitą žmogu, reikia nuoširdžiai pačiam juo domėtis. Gal gražuolės domisi tik savimi, o vaikinais tik tiek, kiek jie gali būti joms parankūs?

Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 04 20, 16:58)
aš buvau su nesutvarkytais nagais, kuriuos jis man "išgyrė"  blush2.gif  Toliau antros dienos riebaluotą galvą taip pat išgyrė pasakęs, kokie faini plaukai, kaip blizga  blush2.gif  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 20, 19:08)

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Ir tiesą pasakius ten nagai tik buvo nenulakuoti, natūralūs, o kai aš papratusi šiaip apsimanikiūrint, bet tą kartą kažkaip nepavyko, tai ir išgyrė mano bele kokius natūralius nagus lotuliukas.gif Sakė, kad jam labai gražūs jie, aiškino, kad tipo forma graži lotuliukas.gif lotuliukas.gif O plaukai - juk nespėji kartais būnant ne savo namuose tos galvos išsiplauti, o aš tąkart nervinaus, kad plaukai neplauti ir sakiau kad ten kažkur neisim, kur planavom eiti, tai tasai ir sakė, "kad gražūs netgi labai tie plaukai, žvilga, blizga, ko tu nerviniesi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai va toks ir supratimas pas vyrus, ir teisybę pasakius, savo aikštijimusi dėl grožio, kūno švaros, aš eksui nervus gadindavau, jis man sakydavo, kad nereikia jam "fyfų" blink.gif Nors "fyfa" nebuvau ir nesu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 04 20, 21:57)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Ir tiesą pasakius ten nagai tik buvo nenulakuoti, natūralūs, o kai aš papratusi šiaip apsimanikiūrint, bet tą kartą kažkaip nepavyko, tai ir išgyrė mano bele kokius natūralius nagus  lotuliukas.gif Sakė, kad jam labai gražūs jie, aiškino, kad tipo forma graži  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O plaukai - juk nespėji kartais būnant ne savo namuose tos galvos išsiplauti, o aš tąkart nervinaus, kad plaukai neplauti ir sakiau kad ten kažkur neisim, kur planavom eiti, tai tasai ir sakė, "kad gražūs netgi labai tie plaukai, žvilga, blizga, ko tu nerviniesi"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai va toks ir supratimas pas vyrus, ir teisybę pasakius, savo aikštijimusi dėl grožio, kūno švaros, aš eksui nervus gadindavau, jis man sakydavo, kad nereikia jam "fyfų"  blink.gif Nors "fyfa" nebuvau ir nesu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar vienas įrodymas, kad vyrai iš Marso, moterys iš Veneros rolleyes.gif jie nepastebi tieeek daug dalykų, dėl kurių mes einam iš proto thumbup.gif
Atsakyti
"Ko reikia vyrams?"

Alaus
Atsakyti
O "superinės" merginos tai čia tos kurias mano daugelis vyriškos giminės bičiulių vadina "salotomis"? biggrin.gif Kažkaip esu pastebėjusi, kad vyrų ir moterų grožio samprata laaaabai skiriasi biggrin.gif

Beje, su "modeliuku" niekada neprasidėčiau. Nemėgstu saldžios išvaizdos vyrų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 21, 08:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar vienas įrodymas, kad vyrai iš Marso, moterys iš Veneros  rolleyes.gif  jie nepastebi tieeek daug dalykų, dėl kurių mes einam iš proto  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 04 21, 18:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai jau tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif

kokiu dalyku vyrai nepastebi del kuriu moterys eina is proto? blink.gif
Atsakyti