QUOTE(Ksėna @ 2008 08 04, 11:36)
Labutis

Nereikia taip galvoti kad nebūsi tokia kaip anksčiau.Žinoma su metais mes pasikeičiam, bet nereikia taip pesimistiškai

Viskas susitvarkis.Ka jau padarysi kad nepasiseke mums su tom panikom...bet pagalvok kad tai ne kokia mirtina ligą nuo kurios miršta žmonės. Paprasčiausiai reikia nueiti pas gydytoja ir papasakoti savo jausmus ir baimės. Jis išrašys tau vaistuku ir pažiūrėsi kad ir vėl būsi tokia kaip ir anksčiau. Aš taip gerai tave supranu,todėl kad pati jau 10 metų kenčiu nuo panikos ir nerimo.Tik neišsigask kad taip ilgai,paprasčiausiai aš kentejau ir tik visai nesenei pradejau gydytis,o iki šiol jieškojau sau ligu(galvojau kad gal koks smegenų vėžiukas

) .
Tu rašyk ir pasakok ka jauti.
labukas

na va, pasirodo, kad ir gyventi įmanoma su šita problemėle

labai džiaugiuosi už tave, kad nerado jokio smegenų vėžiuko

o su šita būsena greičiausiai reikia išmokti gyventi, gal per daug dėmesio jai neskirti, tada ji pasijus atstumta ir atsitrauks

na kažkaip šiandien buvo visai gera diena, kelis kartus buvau prisiminus savo problemą, bet vijau tas mintis nuo savęs ir pasidarydavo lengviau

dar kartais man būna, kai pradedu jaudintis, pradeda tirpti rankos (kartais būna ir abiejų rankų) pirštai

kartais iš ryto, kartais naktį miegodama pajuntu tą jausmą, o paskui jis kažkada dingsta... toks jausmelis irgi nelabai

gal kam irgi yra ar buvo panašiai?
Papildyta:
QUOTE(sartrajana @ 2008 08 04, 15:54)
Sveikos, gal galėtumėt parašyti kokia ta baimė, na gal-ko konkrečiai jūs bijot? Pvz. viena rašėt,kad bijot eiti į prekybos centrą,man tai aktualu,nes pati turiu panašių bėdų..
Sveika

na aš tai kartais pagalvoju ir bijau, kad turiu kažkokią ligą, apie kurią nežinau ir paskui jos nespėsiu išsygydyti, jei pastebėsiu per vėlai

taip pat bijau, kad bet kur gali pasidaryti bloga, kad ims daužytis širdis, pasidarys silpna... na čia jau kaip ir daugeliui turbūt tokie požymiai