Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gyventi kartu iki vestuvių?

as pritariu tai nuomonei, kad kiekvienas atvejis individualus ir negali buti kazkokiu taisykliu, kad verciau pagyvent kartu metus, du ar panasiai... ax.gif mes su vyru iki vestuviu gyvenom apie 3 metus ir po vestuviu kaip ir niekas is esmes nepasikeite, nes jau buvo zinoma, kaip atrodom ryte su aptraiskanojusiom akim, kad as nemegstu daryt valgyt, priprate prie tu kasdieniu rutinu ir panasiai... ax.gif
Atsakyti
Darbe pasakojo atveji, kad dviese visa gyvenima nugyveno kartu, isaugino vaikus ir tada nusprende "susirasyti". Is kas is to - po puses metu issiskyre.... na, ten atsirado kazkokiu niuansiu del sveikatos ir t.t. (vienas po metu mire), bet faktas - nugyveni visa gyvenima su zmogum, o paskui kazkas nutinka...

Dabar iprasta statistika, kad skiriasi po 3 men, po 1 m., bet taip pat skiriasi ir po 15 metu, ir po 25 metu. Vedybos - tai loterija. Dar reikia nepamirsti, kad su laiku zmones keiciasi, ir nebutinai abu sutuoktiniai speja kestis vienodu tempu ir i ta pacia puse. Isaugina vaikus ir vaziuoja atskirai atostogauti, "pailseti" nuo seimos...
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 04 12, 17:33)
Man geriau pasitikėti ir apsivilti nei visuose matyti pavojų.

Aš manau, kad skirtinga žmonių patirtis turi įtakos mąstymui. Tikrai diena iš dienos negalvoju apie kažkokius pavojus mūsų santuokai schmoll.gif tiesiog prieš vestuves susėdom ir pakalbėjom kaip suprantame priesaiką ir gyvenimą. tikime vienas kitu 100 proc. bet gyvename be rožinių akinių ir garantijų rytdienai, neturime kaip ir visi kiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 04 12, 17:33)
Liūdna man ši tema verysad.gif  Skaitau ją ir matau, kaip maža žmonėse tikėjimo, kad viskas gali būti į gera, pasitikėjimo kitais žmonėmis, pasitikėjimo savimi, kaip maža meilės, nes ji juk viskuo tiki, viskuo viliasi ir viską ištveria...  unsure.gif  Nerašykite man, kad jūs realistės... Nes jei realistai tokie nenoriu būti realiste schmoll.gif  Man geriau pasitikėti ir apsivilti nei visuose matyti pavojų.
Linkiu visoms būti laimingoms 4u.gif  bye1.gif

Gal nesi niekuo gyvenime smarkiai nusivylusi kad taip kalbi. Džiaugiuosi už tave tuomet, bet nusivylimas gali būti labai labai skaudus. Mano nuomone geriau mažiau tikėtis ir nenusivilti, negu atvirksčiai wink.gif
o man gaila žmonių kurie mato tik balta arba juoda cool.gif gal įsivaizduoji kad realistės neturi jausmų ir į viską žiūri tik iš praktinės pusės? tai netiesa, aš su savuoju gyvenu ne dėl kažkokio patikrinimo, o todėl kad mylim vienas kitą. o kad mano ir tavo meilės bei santuokos supratimas skiriasi tai čia aišku ir neverta diskutuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidala: 14 balandžio 2008 - 10:35
Paskaitykite temą: http://www.supermama...howtopic=262873

Pamatysite, kiek ten daug merginų gyvenančių kartu su vaikinais iki vestuvių, kurių sulaukti niekaip negali. Ir santykiai rodos gražūs ir gėlės ir meilė, o vat vesti vyrai neskuba.

Skaitau, skaitau, ir visokių minčių kyla. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 04 14, 15:24)

Pamatysite, kiek ten daug merginų gyvenančių kartu su vaikinais iki vestuvių, kurių sulaukti niekaip negali. Ir santykiai rodos gražūs ir gėlės ir meilė, o vat vesti vyrai neskuba.

