QUOTE(Luknė @ 2008 05 29, 21:43)
Viltis deda tėvai, žmogus su kuriuo gyveni, jūsų vaikai. Ar to maža?
O kodėl manai, kad man tiesiog pasisekė, o ne kad aš daug darau, kad mums sektųsi?
Paskaitau tų kurios išsiskyrė minčių, bet dažniausiai manau, kad jų egoizmas ir individualizmas sužlugdė tas santuokas ir paliko žaizdas daugelio žmonių gyvenimuose.
tėvai pirmiausia nori kad jų vaikas būtų laimingas. Kai išsiskyriau su savo ex jie tik džiaugėsi, nes matė kad su juo buvau nelaiminga. Kaip minėjau, tuos santykius išsaugoti bandžiau ne vieną dieną, o 1,5 metų, bet nepavyko. Nepavadinčiau to egoizmu, nors vadinkit tai kaip nori, aš neteikiu pirmenybės "visuomenės nuomonei"

Kad pastangų dedi į savo santykius ir jų gerovę suprantu, bet kartais jų neužtenka. Todėl ir sakau kad tau pasisekė

9 metu mergaites suvokimas yra gana didelis rodiklis, pazistant ta moteri zinau, kad itakos ar "palenkimo" i savo puse nebuvo. Vaikas jau sugeba atsirinkti kas gera o kas bloga. O kaip islaikyti gera atmosfera besiskiriancioj seimoj tai jau tik tu turbut sugebetum pamokyt
QUOTE(Gege @ 2008 05 29, 22:24)
galiu aš trumpai aprašyti savo šeimos istoriją. <..>
as irgi esu ir toli grazu ne idealios seimos, todel puikiai suprantu, kad vaikams mazesne zala daroma kai tevai issiskiria, nei kai jie mato smurta.
QUOTE(mg* @ 2008 05 30, 00:03)
o wow
tai cia is esmes del pinigu?..
taip taip, matot vienisos mamos per daug pasalpu gauna, negerai negerai, reik visas istekint