Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(Jolčikas @ 2008 05 26, 18:37)

kur yra Skorpiono ženklo valdovas Plutonas, jeigu 10 būstas prasideda Skorpione. O gal 10 būstas prasideda Svarstyklėse, tada 10 būsto valdovas bus Venera, kuri pas tave 8 būste, ir įgyja visai kitą reikšmę, o kur dar Veneros aspektai. Vien žo, nėra vienareikšmiško atsakymo visiems, reikia žiūrėti individualiai.
Toliau dar svarbu: kokio kito būsto valdovas yra Saturnas, t.y. koks kitas būstas prasideda Ožiaragyje - tos sferos bus susiję. Ar 10 ir kiti būstai susideda iš vieno ženklo, ar yra platūs, apimantys kelis ženklus, paskui dar Saturno stiprumas balais (+ ar -), ir ten dar daug visokių "pribubonų". Aš dar pati visko neįsisavinau.

nagi pabandysiu atsakyt,bet kad jau ir maišosi man čia viskas ax.gif
Plutonas yra Svarstyklėse.
Ožiaragyje yra 1 būstas(jis apima ir Šaulį),jame randasi Neptūnas.
2 būstas,kaip minėjau,tuščias,jis apima Vandenį ir Žuvis,6-prasideda ir baigiasi Vėžyje,10 irgi prasideda ir baigiasi Skorpione... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 26, 20:14)
nagi pabandysiu atsakyt,bet kad jau ir maišosi man čia viskas ax.gif
Plutonas yra Svarstyklėse.
Ožiaragyje yra 1 būstas(jis apima ir Šaulį),jame randasi Neptūnas.
2 būstas,kaip minėjau,tuščias,jis apima Vandenį ir Žuvis,6-prasideda ir baigiasi Vėžyje,10 irgi prasideda ir baigiasi Skorpione... rolleyes.gif

Na štai, viskas susidėlioja į vietas. Perbėgau ankstesnius temos puslapius ir radau, kad kažkurioje vietoje tau Chiromantė nurodė, kad būtum gera mokytoja. O astrologiškai pasitvirtina tai sekančiu būdu: karjeros (10 būsto) valdovas yra Plutonas Svarstyklėse, kurios yra laikomos geriausiais mokytojais, po Šaulių. Be to, Plutonas dar ir 9 būste, atsakingame už aukštąjį mokslą, filosofiją, mokytojus visomis prasmėmis (dėstytojai, dvasiniai vadovai). O 2 būstas prasideda Vandenyje, o tęsiasi Žuvyse, kurių valdovas Neptūnas - 1 būste: taigi, visų rezervų panaudojimas, sugebėjimas užsidirbti priklauso tik nuo tavęs pačios, tavo aktyvumo ir iniciatyvos. Turi daug talentų, bet gali visus juos iššvaistyti tik tam, kad užsidirbtum pragyvenimui, pamiršdama dvasinį augimą. Juk Neptūnas Šaulio ženkle duoda didelę fantaziją, įkvėpimą, intuiciją, simpatišką charakterį. Turėtum mylėti gamtą, jūrą, mistiką, gal būt esi gabi menams.
6 būstas Vėžyje patvirtina tai, kad būtum gera tarnautoja, supratinga ir kantri (labai tinka auklėti vaikus). Taip po truputį ir dėliojasi bendras vaizdas.
Kartais taip būna: žmogus gabus daug kam, bet taip ir lieka nieko konkretaus nepasirinkęs, patenkintas pats savimi ir esama padėtimi. O senatvėje gailisi prabėgusių metų...(čia šiaip sau, lyrinis nukrypimas).

Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 26, 19:34)
Beabejo,-yra. Tai ne linijos,o tam tikru liniju padetis.Bet del profesijos pasirinkimo-yra daromas chirologinis profesijos pasirinkimo testas.Mano patirtis dar nera didele,bet is to,ka maciau,darydama minetuosius testus....manau,kad po keletos metu,be to nebus daromas pasirinkimas biggrin.gif  4u.gif

Dėl testų - gerai, kad tokie yra, bet kodėl geri dalykai taip sunkiai prasimuša kelią į gyvenimą?
Atsakyti
As irgi sau uzduodu sita klausima...Kodel? Juk tiek yra galimybiu padeti zmogui pasirinkti kelia (jeigu apie profesija kalbam)...As astrologijoj neesu stipri,bet matau,kad kaip butu saunu,jei astrologai,chirologai,tarologai,valdydami sitiek ziniu (labai apmaudu ir gaila,kad kolkas nepripazystamu oficialiai) galetu padeti jauniems zmonems neprisidaryti sitiek klaidu gyvenimo pradzioje.Tai liecia ir asmeninius santykius ir darba ir vaikucius ir draugus ir pinigus.....ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2008 05 26, 23:51)

Kartais taip būna: žmogus gabus daug kam, bet taip ir lieka nieko konkretaus nepasirinkęs, patenkintas pats savimi ir esama padėtimi. O senatvėje gailisi prabėgusių metų...(čia šiaip sau, lyrinis nukrypimas).

