Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama serga

QUOTE(shiva1 @ 2005 09 03, 14:07)
as vat dabar sergu, ir nelabai zinau ka su maziumi darytiaciu dievui aukstostemperaturo snera, bet vistiek jauciuosi kaip s.... sad.gif  dar ir maitinu pati, jokiu vaistu gerti negaliu, iseiginiu darbe imti jau taip pat nebegaliu sad.gif

nėra draugų ar pažįstamų, auklės? skaitau, kad esi "už balos" tai čia JAV? yra ten nemažai supermamiečių, gal kas padėtų..? Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Ir as cia netiketai uzklydau blush2.gif - laikykites mamos - MAMULIA - labai uzjauciu del tokios baisios patirties.............
As manau, kad tokioj situacijoj tiesiog negalima neskambinti draugams - jei tokie yra - kaip sako - beda juos ir patikrintu.........gerai kad gerai - o jei butum nualpus?..........ka darytu vaikai?.........Jau geriau pazadint ka nors.......
Atsakyti
Butinai reikejo skambinti. Juk ne siaip sau del tuscios uzgaidos butum kvietusi i pagalba. As kazkada savo gydytoja esu prisizadinusi 3 val nakties, nes dukrai pakilo temperatura iki 38,5 ir ji pradejo verkt.. Dabar paciai juokinga, bet tada buvau labai issigandusi, juk pirmas kudikis ir dar toookia mazyte buvo.. Manau drauges irgi tave butu labai gerai supratusios ir atskubejusios i pagalba. Kitaip - kokia cia drauge tada? Ir mano nuomone draugai labiausiai reikalingi, kad padet nelaimeje.
Atsakyti
Na cia ir nuo zmogaus priklauso. As tikrai neatsisakyciau kitam zmogui padeti, bet va kviestis pagalbos tai tikrai sunku. Isivaizduoju save skambinancia - atvaziuok, man temperatura, o vaikas i tualeta nori... Suprantu Mamulia, as irgi negaleciau to padaryti, bet manau, kad reikia. Manau, kad turim buti tokiais, kad mums dristu paskambinti, tik ne visada sugebame tokiais buti doh.gif
Atsakyti
Kodel "atvaziuok, vaikas i tualeta nori.." juk ji sirgo, reikejo jai leist ramiai pamiegot, o ne blaskytis tarp temperaturinio kliedesio ir nerimo del vaiku, reikejo nuramint abu vaikucius, reikejo pagaliau ja pacia paslaugyt, vaistu atvezt, ar bent karsta arbata pagirdyt ir apklostyt..
Atsakyti
O apie ka as sneku?
Tik kad mas nedaznai dristame ta pagalba kviestis...

As ne apie tai, kad jos nereikia, o apie tai, kad nedristame...
Atsakyti
QUOTE(mazule2 @ 2005 09 03, 18:03)
As manau, kad tokioj situacijoj tiesiog negalima neskambinti draugams - jei tokie yra - kaip sako - beda juos ir patikrintu.........gerai kad gerai - o jei butum nualpus?..........ka darytu vaikai?.........Jau geriau pazadint ka nors.......

Visiškai pritariu. REIKIA. Ir tikrai nė viena draugė neastsisakytų padėti console.gif baisaus čia daikto pažadinti, išsimiegos kitą naktį mirksiukas.gif
Aš tikrai visada padėčiau. Priešingai, man rodos negerai kai žmonės kenčia vieni. Neseniai sužinojau, kad mano vieną draugą iškraustė iš nuomojamo būto, o kito kol kas nesusirado. ir ką? žmogus iš to kuklumo nakvoja sau darbe doh.gif aš net supykau, kad nei man, nei kam kitam nieko nesako. Žinoma, čia ne liga, bet vis tiek pakankami nemaloni situcija. Tam ir reikalingi draugai, kad padėtų kuo gali. Jei ne realiais darbais, tai bent žodžiais pasakytų - LAIKYKIS, aš su tavimi ar kažką panašiai 4u.gif
Atsakyti
aš tai žinau, kad jei skambint kuriai iš jūsų, tai tikrai negalėčiau - jūs reikalingos saviems vaikams, jų neturit su kuo palikt lygiai taip kaipaš neturiu kas jųpažiūri kol sergu sad.gif o nevienišių tai įtariu vyrai kreivai žiūrėtų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 09 03, 23:04)
aš tai žinau, kad jei skambint kuriai iš jūsų, tai tikrai negalėčiau - jūs reikalingos saviems vaikams, jų neturit su kuo palikt lygiai taip kaipaš neturiu kas jųpažiūri kol sergu sad.gif o nevienišių tai įtariu vyrai kreivai žiūrėtų sad.gif

