Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

chiromante - išsiunčiau tau až ;]
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 18, 18:27)
As jau seniai nebe pareigune biggrin.gif

Chyro, niekas pasirinkimo ir nesmerkia, AJni tuo keliu, kuris atrodo teisingas 4u.gif
Tu buvai pareigūnė? blink.gif Kas nutikti? Možna į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 06 19, 07:43)
Chyro, niekas pasirinkimo ir nesmerkia, AJni tuo keliu, kuris atrodo teisingas  4u.gif
Tu buvai pareigūnė?  blink.gif Kas nutikti? Možna į AŽ.  4u.gif

Jokiu paslapciu-su vyru isvaziavau gyvent i kita sali.Ten praleidau 10 metu vat ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 19, 10:53)
Jokiu paslapciu-su vyru isvaziavau gyvent i kita sali.Ten praleidau 10 metu vat ir viskas.

Aaaa, aiškus. O dabar kokioj šaly Tu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 06 19, 13:11)
Aaaa, aiškus. O dabar kokioj šaly Tu?  blink.gif

Palei Vilniu dabar-tokiam apleistam kaime gyvenu biggrin.gif Nieku rimtu neuzsiimu,planuoju pradaryti savo chiro-taro kromeli,kai pabaigsiu mokslus pas LM,nes man kazkaip vis ziniu truksta biggrin.gif ...O gal tiesiog patinka mokytis ezoteriniu paslapciu pas praktikuojancius ezoterikus biggrin.gif Esu "persiskaiciavus" gyvenima ir dabar,taip manau,kad gyvenu laimingai-teisingai-DARAU TIK TAI KAS MAN PATINKA-KAS NEPATINKA-NEDARAU......O rysium su tuo,kad turiu delne mokytojo zenkla lotuliukas.gif ,nusprendziau savo misija vykdyti,padedama moterims atgauti pasitikejima savimi,myleti save,atsisakyti vergiskos psichologijos (kas link vaiku-taip pat) ir pamatyti nors truputi daugiau nei matosi....Nu va kaip cia atsiveriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 19 birželio 2008 - 14:21
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 19, 16:06)
...atsisakyti vergiskos psichologijos (kas link vaiku-taip pat)...

Plačiau prašom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 06 19, 17:22)
Plačiau prašom. 4u.gif

Jau kas kas,o tu ypatingai zinai mano poziuri i mineta reiskini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 19, 21:00)
Jau kas kas,o tu ypatingai zinai mano poziuri i mineta reiskini biggrin.gif

O vat man tai ryskiai reikia tavo paslaugu bigsmile.gif Skaityk, kad viena kliente jau turi, kai atsidarysi pranesk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 06 18, 14:28)
egzistuoja elgesio su išėjusiais etika, pagarba (net jei ir idiotiškai pasielgusiam) pakaruokliui ar skrajūnui iš 12-aukščio... negaliu, dalinti atspaudų, ragų, nagų, vidaus organų...nu negaliu  schmoll.gif

Bet etikos laikymasis yra mokslo ir pseudomokslo vystymosi trukdys. Kiek sesė Chiromantė galėtų padaryti atradimų turėdama tuos atspaudus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiljana: 19 birželio 2008 - 20:13
QUOTE(linabalt @ 2008 06 19, 20:12)
O vat man tai ryskiai reikia tavo paslaugu bigsmile.gif Skaityk, kad viena kliente jau turi, kai atsidarysi pranesk 4u.gif

Tu,kaip Supermamu forumo drauge,turi galimybe nemokamai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(emiljana @ 2008 06 19, 20:13)
Bet etikos laikymasis yra mokslo ir pseudomokslo vystymosi trukdys. Kiek sesė Chiromantė galėtų padaryti atradimų turėdama tuos atspaudus.

4u.gif Aciu,sese Emiljana uz supratima....Siandien kaip tik pasidariau sau atradima.Kadangi suicido prevencija-mane dominanti tema,tai senai esu isstudijavus Luis Xamon medziaga apie tai (medziagos isskirtinai mazai-niekur nieko nerandu) Jis pateikes konkretaus savizudzio rankos atspauda....Ir butent siandien,savo kolekcijoj aptikau identiska ranka.Paklausiau zmogaus-taip-trys bandymai.Ir dar viena radau,siek tiek svelnesni varianta,bet vistiek-taip-bandymai buvo......Ir cia kalbam ne apie ta varianta,kai paaugliai (ir ne tik jie)del nelaimingos meiles ar kazkokio konkretaus ivykio gvenime spontaniskai nusprendzia pasitraukti anapus.....Kaip galetume padeti savo artimiesiems,jei is ankstyvos vaikystes pamatytume tokius gresmingus zenklus.....Bet ne-kuriamos kazkokios idiotiskos prevencines programos,kurioms igyvendinti lesu nera ir niekada nebus....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 19, 21:41)
Tu,kaip Supermamu forumo drauge,turi galimybe nemokamai biggrin.gif

O te tau. Nu labai malonu, net nezinau ka pasakyti blush2.gif Aciu labai 4u.gif biggrin.gif Butinai pasinaudosiu tokiu dosniu pasiulymu ir mielai palaksim kartu vynelio kai tik baigsiu maitinti savo spurgyte biggrin.gif Tik pasakysi kokio atsivezti, nes dauguma zinau megsta sausus vynus, o man tai patinka kuo saldesnis. Bet gersim toki, koki tu megsti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 06 19, 20:54)
O te tau. Nu labai malonu, net nezinau ka pasakyti blush2.gif Aciu labai 4u.gif  biggrin.gif Butinai pasinaudosiu tokiu dosniu pasiulymu ir mielai palaksim kartu vynelio  kai tik baigsiu maitinti savo spurgyte biggrin.gif Tik pasakysi kokio atsivezti, nes dauguma zinau megsta sausus vynus, o man tai patinka kuo saldesnis. Bet gersim toki, koki tu megsti bigsmile.gif

Vat pirma pastaba-nesvarbu,koki vyna megstu as (as ir gersiu tik toki,koki megstu biggrin.gif ),svarbu,kad TU gertum tik toki,koki megsti TU PATI....(visa kita-smulkus organizaciniai reikaliukai biggrin.gif ),o jei,tarkim,megsti degtinele,vadinasi tau neturetu rupeti,ka megsta kiti-TU GERI DEGTINE (nes tu ja megsti ir psio biggrin.gif )
Atsakyti