Skaitau, skaitau, ir visokių minčių kyla.  ax.gif

man tai ten kazkokia kvailai juokinga tema smile.gif
Atsakyti

Skaitau, skaitau, ir visokių minčių kyla.  ax.gif

smile.gif tingiu skaityti tokia tema. Izvelgsiu vel ta beprotiska merginu nora butinai isteketi. Turiu viena pzistama, kuri jau nuo kokiu 16 metu labai norejo isteketi. Kiekvienas sutiktas bachuriukas buvo "mano vyras":) Istekejo ji 21,nes pastojo. Issiskyre ji 23, nes........ir po skyrybu buvo ziaurus noras tureti "vyra", bet iki siol t.y. jai jau 34 ji to vyro neturi. As manau, kad kai tik nustos apie tai galvoti, to ziauriai noreti, tai atsiras jai skirtas zmogus.
Kodel reikia draugauti, gyventi kartu ir butinai laukti kaip raso "kiek ten daug merginų gyvenančių kartu su vaikinais iki vestuvių, kurių sulaukti niekaip negali. Ir santykiai rodos gražūs ir gėlės ir meilė, o vat vesti vyrai neskuba".
Dziaukites graziais santykiais, mylekit, bukit mylimos ir nieko nelaukit!!! Viskas ateis savaime, kai tam bus laikas ir jei taip bus skirta. Nenoriu suprasti tu moteru, kuriu gyvenimo tikslas "tureti vyra ir susituokti". Mano tikslai gyvenime kitokie:)ir susituokti nera ir niekada nebuvo vienu is mano gyvenimo tikslu
Atsakyti

Kokie ten gražūs santykiai jeigu vienas laukia, kitas delsia irnesakyk.gif jeigu kalbasi tai susikalba, jeigu nesikalba tai vienas laukia, kitas- net nesiruošia bigsmile.gif man tai įdomu po kiek laiko merginos pradeda laukti pasipiršimo g.gif kada jos jaučiasi pasiruošusios vedyboms ir nuo kada visokiais būdais bando įrodyti vyrui, kad jis ja tik naudojasi blink.gif
Atsakyti
As tai tvirta UZ. Pagyveni pamatai tikraji zmogaus veida gyvenimo situacijose. Kaip sakoma: ir varge ir dziausme, buityje ir... smile.gif
Atsakyti
Kiekviena pora skirtinga, kiekvienos atvejis skirtingas ir pati draugystė ir santykiai skiriasi, tačiau tai yra todėl, kad kiekvienas žmogus skirtingas Tad ar gyventi kartu ar ne, turi nuspręsti tik pati pora.
Mano viena draugė griežtai pasisako už gyvenimą "susimetus", nes jos nuomone: "Ką aš netinku santuokai, tinku tik sugyvenimui?" blush2.gif Nu žinoma, čia jos reikalas, bet mane smerkdama už gyvenimą susidėjus, ji jau antras skyrybas forminasi...tad nežinau... Pasirodo antrasis didžiulę ligą azartiniams žaidimams turėjo ir sėkmingai dvejus metus slėpė, kol draugavo g.gif Manau, jei būtų gyvenę kartu, gal būtų anksčiau pamačius... O dabar kreditoriai ir į jos turtą kėsinasi, tipo kas jos, tas ir vyro... Nu ko tik šiam gyvenime nebūna... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magreco: 14 balandžio 2008 - 15:14

na hbutent kiek moteru tiek skirtinu nuomoniu, patikrimu, negali pagal kitas saves vertinti, turiu draugu kurie susimete gyveno ir daba jau turi atskiras seimas, nors atrode kaip kokie neiskiriami, turiu akd negyveno, bet va draugauja daba jau po vestuviu kartu gyvena keliolika metu ir vargo nemato blush2.gif
as tai uz pagyvenima, taciau nemanau, kad jis turi tukti ilgfiau kaip metai, nes jau tada vyruj jau ir vestuviu nereikia, viskas sugyventa ir t.t.
O man reikia, ir vestuviu ir gyvenimo kartu ir vaiku.. smile.gif noriu pilnateises seimos.. blush2.gif
Atsakyti
Stai kas nutinka kai zmones susituokia ir nebuna kartu pagyvene, kai susiduria su buitimi, ar ne manot, kad sioje istorijoje butu buve galima isvengti visu baisybiu jeigu jie butu ilgeliau pagyvene iki vestuviu kartu ? http://www.supermama...howtopic=302665
Taigi vistik yra seimu, kurias buitis, seslus seimyninis gyvenimas skiria, stumia ieskotis meiluziu....
Atsakyti