Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gyventi kartu iki vestuvių?

QUOTE(Gege @ 2008 05 31, 17:03)
Tikrai?  bigsmile.gif  įdomu, kiek iš bakalaurinio gavai  g.gif  Nes tai yra Edvard Munch "Madonna" wink.gif

ta prasme, ne pagal paveikslą rašiau, o naršydama apie rašytoją užmačiau... nu žodžiu... rolleyes.gif unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristine @ 2008 05 31, 17:50)
lotuliukas.gif As irgi nesupratau, prie ko cia vokieciu tapytojas  bigsmile.gif Idomu, kaip bakalaurinis darbas bus ivertintas, jei norvegu dailininko Edvard Munch paveikslo neskiria  blink.gif
poster_offtopic.gif Atsiprasau, kad ne i tema rasau, bet kad juokas ima  biggrin.gif

naršydama nete užmačiau... gal ir klydau. ax.gif
šiaip kokoschka yra ekspresionistinio stiliaus rašytojas ir tik tada dailininkas, nes tapo jis ne tiek ir daug. nagrinėju jo dramą, o ne paveikslą....
o dėl paveikslo. naa, būna, kad naršydama tiesiog užmatai kažką matyto, o kai nesigilini tai ir pasitaiko, kad suklysti... nebūtina iškart peikti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 31 gegužės 2008 - 21:53
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 31, 22:49)
o dėl paveikslo. naa, būna, kad naršydama tiesiog užmatai kažką matyto, o kai nesigilini tai ir pasitaiko, kad suklysti... nebūtina iškart peikti...  blush2.gif

Klysti visiems pasitaiko....is ju mokomes ir tobulejame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda27 @ 2008 05 31, 18:48)
Pagal tai kaip nupasakojai, aš manau, kad man išauštų toks rytas, kai aš priimčiau drąsų sprendimą - nebe tas amžius, akd kankintumeisi visą gyvenimą  4u.gif  aš linkiu tau tokio ryto, kad suprastum kaip tau būtų geriausia ir drąsos pradėti iš pradžių  4u.gif Na man nelabai smagu siūlyti skirtis, - galbūt čia laikina? galbūt dar jis atsitokės? galbūt tu turi galimybę išvažiuot į kelionę viena ir apmastyt?  g.gif

Bet kokiu atveju stiprybės tau.  4u.gif

labai dėkoju už palaikymą 4u.gif dabar mano širdyje daug dvejonių....nžn, o kartu ir bijau, bijau priimti netikusį sprendimą....skirtis nelabai noriu, bet manau, jog vienokį ar kitokį sprendimą iki mėnesio, o blogiausiu atveju iki kito mėnesio pabaigos visgi priimsiu...
Atsakyti
QUOTE(nelaiminga82 @ 2008 06 01, 22:02)
labai dėkoju už palaikymą  4u.gif dabar mano širdyje daug dvejonių....nžn, o kartu ir bijau, bijau priimti netikusį sprendimą....skirtis nelabai noriu, bet manau, jog vienokį ar kitokį sprendimą iki mėnesio, o blogiausiu atveju iki kito mėnesio pabaigos visgi priimsiu...

stiprybės tau 4u.gif
manau jei per 3 metus vyras nesugebėjo atsikvošėt ir stengtis dėl šeimos, kažin ar jis pasikeis.. o tuo labiau jei jis eina į kairę, tai ką tu su juo dar veiki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2008 06 02, 10:06)
. o tuo labiau jei jis eina į kairę, tai ką tu su juo dar veiki? g.gif

na nemanau, jog jis eina į kairę...nes eina į darbą, o iš darbo namie jau vėlaiusiai būna 17:15 , o ir šiaip vienas pats nebent važiuoja tik pas tėvus, tai net nžn ar ši versija tinkama g.gif
labiau manyčiau, kad jis manęs nemyli ir jaučia man antipatiją arba jam apskritai nereikia moterų unsure.gif
Atsakyti
Santuoka yra reikalinga kaip deklaracija apie statusa zmogaus. Tiesiog renkasi zmones ka deklaruoti o ko ne, nes kitaip kam pilietybe renkames? velniop ja! kam vaikams pavarde tecio duodame? pavadinam kaip norim! Tetis, mama vaikas yra giminystes deklaracija, vyras, zmona, vaikas visuomeninio statuso deklaracija ir tikrai nemanau kad pasas ka nors meileje keicia tiesiog arba gyveni vysuomeneje su jos susiklosciusiom taisyklem ir tvarka arba gyveni kaip nori ir todel iskrenti is tvarkingu visuomenes nariu gretu. Bet siaip idomu kodel is visu taisykliu visuomenes santuoka atsumiam o del pilietybes kovotumem iki mirties turbut jei gresme kada iskiltu biggrin.gif Nors cia irgi kam kaip ...
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 03, 01:31)
Santuoka yra reikalinga kaip deklaracija apie statusa zmogaus. Tiesiog renkasi zmones ka deklaruoti o ko ne, nes kitaip kam pilietybe renkames? velniop ja! kam vaikams pavarde tecio duodame? pavadinam kaip norim! Tetis, mama vaikas yra giminystes deklaracija, vyras, zmona, vaikas visuomeninio statuso deklaracija ir tikrai nemanau kad pasas ka nors meileje keicia tiesiog arba gyveni vysuomeneje su jos susiklosciusiom taisyklem ir tvarka arba gyveni kaip nori ir todel iskrenti is tvarkingu visuomenes nariu gretu. Bet siaip idomu kodel is visu taisykliu visuomenes santuoka atsumiam o del pilietybes kovotumem iki mirties turbut jei gresme kada iskiltu  biggrin.gif Nors cia irgi kam kaip ...

