QUOTE(Samira @ 2008 04 14, 15:24)
Paskaitykite temą:
http://www.supermama...howtopic=262873
Pamatysite, kiek ten daug merginų gyvenančių kartu su vaikinais iki vestuvių, kurių sulaukti niekaip negali. Ir santykiai rodos gražūs ir gėlės ir meilė, o vat vesti vyrai neskuba.
Skaitau, skaitau, ir visokių minčių kyla.

tingiu skaityti tokia tema. Izvelgsiu vel ta beprotiska merginu nora butinai isteketi. Turiu viena pzistama, kuri jau nuo kokiu 16 metu labai norejo isteketi. Kiekvienas sutiktas bachuriukas buvo "mano vyras"

Istekejo ji 21,nes pastojo. Issiskyre ji 23, nes........ir po skyrybu buvo ziaurus noras tureti "vyra", bet iki siol t.y. jai jau 34 ji to vyro neturi. As manau, kad kai tik nustos apie tai galvoti, to ziauriai noreti, tai atsiras jai skirtas zmogus.
Kodel reikia draugauti, gyventi kartu ir butinai laukti kaip raso "kiek ten daug merginų gyvenančių kartu su vaikinais iki vestuvių, kurių sulaukti niekaip negali. Ir santykiai rodos gražūs ir gėlės ir meilė, o vat vesti vyrai neskuba".
Dziaukites graziais santykiais, mylekit, bukit mylimos ir nieko nelaukit!!! Viskas ateis savaime, kai tam bus laikas ir jei taip bus skirta. Nenoriu suprasti tu moteru, kuriu gyvenimo tikslas "tureti vyra ir susituokti". Mano tikslai gyvenime kitokie:)ir susituokti nera ir niekada nebuvo vienu is mano gyvenimo tikslu