Matai,va tavo "lyrinis nukrypimas" kaip tik man ax.gif biggrin.gif blaškausi tarp įvairių sričių,neatrandu savo kelio unsure.gif Na tai pedagoginis manęs tikriausiai laukia biggrin.gif Ačiū už paaiškinimus 4u.gif Beje,mano baltasis mėnulis Šaulyje,matyt tikrai geriausias pasirinkimas man būtų mokytojaut rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 27, 00:04)
As irgi sau uzduodu sita klausima...Kodel? Juk tiek yra galimybiu padeti zmogui pasirinkti kelia (jeigu apie profesija kalbam)...As astrologijoj neesu stipri,bet matau,kad kaip butu saunu,jei astrologai,chirologai,tarologai,valdydami sitiek ziniu (labai apmaudu ir gaila,kad kolkas nepripazystamu oficialiai) galetu padeti jauniems zmonems neprisidaryti sitiek klaidu gyvenimo pradzioje.Tai liecia ir asmeninius  santykius ir darba ir vaikucius ir draugus ir pinigus.....ir t.t.

O kur būtų galima gauti informacijos apie tą testą?Gal čia dar naujiena?Nes ir internete nieko nerandu ax.gif
Atsakyti
Ne,Marlen.Nerasi.Tai Astos autorinis darbas (tiksliau patobulinta sistema) Ji ismokina savo studentus.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 27, 14:07)
Matai,va tavo "lyrinis nukrypimas" kaip tik man ax.gif  biggrin.gif  blaškausi tarp įvairių sričių,neatrandu savo kelio unsure.gif Na tai pedagoginis manęs tikriausiai laukia biggrin.gif Ačiū už paaiškinimus 4u.gif Beje,mano baltasis mėnulis Šaulyje,matyt tikrai geriausias pasirinkimas man būtų mokytojaut rolleyes.gif

Per Šaulio ženklą dabar tranzuoja Lilit, tai visos tavo viltys, šviesios mintys kaip ir "pajuodusios", trūksta optimizmo.
Kažkaip liūdnai nuskambėjo ir tavo pasisakymas, lyg būtum vedama ant ešefoto. Nelabai tau prie širdies tas Pedagoginis, ar ne? Yra kažkas, kas tave labiau traukia. Tai ir atsakyk pati sau į klausimus:
1. Nuo ko nori išsilaisvinti? Kas labiausiai nepatinka? Kokie įsipareigojimai labiausiai slegia?
2. Jeigu atsisakysi kokių nors nepatinkančių įsipareigojimų, ką norėtum daryti su atsiradusiu laisvu laiku, jėgomis, pinigais?
3. Kokie yra didžiausi tavo pasiekimai, kokioje sferoje? Remkis jais, jų pagrindu kurk naujus tikslus, ten nukreipk visą dėmesį.
Gali viską surašyti viename lape, padalintame į tris grafas. Paskui iš tų dalių pasirink svarbiausius, labiausiai patinkančius teiginius, susikurk tokį moto, kuris atspindėtų didžiausius tavo lūkesčius. Ir pirmyn!
Atsakyti
Jolcikas, o man galetum paaiskint apie profesinius polinkius ir tinkamumus? Pas mane 2 buste merkurijus ir uranas svarstyklese, 6-e b. jupiteris zuvyse, 10me b. saturnas dvyniuose. 2 bustas prasideda svarstyklese, baigiasi skorpione. 6 b. pradzia dar truputi vandenyje, o toliau visas zuvyse. 10b. prasideda dvyniuose, baigiasi vezyje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 05 27, 15:30)
Jolcikas, o man galetum paaiskint apie profesinius polinkius ir tinkamumus? Pas mane 2 buste merkurijus ir uranas svarstyklese, 6-e b. jupiteris zuvyse, 10me b. saturnas dvyniuose. 2 bustas prasideda svarstyklese, baigiasi skorpione. 6 b. pradzia dar truputi vandenyje, o toliau visas zuvyse. 10b. prasideda dvyniuose, baigiasi vezyje. ax.gif

Kaip tik norėjau pridėti papildymą, kad reikia "vynioti meškeres" iš šios temos, nes nejaukiai jaučiuosi su savo trigrašiu. Gal kas gali mus perkelti į temą Zodiako ženklas ir profesija? Ar čia man pačiai pereiti ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 27 gegužės 2008 - 14:50
QUOTE(Jolčikas @ 2008 05 27, 15:49)
Kaip tik norėjau pridėti papildymą, kad reikia "vynioti meškeres" iš šios temos, nes nejaukiai jaučiuosi su savo trigrašiu. Gal kas gali mus perkelti į temą Zodiako ženklas ir profesija? Ar čia man pačiai pereiti ir viskas.

Pamiršau padėkoti Chiromantei už svetingumą. Čia buvo gera ir jauku, kaip namuose. Iki.
Linabalt, atsakysiu tau į až, kiek sugebėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 27 gegužės 2008 - 15:17
QUOTE(Jolčikas @ 2008 05 27, 15:14)
Pamiršau padėkoti Chiromantei už svetingumą. Čia buvo gera ir jauku, kaip namuose. Iki.
Linabalt, atsakysiu tau į až, kiek sugebėsiu.

Ka tu,Jolcik,-nei cia mano tema,nei ka biggrin.gif As uz bet kokia informacija ir zinias,todel pati su malonumu skaitau,ka rasai ir lyginu su savo informacija tarologijos ir chirologijos srityse.Taip,kad visiems cia visai gera biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labiai idomia temele suradau thumbup.gif
Gal galeciau ir as savo rankyciu foto ideti ir kazkokios informacijos suzinoti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 05 27, 15:37)
Labiai idomia temele suradau  thumbup.gif
Gal galeciau ir as savo rankyciu foto ideti ir kazkokios informacijos suzinoti ?  blush2.gif

4u.gif
Atsakyti