Įkraunama...
Įkraunama...

lėlės bratz

QUOTE(perlixike @ 2008 03 30, 12:20)
as manau kad jos nevertos tokiu pinigu blush2.gif dukterecia per kalėdas gavo 3 bratz'es, tai pazaide gal savaite kokia ir padejo i kampa doh.gif

as manau kad tai visiems zaislams galioja, kad pazaidzia vaikas kazkiek su juo ir numeta doh.gif kol vel po kiek laiko pamato kad turi biggrin.gif betn jau pas mus namie tai tokiu "dulkanciu" zaislu daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 30 kovo 2008 - 11:50
Mano merginai 9 metai.Su barbėm žaidžia jau seniai.Turi barbių daug ir joms baldų, mašinų ir t.t. Bet prasidėjo ta bratz manija,reklamos,multikai,klasiokių daug turi tas bratz ir jai prireikė.Tai gavo velykoms dovanų.Jau antra savaitė nepaleidžia iš rankų. Man bratz gražios lėlės tik kaina jų tikrai perdėta. schmoll.gif Bet juk vaikams norisi turėti tokius žaislus,kokius draugės turi.Žinau kaip norėdavau pati,kai maža buvau.Bet tada tiek gražių žaislų nebuvo.O dabar tų lėlių grožis,rūbai,batai tongue.gif Ir kuo ilgiau tegul mergaitės su lėlėm žaidžia,juk spės užaugti ir būti panomis bigsmile.gif
Atsakyti
na va sutarem ir mes su dukra parduoti didziaja bratz dali,bet dar truputi pasilikom,kad taip skaudu nebutu doh.gif ax.gif ,laukiam siandien klientes,dukra vakar sako,zinai mama,siaip tai visko negala,ber gaila lelyciu(nes dvi parduoda).sako bijau kad ju nelauzytu unsure.gif ,bet isguodziau,kad mergaite bus gera ir tikrai leliu neskriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 01, 12:59)
gaila lelyciu(nes dvi parduoda).

zinot, o man kazkaip nesuprantama, kaip galima parduot tai,ko vaikas nori!! cool.gif maniske irgi turiu tu barbiu nezinia kiek, bratz jau 9 nupirkom,vaikuciu tu bratz- tiesiog dabar tai madinga cool.gif aisku, paskaiciavus bendroj sumoj tai nepigiai aisku, bet niekas ir nevercia pirkt...o visu antra, gerai kad baby bornu tiek ivairoviu nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 04 01, 12:56)
zinot, o man kazkaip nesuprantama, kaip galima parduot tai,ko vaikas nori!! cool.gif maniske irgi turiu tu barbiu nezinia kiek, bratz jau 9 nupirkom,vaikuciu tu bratz- tiesiog dabar tai madinga cool.gif aisku, paskaiciavus bendroj sumoj tai nepigiai aisku, bet niekas ir nevercia pirkt...o visu antra, gerai kad baby bornu tiek ivairoviu nera biggrin.gif

zinot jeigu vaikas zaistu,tai net nekiltu minciu apie pardavima,mes visa ta kalna turime nemaziau 5metus,o kokie du metai,tikrai,ji nieko nebuvo i rankas paemus,nekalbu apie zaidima,yra noras ne zaisti,o zinoti,kad ji tiek visko turi,rieducius isaugo,tai sutarem,kad pirksim rieducius uz gautus pinigelius,dar 4 lleles liko ir lagaminas oilnas rubu ir t.t,pasilikom,sake nu gal dar kada uzeis noras pazaisti biggrin.gif
Atsakyti
Pagal mane šios lėlės tikrai nėra vertos tokios kainos schmoll.gif ,bet pareklamavo vaikučiai pamatė ir tėveliai pirkit,kraustykit pinigines smile.gif šiaip tai mes nepirkom nors ir labai prašė,bet kalėdom rašė laišką kalėdų seneliui ir kas paklausė ko nori ,tai duodavo tą laišką pasiskaityti. lotuliukas.gif Tai ir gavo ją dovanų. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDŽIUKS: 01 balandžio 2008 - 18:39
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 04 01, 19:34)
Pagal mane šios lėlės tikrai nėra vertos tokios kainos schmoll.gif ,bet pareklamavo vaikučiai pamatė ir tėveliai pirkit,kraustykit pinigines smile.gif šiaip tai mes nepirkom nors ir labai prašė,bet kalėdom rašė laišką kalėdų seneliui ir kas paklausė ko nori ,tai duodavo tą laišką pasiskaityti. lotuliukas.gif Tai ir gavo ją dovanų. thumbup.gif

