! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Man tai 12 metų ir dar niekaip neišaugau iš lėlių amžiaus. Gal todėl, kad geriausia draugė kuriai 12 taip pat neišaugo ( beje, sesė kuriai 14 irgi neišaugo). Ji daug bratzių turi. Man atrodo, kad bratzės labai aptinka, nes mama jų neleido net už savo pinigus pirkti, rėkė , akd baidyklės, tai dėdė iš anglijos dabar pastoviai perka... Kita savaitę atsiūs vėl. Tiesa, ne naujas, o iš turgaus. Ten randa po svarą nusipirkt ar po 50 pyškių. Bet bratzės tikrai geros, ne baisios, matosi naujesnės. Tik kartais plaukai šiek tiek apkarpyti...

QUOTE(jausrine @ 2010 09 13, 17:51)
Man tai 12 metų ir dar niekaip neišaugau iš lėlių amžiaus. Gal todėl, kad geriausia draugė kuriai 12 taip pat neišaugo ( beje, sesė kuriai 14 irgi neišaugo). Ji daug bratzių turi. Man atrodo, kad bratzės labai aptinka, nes mama jų neleido net už savo pinigus pirkti, rėkė , akd baidyklės, tai dėdė iš anglijos dabar pastoviai perka... Kita savaitę atsiūs vėl. Tiesa, ne naujas, o iš turgaus. Ten randa po svarą nusipirkt ar po 50 pyškių. Bet bratzės tikrai geros, ne baisios, matosi naujesnės. Tik kartais plaukai šiek tiek apkarpyti... 

Parduotuvese jau beveik ir nebera ju pirkt.
Sveiki jei paruodat kas BRATZ is kauno ir nebrangiai rasykite i AZ!! Aciu!!

www.lpsvivi.webs.com - Bratz, Littlest pet shop, Witch, My little pony.
(susidomėjusiems į až)
(susidomėjusiems į až)

Mūsų dukrai jau 9 metai, turime visą krūvą bratz lėlių, bratz vyrą , namą....
nu vienu žodžiu ... sėkmingai dar žaidžiame. Aišku laikas nuo laiko atsibosta, bet po to vėl žaidžia
nu vienu žodžiu ... sėkmingai dar žaidžiame. Aišku laikas nuo laiko atsibosta, bet po to vėl žaidžia

Sveikutes
Mielos mamytes, labai prasau pagalbos
Maniske prisiuziurejo rusisku reklamu ir kaledoms uzsake
Bratz модная причёска
Gal kas zino, kokia tai Bratz ir kur galima nusipirkti
parasykit prasom i AZ.
Is anksto laaabai dekoju

Mielos mamytes, labai prasau pagalbos

Bratz модная причёска

Gal kas zino, kokia tai Bratz ir kur galima nusipirkti

Is anksto laaabai dekoju

Didelis aciukas visoms mamytems kurios padejo
dabar zinau tai Bratz Magic Hair Grow and Cut - Yasmin
tik liko dar nupirkti

dabar zinau tai Bratz Magic Hair Grow and Cut - Yasmin
tik liko dar nupirkti

Sveiki, gal kas turi parduoti bratz babyz man jos laai patinka. Gali būti ne naujos.

Parduodu bratz,bratz leliu rubus,batai,bratz baby, baldai, little pet shop

ir dar daugiau puslapyje http://public.fotki....kasimson/bratz/
QUOTE(kermint @ 2010 09 13, 19:53)
QUOTE(pempyte8 @ 2010 09 22, 20:24)
www.lpsvivi.webs.com - Bratz, Littlest pet shop, Witch, My little pony.
(susidomėjusiems į až)
(susidomėjusiems į až)

QUOTE(raimondziukiuke @ 2010 10 30, 13:17)
Sveiki, gal kas turi parduoti bratz babyz man jos laai patinka. Gali būti ne naujos. 

QUOTE(supermama159 @ 2010 11 28, 20:04)
Parduodu bratz,bratz leliu rubus,batai,bratz baby, baldai, little pet shop

Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Man asmeniskai sios leles nepatinka,nesuprantu jose grozio
Tikiuosi mano panelytei irgi nepatiks kai paaugs...
man geriau barbes su kuriomis ir as dar spejau pazaisti vaikysteje

Tikiuosi mano panelytei irgi nepatiks kai paaugs...
man geriau barbes su kuriomis ir as dar spejau pazaisti vaikysteje