QUOTE(Buzulkaa @ 2008 03 28, 01:07)
taigi va kad as nzn,tipo sake snekejo bendrai apie visus gaminamus misinius,tyreles ir is visu firrmu hipa ispeike...tik tiek ir zinau...anytos as klausiau bet ji tik tiek pasake...as netikiu jos tom konferencijom...
o del vakuuminio uzdarymo tiesa,kad ilgai laikos sviezia...
as manau kad kokiam "bebi" misinuke daug daugiau visokio S...nu atsiprasau,kas juo maitina,as galiu ir klysti...

bet hip ilgai jau gamina..vadinas pasitvirtino kokybe.
kaip man anytai irodyt kad vaikas gaunu gera maista???
maziau kreipk i anytas demesio. kai buvau ka tik pagimdzius nervinausi del kiekvieno zodzio is sono, dabar visiskai nekreipiu demesio, darau ka noriu, kaip noriu, nes as zinau geriausiai viska
kad ir mano mama, kai pradzioj viriau koseles pati, zyze ko as tyreliu neduodu, atseit save varginu (nors kiek ten uztrunka morka i vandeni imest). kai vaikas mesos nevalge, pradejau tyreles pirkt su mesa, tai dabar zyzia - kad jam jau laikas pradet paciai mesa virt
ir visi visi turi nuomone, net draugai, kurie vaiku neturi, butinai ras ka pasisakyt, kad ne taip darom.
QUOTE(rutufka @ 2008 03 30, 11:35)
Kadangi mano mažoji mano pačios gamintų košelių nelabai valgė, o jas šaldytuve galima laikyt tik parą laiko, tai sumąsčiau kokią pirmiesiems ragavimams nupirkti. Kažkur lyg ir buvau girdėjusi, kad Hipp produkcija prasta, tai nupirkau Milupos porą košelių. Neįsivaizduojat kaip susinervinau, kai namuose perskaičiau sudėtį. Bulvių ir brokolių košelėje be jų dar buvo pridėta kukurūzų krakmolo ir sojos aliejaus, o morkų bulvių košelėje dar ir porų. Velniams to reikia?! Atidariusi dar labiau susinervinau, nes net išmaišyt normaliai neįmanoma, kokia sutirštinta ta košelė. Kitą dieną nuėjus į parduotuvę paskaičiau Hipp košelių sudėtį, jei morkos su bulvėm, tai tik jos ir įdėtos, jei moliūgas su bulvėm, tai irgi tik šios dvi daržovės ir sudėtos. Taigi atsiprašiau Hipp'o ir nusipirkau košelių, kurių ir konsistencija normali - tyrelės. Ir įdėjus šaukštą, jis nestovi stačias lyg cemente.
prideda ir Hippe belenko. gal ne 4 men tyrelese, bet 7-8 tikrai, vaisine tyrele, o ideta ir morku, ir ryziu, visko ten yra
QUOTE(juraciu.ke @ 2008 04 01, 21:34)
Pritariu siai mamytei

,ar kada pasisikaitet sureliu sudeti i juos maziausiai tris E deda,o Hipp tik tos darzoves kurios parasytos ir jokiu kukuruzu miltu ar dar ko kaip kitos.Mano nuomone tai pacios geriausios ir sveikiausios tyreles,mes jas labai megstam ir esam patenkinti
na taip, keista, kai zmones vaikus sureliais ir cocacolom maitinantys susijaudina, kad tie produktai genetiskai modifikuoti. be komentaru...