Sveikos
Aš irgi esu prisipirkus knygų ir bandau mąstyti pozityviai...Jei gyvenčiau viena,tai manau būtų lengva...O dabar yra šalia labai negatyviai mąstančių žmonių. Jei jau ir būni nusiteikęs pozityviai,tai tuoj atsiras kas pavarys kritikos...O aš labai reaguoju į kritiką

Tai man sunkiai sekasi
O dar neseniai perskaičiau apie Aistę Diržytę, jinai psichologė ir tyrimais įrodė,kad mąstymas veikia kraujo sudėtį...Na,kad nervai visų ligų priežąstis jau žinojau iš seniau...Bet jei teigiamai mąstysi ir tikėsi gali vykti stebuklai.
Bet kai pagalvoji tai tą pozityvų mąstymą ir krikščionybė propaguoja...Ir viskas prasideda nuo meilės sau

Kaip sakoma: mylėk artimą savo,kaip save patį...O kaip išmokt save mylėt? Kaip sau atleist? Na aš stengiuosi,bet sakau sunkiai sekasi...
Nors yra tokių dalykų gyvenime,kaip: nuo jaunystės žinojau,kad turėsiu sūnų, ištekėsiu 30. Vyras mano irgi toks,apie kokį svajojau. Bet ne toks kokio reikėtų...
Pagal visas tas teorijas tai reikia įsivaizduoti, kad jau turi tai ko nori. Nori keliauti,įsivaizduok,kad keliauji...Nori sutikt vyrą,įsivaizduok,kaip jį sutinki,kaip draugaujat ir t.t...Galvoti reikia ne apie ateitį ir praeitį,o viskas vyksta čia ir dabar
Labai įdomi tema

Einu skaityt toliau ką prirašėt