Lygini nelabai palyginamus dalykus. Pilietybė įgijama žmogui gimus, jam nereikia kažko specialiai eiti ar daryti, rinktis. Kovojama dėl tėvynės, o ne pilietybės. nors pilietybė, tėvynė, tautybė yra prigimtinės žmogaus teisės.
Atsakyti
As pritariu Ingusia31 ir manau, kad seima ir santuoka yra neatskiriama zmogaus gyvenimo dalis (aisku jei turi su kuo ta seima kurti smile.gif )! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2008 06 02, 09:06)
stiprybės tau 4u.gif
manau jei per 3 metus vyras nesugebėjo atsikvošėt ir stengtis dėl šeimos, kažin ar jis pasikeis.. o tuo labiau jei jis eina į kairę, tai ką tu su juo dar veiki? g.gif

blink.gif Na, tikrai, abejoju ir aš, kad pasikeis ax.gif
Atsakyti
Santuoka yra reikalinga kaip deklaracija apie statusa zmogaus. <...>

šiaip tema yra apie gyvenimą kartu iki vestuvių, o ne "ar verta tuoktis" smile.gif Aišku daug nukrypstam nuo temos diskutuojant, ir visgi nesuprantu kuo tokie blogi kartu gyvenantys nesusituokę prieš "tvarkingą visuomenę" g.gif

nelaiminga82, dėl ėjimo į kairę susidariau nuomonę, nes rašei jog iki vestuvių jis su kitom susitikinėjo, o ir mylėtis retai neužtenka manau normaliam vyrui. Bet aišku tau geriau žinot.
Atsakyti
Santuoka yra reikalinga kaip deklaracija apie statusa zmogaus. Tiesiog renkasi zmones ka deklaruoti o ko ne, nes kitaip kam pilietybe renkames? velniop ja! kam vaikams pavarde tecio duodame? pavadinam kaip norim! Tetis, mama vaikas yra giminystes deklaracija, vyras, zmona, vaikas visuomeninio statuso deklaracija ir tikrai nemanau kad pasas ka nors meileje keicia tiesiog arba gyveni vysuomeneje su jos susiklosciusiom taisyklem ir tvarka arba gyveni kaip nori ir todel iskrenti is tvarkingu visuomenes nariu gretu. Bet siaip idomu kodel is visu taisykliu visuomenes santuoka atsumiam o del pilietybes kovotumem iki mirties turbut jei gresme kada iskiltu  biggrin.gif Nors cia irgi kam kaip ...

Ingusia31, pritariu mintims, bet galiu padaryti pastaba, kad is diskusijos, ar verta gyventi kartu iki vestuviu, pereiname link diskusijos, ar apskritai verta tuoktis....
Atsakyti
QUOTE(Kristine @ 2008 05 31, 18:50)
lotuliukas.gif As irgi nesupratau, prie ko cia vokieciu tapytojas  bigsmile.gif Idomu, kaip bakalaurinis darbas bus ivertintas, jei norvegu dailininko Edvard Munch paveikslo neskiria  blink.gif
poster_offtopic.gif Atsiprasau, kad ne i tema rasau, bet kad juokas ima  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(nelaiminga82 @ 2008 06 02, 15:42)
na  nemanau, jog jis eina į kairę...nes eina į darbą, o iš darbo namie jau vėlaiusiai būna 17:15 , o ir šiaip vienas pats nebent važiuoja tik pas tėvus, tai net nžn ar ši versija tinkama  g.gif
labiau manyčiau, kad jis manęs nemyli ir jaučia man antipatiją arba jam apskritai nereikia moterų  unsure.gif

O kodel jis vis dar su tavim? ar cia turtas tavo ji laiko, ar cia kas kita??? O gal seip jis labai saltas zmogus, kuris tik tiek ir gali savo jausmus parodyti g.gif
Jei esi nelaiminga - pasikalbek su vyru, su seimos patareju ir spreskit ta problema. Nemanau, kad tau verta kankintis ilgiau, jei jokie pasikeitimai nenusimato.

O dal to ar verta gyventi kartu pries vedybas. Manau kad - VERTA. Nes tik gynendamas su zmogumi supranti is esmes KAS TAI PET ZMONGUS. Manau kad lietuvoje butu daug maziau skirybu, jei daugiau poru gyventu kazkiektai kartu pries vedybas.

Atsakyti