Įkraunama...
Įkraunama...

lėlės bratz

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Man tai 12 metų ir dar niekaip neišaugau iš lėlių amžiaus. Gal todėl, kad geriausia draugė kuriai 12 taip pat neišaugo ( beje, sesė kuriai 14 irgi neišaugo). Ji daug bratzių turi. Man atrodo, kad bratzės labai aptinka, nes mama jų neleido net už savo pinigus pirkti, rėkė , akd baidyklės, tai dėdė iš anglijos dabar pastoviai perka... Kita savaitę atsiūs vėl. Tiesa, ne naujas, o iš turgaus. Ten randa po svarą nusipirkt ar po 50 pyškių. Bet bratzės tikrai geros, ne baisios, matosi naujesnės. Tik kartais plaukai šiek tiek apkarpyti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jausrine @ 2010 09 13, 17:51)
Man tai 12 metų ir dar niekaip neišaugau iš lėlių amžiaus. Gal todėl, kad geriausia draugė kuriai 12 taip pat neišaugo ( beje, sesė kuriai 14 irgi neišaugo). Ji daug bratzių turi. Man atrodo, kad bratzės labai aptinka, nes mama jų neleido net už savo pinigus pirkti, rėkė , akd baidyklės, tai dėdė iš anglijos dabar pastoviai perka... Kita savaitę atsiūs vėl. Tiesa, ne naujas, o iš turgaus. Ten randa po svarą nusipirkt ar po 50 pyškių. Bet bratzės tikrai geros, ne baisios, matosi naujesnės. Tik kartais plaukai šiek tiek apkarpyti... biggrin.gif

Parduotuvese jau beveik ir nebera ju pirkt.
Atsakyti
Sveiki jei paruodat kas BRATZ is kauno ir nebrangiai rasykite i AZ!! Aciu!! smile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
www.lpsvivi.webs.com - Bratz, Littlest pet shop, Witch, My little pony.
(susidomėjusiems į až) ax.gif
Atsakyti
Mūsų dukrai jau 9 metai, turime visą krūvą bratz lėlių, bratz vyrą , namą....
nu vienu žodžiu ... sėkmingai dar žaidžiame. Aišku laikas nuo laiko atsibosta, bet po to vėl žaidžia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mielos mamytes, labai prasau pagalbos blush2.gif Maniske prisiuziurejo rusisku reklamu ir kaledoms uzsake
Bratz модная причёска doh.gif
Gal kas zino, kokia tai Bratz ir kur galima nusipirkti blush2.gif parasykit prasom i AZ.
Is anksto laaabai dekoju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 17 spalio 2010 - 09:01
Didelis aciukas visoms mamytems kurios padejo wub.gif
dabar zinau tai Bratz Magic Hair Grow and Cut - Yasmin
tik liko dar nupirkti doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi parduoti bratz babyz man jos laai patinka. Gali būti ne naujos. 4u.gif
Atsakyti
Parduodu bratz,bratz leliu rubus,batai,bratz baby, baldai, little pet shop

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar daugiau puslapyje http://public.fotki....kasimson/bratz/

Atsakyti

QUOTE(kermint @ 2010 09 13, 19:53)
Sveiki jei paruodat kas BRATZ is kauno ir nebrangiai rasykite i AZ!! Aciu!! smile.gif  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(pempyte8 @ 2010 09 22, 20:24)
www.lpsvivi.webs.com - Bratz, Littlest pet shop, Witch, My little pony.
(susidomėjusiems į až)  ax.gif

QUOTE(raimondziukiuke @ 2010 10 30, 13:17)
Sveiki, gal kas turi parduoti bratz babyz man jos laai patinka. Gali būti ne naujos. 4u.gif

QUOTE(supermama159 @ 2010 11 28, 20:04)
Parduodu bratz,bratz leliu rubus,batai,bratz baby, baldai, little pet shop

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar daugiau puslapyje http://public.fotki....kasimson/bratz/

Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
Man asmeniskai sios leles nepatinka,nesuprantu jose grozio g.gif
Tikiuosi mano panelytei irgi nepatiks kai paaugs...
man geriau barbes su kuriomis ir as dar spejau pazaisti vaikysteje 4u.gif
Atsakyti