Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

na tai musu lauks lapkricio 11 d. (antradieni) 18.30 val
kas eina ir kas ka apsiima nupirkti?
as kaip visada galiu torta ax.gif
Atsakyti
na as tada kaip visada vaisius ax.gif
Atsakyti
Aš, kaip visada, laukiu, kol man kas nors pasakys, ką nupirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Na va pasisiuliau padeti, o dabar nezinau kur detis, vyras isvykes i komandiruote, o as viena su mazu lialium, juk su lialium tikriausiai nepatogu vaziuot?! Bet mielai prisideciau bent pinigeliai dovanai jei renkat, noreciau bent kuom nors but naudingai blush2.gif
Atsakyti
As, deja, sikart negalesiu verysad.gif
Bet prisidesiu pinigeliais, Spyrga, gal tau perduosiu?
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 11 06, 15:25)
Aš, kaip visada, laukiu, kol man kas nors pasakys, ką nupirkt  bigsmile.gif

as labai tikiuosi, kad dzoli gales prisijungti ir nupirks radijuka blush2.gif nes jei ne, ti kazkam kitam reikes tokio dalyko paziureti unsure.gif dar reikia, kad kazkas paimtu gerimus, saldainius

QUOTE(zeniania @ 2008 11 06, 17:11)
o as viena su mazu lialium, juk su lialium tikriausiai nepatogu vaziuot?!

leliaus geriau neimk schmoll.gif

QUOTE(panther @ 2008 11 06, 17:23)
Bet prisidesiu pinigeliais, Spyrga, gal tau perduosiu?

jei tik nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 11 07, 09:23)
as labai tikiuosi, kad dzoli gales prisijungti ir nupirks radijuka  blush2.gif nes jei ne, ti kazkam kitam reikes tokio dalyko paziureti  unsure.gif dar reikia, kad kazkas paimtu gerimus, saldainius
leliaus geriau neimk  schmoll.gif
jei tik nori  mirksiukas.gif

Sveikos,

as gal prisijungsiu jeigu kas pabus su mazuliu ax.gif
ar pinigeliu perversti kuriai nors? praejusi karta pervedziau sake liks ir kitam kartui, cia dar tas kitas ar jau nera rezervu? rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2le @ 2008 11 07, 08:45)
as gal prisijungsiu jeigu kas pabus su mazuliu  ax.gif
ar pinigeliu perversti kuriai nors? praejusi karta pervedziau sake liks ir kitam kartui, cia dar tas kitas ar jau nera rezervu? rolleyes.gif  mirksiukas.gif

jei prisijungsi, tai issidalinsim islaidas vietoje mirksiukas.gif
jauciu, pervedinejai panther? g.gif nes ana karta ji dar turejo likusiu pinigeliu, matyt, kad Tavo g.gif man atrodo, siam kartui jau nebeturime uzsilikusiu pervestu pinigeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 11 07, 09:52)
jauciu, pervedinejai panther?  g.gif nes ana karta ji dar turejo likusiu pinigeliu, matyt, kad Tavo  g.gif man atrodo, siam kartui jau nebeturime uzsilikusiu pervestu pinigeliu g.gif

aga, man buvo pervesta, tai ana karta panaudojom likusius nuo dar uzpraeito karto, dabar jau daugiau likusiu nera schmoll.gif
as tada tau, Spyrga, pervesiu nuo saves arba susitikus perduosiu i rankas
Atsakyti
Sveikos,

as radijuka siandien nupirksiu, tik eiti kartu antradieni vel negalesiu. verysad.gif
Tad reikes kam nors ta radijuka paimti is manes arba savaitgali arba pirmadieni.

Kas galetu paimti?
Atsakyti
dzoli, o kurioje tu vietoje gyveni, dirbi? g.gif
Atsakyti
As gyvenu Pasilaiciuose, o dirbu tai niekam netiks - Salininkuose biggrin.gif
Atsakyti