Įkraunama...
Įkraunama...

Ko reikia vyrams?

QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 21, 18:39)
kokiu dalyku vyrai nepastebi del kuriu moterys eina is proto? blink.gif

čia tarp mūsų, mergaičių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 03 25, 18:45)
Padekite man suprasti, kokiu paneliu reikia vyrams? g.gif Pastebejau toki dalyka, kad paprastos paneles, t.y niekuo neissiskiriancios ir t.t, na, zodziu be sarmo, nei ten isvaizda superine, nei issilavinimas,nei kas, greiciau isteka, pasigimdo vaiku ir dar uz tokiu vyru, kad ohoho..Kartais net pavydas paima, o kodel ne as? schmoll.gif Bet i tai nesigilinsiu...
Kyla klausimas, kodel superines paneles lieka be nieko? rolleyes.gif Negi vyrai vengia pirmi tokias uzkalbinti ir t.t?Negi bijo? Tik nepagalvokite, kad save priskiriu prie tokiu...
Nepastebejau, gal kur jau buvo panasi tema?Man tiesiog idomu...

QUOTE(monikiux @ 2008 04 19, 13:11)
aš manau, kad temos autorė nenorėjo kažko klasifikuoti, tiesiog yra tokia tendencija, kad pilkos pelytės išteka už vyrukų- modeliukų ir atvirkščiai, bet tai nereiškia, kad čia kažkokia taisyklė, juk visko būna  mirksiukas.gif  4u.gif

nesutinku schmoll.gif , as esu is tu nesuperiniu, vaikino neturiu ir neprisimenu kada turejau. Visada pastebiu, kad prie vyru sonu buna tik grazios merginos, o pilkos pelytes po sluota cool.gif . Mano akimis grozis valdo pasauli ax.gif

QUOTE(relax @ 2008 04 20, 08:40)
thumbup.gif Teisingai!Jo, kur kokia per ilgais kirpciukais bigsmile.gif , ta su modeliuku, o kur modeliukas , tai ta be vyruko! rolleyes.gif Kodel? g.gif

cia taip pat, nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 04 20, 21:57)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Ir tiesą pasakius ten nagai tik buvo nenulakuoti, natūralūs, o kai aš papratusi šiaip apsimanikiūrint, bet tą kartą kažkaip nepavyko, tai ir išgyrė mano bele kokius natūralius nagus  lotuliukas.gif Sakė, kad jam labai gražūs jie, aiškino, kad tipo forma graži  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O plaukai - juk nespėji kartais būnant ne savo namuose tos galvos išsiplauti, o aš tąkart nervinaus, kad plaukai neplauti ir sakiau kad ten kažkur neisim, kur planavom eiti, tai tasai ir sakė, "kad gražūs netgi labai tie plaukai, žvilga, blizga, ko tu nerviniesi"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man buvo panasiai... tuo metu buvau eilineje komandiruoteje, su dizdiausia pusleline ant lupos... plaukai jau buvo prasantys kirpimo ir dazymo, buvau pasiemusi mazai rubu ir bile kokius (ir zinoma pacius nemoteriskiausius), is veido iskritusi, idegiai visi nusiplove... tuo metu buvau isvargusi nuo darbu ir nenuotaikoj gerai atrodyti... (plius tuo metu dar ir dantukai priekiniai buvo nepabaigti tvarkyti (estetinis protezavimas) ir se tau kad nori.. vienas berniukas nusiziurejo mane.... (deja issikyrem del cia nevardijamu priezasciu). Blogiausia tai, kad jau ir uzejus norui pasipuosti bunant toje komandiruoteje, neturejau galimybiu doh.gif veliau atsigriebiau bigsmile.gif
Visas sis ivykis man tik patvirtino teorija... arba tu JI suzavi arba ne... ir daryk tu sus savimi ka tik nori.....
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 03 25, 18:45)
Padekite man suprasti, kokiu paneliu reikia vyrams? g.gif Pastebejau toki dalyka, kad paprastos paneles, t.y niekuo neissiskiriancios ir t.t, na, zodziu be sarmo, nei ten isvaizda superine, nei issilavinimas,nei kas, greiciau isteka, pasigimdo vaiku ir dar uz tokiu vyru, kad ohoho..Kartais net pavydas paima, o kodel ne as? schmoll.gif Bet i tai nesigilinsiu...
Kyla klausimas, kodel superines paneles lieka be nieko? rolleyes.gif Negi vyrai vengia pirmi tokias uzkalbinti ir t.t?Negi bijo? Tik nepagalvokite, kad save priskiriu prie tokiu...
Nepastebejau, gal kur jau buvo panasi tema?Man tiesiog idomu...