Sutinku, kad kainos pas mus tų lėlių tikrai labai užkeltos, bet taip norisi savo dukrytei nupirkti tai ko jinai nori wub.gif Juolab kai žinai,kaip jinai saugo savo visus žaisliukus ir tikrai kasdien žaidžia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lloreta: 02 balandžio 2008 - 09:28
QUOTE(lloreta @ 2008 04 02, 10:27)
Sutinku, kad kainos pas mus tų lėlių tikrai labai užkeltos, bet taip norisi savo dukrytei nupirkti tai ko jinai nori wub.gif Juolab kai žinai,kaip jinai saugo savo visus žaisliukus ir tikrai kasdien žaidžia smile.gif

visiskai sutinku, jei vaikui reikia tai sunku atsakyti, tuo labiau kai vaikas saugo zaisliukus, nors mano dukryte tik triju metuku bet saugo savo zaisliukus, barbes ir bratz susidede i lagamineli biggrin.gif dar kad leliu kaina didele tai dar tiek to, bet vat kad rubeliai tokie brangus doh.gif buvo maximoj nebrangiai po 13 lt rinkinukai, bet jau niekur nebematau jau tikriausiai staigiai ispirko mes tik viena komplektuka spejom isisgyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha, visos mamos norėtų kuo pigiau nupirkt lėlę, jų priedus irt.t. Deja, taip nėra ir niekur nesidėjęs perki. Pas mus dvi panos auga, kai nupirkom pirmąją Barbie vyresnėlėi (tai buvo prieš 7 m.), nuo tada nebeskaičiuojam kiek jos, visi namai, motociklai ir t.t. kainavo. Beprasmiška. Pats žinai, kad daug, bet tiksliau ir nesistengiam įvardyt.
Dabar abiem užsireikė Bratz kidz su daug priedų. Sako, mama, gi dabar jau šitos ant bangos. Nupirkom. blush2.gif Nors tik prieš Kalėdas buvo joms kitos ant bangos. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 01, 15:08)
zinot jeigu vaikas zaistu,tai net nekiltu minciu apie pardavima,mes visa ta kalna turime nemaziau 5metus,o kokie du metai,tikrai,ji nieko nebuvo i rankas paemus,nekalbu apie zaidima,yra noras ne zaisti,o zinoti,kad ji tiek visko turi,rieducius isaugo,tai sutarem,kad pirksim rieducius uz gautus pinigelius,dar 4 lleles liko ir lagaminas oilnas rubu ir t.t,pasilikom,sake nu gal dar kada uzeis noras pazaisti  biggrin.gif

Sveika,

ar pardavet tas dvi lelytes, lyg mes noretumem isigyti smile.gif Parasiau i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadulina @ 2008 04 03, 12:25)
Sveika,

ar pardavet tas dvi lelytes, lyg mes noretumem isigyti smile.gif  Parasiau i AZ  smile.gif

su musu lelytem ir visais salonais ir masinom jau zaidzia mamytes lloreta mergyte,pardavem jai nes sake,kad labai saugo zaisliukus,gero joms zaidimo biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 03, 13:58)
su musu lelytem ir visais salonais ir masinom jau zaidzia mamytes lloreta mergyte,pardavem jai nes sake,kad labai saugo zaisliukus,gero joms zaidimo  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ačiū už gerus žodžius 4u.gif Maniškė dabar kai tik ne mokykloj taip ir sėdi prie tų bratz. Ir fotografavo jas tipo fotosesiją darė :Tikrai labai myli tas bratzes smile.gif
Atsakyti