Įkraunama...
Įkraunama...

lėlės bratz

QUOTE(Paja @ 2008 11 07, 14:18)
Kodel taip pigiai nezinau, speju del to, kad gal senesne kolekcija arba geroji tetule Maxima lepina krize pasitinkancius tautiecius. mirksiukas.gif

Neissluotos-vakar vakare dar buvo triju rusiu zieminukes Mindaugo Maximoj. 4u.gif

Kai pas mus tiek tos žiemos tebūna, gal nelabai ir perka g.gif .
Atsakyti
man šios lėlės nepatinka, bet kaip išaiškinti vaikui? tiesiog dievina. na ir kas, kad neperku - tam yra seneliai, krikštatėviai. žodžiu, dabar tai lėlė Nr. 1 thumbup.gif
Atsakyti
Va matot, o mano panelyte uzsigeide taip stipriai.. Mociute - "nu kaip cia nenupirksi". Ir ka - ir nieko. Stovi padeta su visais savo pribombasais. Zaidzia su senom netikrom barbem...
Bet nuomone apie ja tikrai seniai turejom - puse kainos uz pavadinima "bratz".
Atsakyti
Mes turim jazminą, ar kaip ten vadinas. Dukrai labai patinka, dažniausiai su ir žaidžia. smile.gif
Atsakyti
man tos leles schmoll.gif
Atsakyti
man sios leles schmoll.gif visai nepatinka, bet auga dukrytes, nezinia kaip joms mirksiukas.gif , gal ir paciai pirkti teks doh.gif
Atsakyti
Man ir jos nepatinka, didelem galvom ir nenormalaus dydzio akim, bet dukra (7m) siemet senelio salcio paprase, taigi teks ieskot.... O parduotuvese domejausi, kainos labai ivairios, nuo 30 iki 130 lt... ir dar brangiau. Zinoma reiks tos brangiausios, kaip taisykle, kitos negrazios unsure.gif
Atsakyti
pas mus bratz kruvele , o pinigeliu tai jau primokejom doh.gif
Atsakyti
Turim 6 bratz lelytes biggrin.gif gavome 6 ber 2008 kaledas ir dar toki nagu salona thumbup.gif
Atsakyti
man anksciau patiko BARBES! blink.gif bet dabar tik bratz thumbup.gif jos fainiausios gun_smilie.gif oro_buckis.gif ir graziausios turiu 9 bratz leles tik kainele oho ho blush2.gif :pioneers bet vistiek bratz fainiausios visame pasaulyje smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
jei mergaite su jom ziadiza ir domisi, tai tikrai vertos tu pinigeliu, bet man asmeniskai jos nelabai prie sirdies schmoll.gif
Atsakyti
Mano panelytė leipsta dėl Bratz lėlių wub.gif bet ir aš pati nuo jos neatsilieku - man jos patinka lygiai taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti