QUOTE(barsukele @ 2008 06 18, 12:39)
Nu dafai
Aš -Žuvys ir Jautis (Mėnulis), o jo- Dvyniai ir Mergelė (M). Oi, nekantrauju
Rasau tiesiai sviesiai,nevyniodama i vata (labai uz rimta priimti nereiketu,bet stipriai atkreipti demesi vertetu

) Dvynys vyras-vienas is prasciausiu pasirinkimu jautriai moteriai.(Dvynys gali buti tik su tokiu paciu saltakrauju dvyniu).Zuvyte yra labai jautri ir dvynys jai atnes daug emociniu kanciu del savo nepastovumo ir nesugebejimo palaikyti ilgalaikiu nuosirdziu jausmu ir santykiu.Jo (dvynio) uztenka tik momentiniam emociniam fejerverkui ir.....viskas.Zuviai,su jos dvasine siluma,svetimas saltas dvynio intelektas.Tai itin sunki sajunga,pilna apgavysciu,isteriju,nerviniu priepoliu,nors abu intelektualiai panasus ir fiziskai vienas kita puikiai gali patenkinti (abu kiek patvirke

).Taciau dvynys pastoviai "vedzios uz nosies" zuvi,kol ta is sielvarto prasigers ar iklimps i gilius ezoterikos liunus,ten ieskodama paguodos.....Dvyniu nesizaveti sunku,tai makaronu kabinimo meistras,eruditas,intelektualas,su juo galima kalbetis bet kokiomis temomis ir moteris jam visu pirma drauge ir pasnekove,nes MEILE dvyniui-tai visu pirma ne fizinis,o dvasinis ir emocinis rysys....Salia jo dazniausiai jausi nepilnavertiskumo kompleksa.Jis dazniausiai puikiai valdo sekso technikas,bet erotikoj pasireiksti nelabai gali.....(jis yra saltokas,svelniai tariant). Kai nuosirdziausiai tave itikineja,kad tu vienintele,netikek (nors tuo momentu jis ir pats tuo tiki

)Jis gali myletis bile kur ir megsta seks zaisliukus. Nu tai va......
Papildyta:
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 06 18, 12:59)
Klausyk, Chyro, nakarkala Tu man...anė?

O iš kur Tu apie mano pirmą žinai?

O antrą , trečia.... du šimtai septyniasdešimt aštuntą nusipirkau...už brilikus.
1. Nu zdrasce...
2. Plia, iš kur tokios žinios, m? Jūs čia kažką žinote, ko aš nežinau?
3. Barsuko žmona, nu jofana...seksą daryti reikia, o neprisiminti, nIAbIAnt jis taip retai būna, kad tik prisiminimuose prakaitas išmuša, tačiau tokie vaistai nuo kraujospūdžio neveiksmingi, vaistams turi būti sistema, Sese
Ei nu, Chyro, reikia man Tavo tų kortų ir visa kita, kas man pasakytų, KĄ DARYYYYYYTTTT , m? Gal kada rastum laiko...na tiesiog...prie kavos puodelio, kaip anųkart...

Aš mainais galėčiau Tave švilpti profesionaliai išmokyt, m?
Jadziune,apie pirma zinau tiek,kiek pirma karta kortos rode,o pamenu,kad nelabai koks jis ten buvo. O apie kitus nezinau nieko,tik prielaida tokia...juokais. O del profesiniu mainu,tai man labai reikia savizudziu ranku-turiu paruosti paskaita "polinkis i suicida pagal galvos linija". O gal siaip ko turi apie savizudzius.Gal gyvu pazystamu turi,kurie megsta bandyt keliaut anapilin???? Tai as tau deliosiu ir deliosiu rytais kortas prie kavos