Įkraunama...
Įkraunama...

lėlės bratz

QUOTE(lloreta @ 2008 04 03, 22:27)
Ačiū  už gerus žodžius 4u.gif Maniškė dabar kai tik ne mokykloj taip ir sėdi prie tų bratz. Ir fotografavo jas tipo fotosesiją darė :Tikrai labai myli tas bratzes smile.gif

nu vat kaip saunu thumbup.gif gal ir mums fotosesija pristatysit mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 04, 10:37)
nu vat kaip saunu  thumbup.gif  gal ir mums fotosesija pristatysit  mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite man patarti kur galima nusipirkti bratz lėlėms batų ir rūbelių?Žiūrėjau keliose parduotuvėse tai neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lloreta @ 2008 04 06, 10:52)
Gal galite man patarti kur galima nusipirkti bratz lėlėms batų ir rūbelių?Žiūrėjau keliose parduotuvėse tai neradau blush2.gif

tikrai yra zaislu planetose, taip pat didziausiose maximose yra mirksiukas.gif taip pat ebay.co.uk yra labai nemazai visokiu rubeliu ir kitu aseksuaru tik naudoti dazniausiai g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 07 balandžio 2008 - 09:36
QUOTE(lloreta @ 2008 04 06, 09:52)

Visad, kai tik būnu, matau Akropolyje (Vilniaus). Manau, kad ir Kaune turėtų būti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lloreta @ 2008 04 06, 09:52)

maciau ir sm zaisluose pardavinejo naudotus,tik va kainytes tai tikrai pas ja nemazos buvo,pas renax tiek visa lele su rubeliaias kainuoja,o ji tik uz rubeliu komplektuka po 35lt norejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 07, 12:58)
maciau ir sm zaisluose pardavinejo naudotus,tik va kainytes tai tikrai pas ja nemazos buvo,pas renax tiek visa lele su rubeliaias kainuoja,o ji tik uz rubeliu komplektuka po 35lt norejo  g.gif

Aš už du komplektėlius su batukais mokėjau tiek,radau sm,tai mano dukrytė apsidžiaugė, kad turės pakeitimui rūbelių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2008 04 07, 10:50)
Visad, kai tik būnu, matau Akropolyje (Vilniaus). Manau, kad ir Kaune turėtų būti. mirksiukas.gif

Maximoje žiūrėjau akropolio tai nėra. Reik žaislų parduotuvėse pasidairyti ,bet jaučiu kaina naujų tai doh.gif
Atsakyti
lloreta, o nenorit is ebay.co.uk bandyti nusipirkti tikrai rastumet us gera kaina mirksiukas.gif as tai is ten pora lelyciu uz labai gerai kaina nusipirkau, perku as per Limcamca 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 07, 15:13)
lloreta, o nenorit is ebay.co.uk bandyti nusipirkti tikrai rastumet us gera kaina  mirksiukas.gif  as tai is ten pora lelyciu uz labai gerai kaina nusipirkau, perku as per Limcamca  4u.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
na va nebera mamu,kuriu dukrytes zaidzia su bratz verysad.gif ,
Atsakyti
Gal kas padovanotu arba labai pigiai parduotu bratz lėlę ar bratz lėlių aksesuaru ar drabužių??????? mirksiukas.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretutia123 @ 2008 04 12, 16:19)
Gal kas padovanotu arba labai pigiai parduotu bratz lėlę ar bratz lėlių aksesuaru ar drabužių??????? mirksiukas.gif  blush2.gif  bigsmile.gif

Aš tai bratz rūbelius ir batelius perku per skelbimų lentą,bet moku tikrai nemažai ax.gif Aišku taip pigiau nei pirkti naujus.
Atsakyti