Man tai dazniau buna taip, kad ne vyrai, o pacios drauges (nevienises) ne taip ziuri, nors niekada ne vieno ju vyro nesu viliojusi, bet yra buve tokiu kuriozu (kai ju vyrai pasisauna padeti) kad nei juoktis nei verkti...
Atsakyti
man irgi sunkoka pagalbos prasyti, kazkaip pripratau viska viena daryti :(nesinori jokiu paslaugu, bet kvaila tai, na o as cia seimos neturiu, o forumietes tik per mail'a pazistu sad.gif pacios su vyrais ir vaikais, kaip mamulia sake, tokiu nelabai patrukdysi tongue.gif o ex ar jo seimos prasyti nenoriu, jis tai puikiai zino, kad as negaluoju,koks cia dar prasyti, paciam turetu dasilt doh.gif eina tegu velniop, pati susitvarkysiu
Atsakyti
Sveikutės, tik dabar radau šią temą smile.gif ir tai, kai liga jau praėjo.
Taip pat pagalbos prašyti yra beviltiška. Dabar toks gyvenimo tempas, kad neplanuotai pasitraukti pas sergančią mama nelabai kas ir galėtų. Visos draugės turi savo šeimas ir vaikus, darbus...
Vieną dieną buvo visai juodai: mažoji su temperatūra 38, sūnus - 39 ir man - 39. Guliu, lubos supasi, o vaikas prašo ko nors valgyti. Juokinga - sveiką reikia įkalbinėti, kad valgytų, o čia... Skambinau draugei (kuri pati turi 4 vaikus), prašiau valgyti. Po to verkiau. O ji atvažiavo ir pamaitino. Dar geros nuotaikos užnešė.
Galų gale prisikviečiau gydytoją į namus (o tai gana sudėtinga). Ir pakliuvome į ligoninę: sūnui plaučių uždegimas, o dukrytei - bronchitas. O, kad mamai temeratūra 39, kad ji kosti jau trečią savaitę - nė vienai gydytojai nerūpėjo net ligoninėje. Išgyvenimai klaikūs. Net kaldrą sau išreikalavau per skandalą. Man pareiškė: "Mama, į ligoninę atvažiavote vaikų slaugyti, o ne miegoti!!!!!" (savaitę laiko). Tai ar po tokių pareiškimų dar prašysi pas ką nors pagalbos?
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2007 03 23, 13:30)
Sveikutės, tik dabar radau šią temą  smile.gif  ir tai, kai liga jau praėjo.
Taip pat pagalbos prašyti yra beviltiška. Dabar toks gyvenimo tempas, kad neplanuotai pasitraukti pas sergančią mama nelabai kas ir galėtų. Visos draugės turi savo šeimas ir vaikus, darbus...
Vieną dieną buvo visai juodai: mažoji su temperatūra 38, sūnus - 39 ir man - 39. Guliu, lubos supasi, o vaikas prašo ko nors valgyti. Juokinga - sveiką reikia įkalbinėti, kad valgytų, o čia... Skambinau draugei (kuri pati turi 4 vaikus), prašiau valgyti. Po to verkiau. O ji atvažiavo ir pamaitino. Dar geros nuotaikos užnešė.
Galų gale prisikviečiau gydytoją į namus (o tai gana sudėtinga). Ir pakliuvome į ligoninę: sūnui plaučių uždegimas, o dukrytei - bronchitas. O, kad mamai temeratūra 39, kad ji kosti jau trečią savaitę - nė vienai gydytojai nerūpėjo net ligoninėje. Išgyvenimai klaikūs. Net kaldrą sau išreikalavau per skandalą. Man pareiškė: "Mama, į ligoninę atvažiavote vaikų slaugyti, o ne miegoti!!!!!" (savaitę laiko). Tai ar po tokių pareiškimų dar prašysi pas ką nors pagalbos?

Apsurdas doh.gif ,net patiketi sunku kad taip gali buti
Atsakyti