gal del to, kad vyrai kartais tiesiog bijo prieiti prie tokiu ir buti atstumatais? tai kirstu jiems per savo savimeile, pasitikejima savimi. As taip manau. Turejau viena drauga, na siaip bicelis ir tiek, tai jis buvo nusiziurejes tokia mergina, bet vis nedriso prie jos prieiti. Tai kai kalbejom, jis visad kartojo "o jei ji nesutiks? unsure.gif ", "o jei ji is manes tik pasijuoks? unsure.gif " ir pan.
tai vat, padariau isvada, kad vyrukui kartasi "bijo" tu "superiniu" paneliu, arba jie galvoja, kad jos pasikelusios smile.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 03 25, 20:35)
"Superinių" aukštesnės kartelės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man idomu, ka jus laikote "superinemis"? Ar tas pridazytas, dirbtiniais plaukais, nagais lelytes, is kuriu tik vienos - kitos veidelis simpatiskas? Ar tikrai grazias, protingas, na tikras moteris? I pirmasias as, vyro vietoje, nelabai ziureciau, o prie antruju gal drista prieiti ne kiekvienas.
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 04 22, 14:39)
Man idomu, ka jus laikote "superinemis"? Ar tas pridazytas, dirbtiniais plaukais, nagais lelytes, is kuriu tik vienos - kitos veidelis simpatiskas? Ar tikrai grazias, protingas, na tikras moteris? I pirmasias as, vyro vietoje, nelabai ziureciau, o prie antruju gal drista prieiti ne kiekvienas.

Taip taip, va ir man labai įdomus tas momentas smile.gif Paaiškinkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 04 22, 14:39)
1. Man idomu, ka jus laikote "superinemis"? Ar tas pridazytas, dirbtiniais plaukais, nagais lelytes, is kuriu tik vienos - kitos veidelis simpatiskas?
2. Ar tikrai grazias, protingas, na tikras moteris? I pirmasias as, vyro vietoje, nelabai ziureciau, o prie antruju gal drista prieiti ne kiekvienas.

as, kaip supratau kalbama apie Nr. 1., o Nr. 2 laiko jau nesuperinemis rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 04 21, 20:50)
nesutinku  schmoll.gif , as esu is tu nesuperiniu, vaikino neturiu ir neprisimenu kada turejau. Visada pastebiu, kad prie vyru sonu buna tik grazios merginos, o pilkos pelytes po sluota  cool.gif . Mano akimis grozis valdo pasauli  ax.gif

gal nesutikai tokio, kuris noretu pazvelgt ir i tavo vidini grozi? o gal vyrams neparodai jo? rolleyes.gif
P.S. pries sutinkant savo vyra dar nebuvau turejus rimto vaikino, visi buvo "praeinantys" ir neuzsiliekantys, matyt, jie kazko ieskojo, as jiems neitikau, o man skirtasis dar nebuvo uzsukes. jam as irgi buvau pirmoji rimta mergina, nors paneliu demesio niekad netruko. Likimas? as taip manau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikiux: 23 balandžio 2008 - 20:21
Mes esam išrankios. Oij kokios išrankios. Aš tai tikrai. Vaikinai drovūs, o taip. Dėmesį jiems reikia rodyti, kokie jie medžiotojai, mes sumedžiojam, o jie tik palenda po mūsų sparneliu. Nereikia kabintis ant kaklo, kukliai, švelniai, moteriškai. Mergaitės būkim merginomis, jei norit moterimis, mamomis, tetomis, bet jokiu būdu ne vyrais. šypsokitės, džiaukitės gyvenimu, mirksėkit, jei turit kokių trūkumų paslėkit, pamaskuokit, pasportuokit ir visas pasaulis po kojomis wink.gif

Va kur sėkmės paslaptis. Vidinė šiluma ir ramybė. Simpatiškos mes visos, tik reikia mokėti tai parodyti wink.gif Beje, lankykit šokius, tapsit labiau moteriškos, eisena taps lengvesnė. et kiek daug galima padaryti ir niekada nesijausit vienišoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2008 04 23, 21:40)
Mes esam išrankios. Oij kokios išrankios. Aš tai tikrai. Vaikinai drovūs, o taip. Dėmesį jiems reikia rodyti, kokie jie medžiotojai, mes sumedžiojam, o jie tik palenda po mūsų sparneliu. Nereikia kabintis ant kaklo, kukliai, švelniai, moteriškai. Mergaitės būkim merginomis, jei norit moterimis, mamomis, tetomis, bet jokiu būdu ne vyrais. šypsokitės, džiaukitės gyvenimu, mirksėkit, jei turit kokių trūkumų paslėkit, pamaskuokit, pasportuokit ir visas pasaulis po kojomis wink.gif

Va kur sėkmės paslaptis. Vidinė šiluma ir ramybė. Simpatiškos mes visos, tik reikia mokėti tai parodyti wink.gif Beje, lankykit šokius, tapsit labiau moteriškos, eisena taps lengvesnė. et kiek daug galima padaryti ir niekada nesijausit vienišoms wink.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
vyrui reikia visu pirma a la tarnaites lotuliukas.gif tada myle sir gerbs visa gyvenima. o jus isivaizduojat kaip atrodo tarnaite ar kambarine? lotuliukas.gif tai vat isvaizda , paslaugumas, na plius rupestis ir meile .jie tada jauciasi reikalingi.

user posted image
Atsakyti
Priklauso nuo vyrų, bet, manau jiem visiem reikia panašių dalykų:

i. Sexo
ii. Jausmo, kad jis ja rupinasi
iii. Jausmo, kad jis už ją protingesnis/ ir kitox -esnis

Kas atitinka keliamus standartus pirma - ta ir gauna. ax.gif
Atsakyti