QUOTE(mireja @ 2008 07 09, 15:04)
Sveikos, o jums nebuna taip, kad viskas lyg ir gerai, bet kazkoks nesaugumo jaumas, baime, kad dar minute ir kazkas pasidarys...Toks taris noras begt kazkur, kazka fiziskai veikt, tik nesedet vietoj...man paskutibniu metu toks jausmas. Kai fiziskai ka nors veikiu tai jauciuosi visiskai gerai, kai trik prisedu arba va ir darbe dirbu sedima, protini darba, tai iskart tas toks nerimas atsiranda, kad kazkas tuoj viduj sprogs...ar tarsi is proto issikraustysiu...Beja, jusu nekankina issprotejimo baime?
Labas mireja. Tame ir reikalas,kad jeigu "atsipalaiduoju" ir nieko nedarau tada kaip ir tau visokios mintys į galvą lenda. Visada turiu kažka daryti,dabar kai geriu AD tai lengviau,bet visko būna...
Papildyta:
QUOTE(mamaInga @ 2008 07 09, 09:08)
Ačiū Ksėna. Šiandien jau lyg tai geriau jaučiuosi, jau žinau, kad tėtį gydytojas priims kitą antradienį, gal kažkas jau tada paaiškės. Blogiausia, kad jis pats į paniką supuolęs, tai vakar prirankiojau jam internete visokių straipsnių, kad svarbu laiku diagnozuoti ir kad dar nereikia savęs laidoti... ir gal dar visai ne vėžys... Liudniausia aisku, kad pas mus giminėj vėžio atvejis jau ne vienas yra buvęs ir visi deja baigesi liudnai... kai pamaciau jį savaitgalį (tėvukai mano ne Vilniuje gyvena) nu tai tiesiog baisu žiūrėt kaip jis pats jau save graužia nieko tikro dar nežinodamas. Sakau sau kad reikia dabar laukti ir nepergyventi dar iš anksto, o paskui žiūrėsim... o dėl AD tai taip, manau, kad jeigu diagnozė būtų teigiama, aš sunkiai su tuo susidoročiau, nes jau nuo praeitos savaitės vidurio galvą skaudėjo nežmoniškai, ir neramumas toks kažkoks viduj pastovus kaip rusai kad sako lyg "koški na duše skrebut"; na žiūrėsim kaip čia bus...
O kaip tau pačiai ar jau apsisprendei, kad mesi gerti AD?
Labas mamaInga. Kaip reikalai? O aš nusprendžiau kartu su gydytoja kad galiu jau mažinti AD ir nustoti jos gerti, jaučiosiu neblogai, bet dabar kai mažinau jaučiu kad užeina svaigimas, biškuti neramu,bet noriu tykėtis kad galesiu ištverti...Bet jeigu ir vėl prireiks gerti AD tai tikrai taip ir darysiu. O tu laikykis ir parašyk kada tirai žinosi kas tečiui. Čia tau ir
mirejai