Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

kadangi savanoriu neatsirado, paemiau is dzoli dovana Viktorijai 4u.gif
tai ar kas nors nupirks gerimus ir saldainiu?
kaip suprantu, musu ryt nelabai daug susirinks. siaip ir as negalesiu ilgi buti, nes atsirado visokiu reikalu. uzbegsiu pas vaikus tik kokiam pusvalandukui blush2.gif
Atsakyti
tai La Brone taip ir napsieme nieko nupirkti. tai jei neatsilieps tai gal man saldainius paimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2008 11 10, 22:32)
tai La Brone taip ir napsieme nieko nupirkti. tai jei neatsilieps tai gal man saldainius paimti g.gif

dziaugsmeli, tai gal tada nupirk saldainiu g.gif as dar paimsiu sulciu. ir, kiek zinau, prie musu turetu prisijungti divaa, bet sake, kad ji veluos. tai pasakysiu, kad dar ji paimtu gerti kokios colos g.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2008 11 10, 23:32)

QUOTE(Spyrga @ 2008 11 11, 08:57)
dziaugsmeli, tai gal tada nupirk saldainiu  g.gif  as dar paimsiu sulciu. ir, kiek zinau, prie musu turetu prisijungti divaa, bet sake, kad ji veluos. tai pasakysiu, kad dar ji paimtu gerti kokios colos  g.gif

Atsiprašau, vakar buvau toli nuo kompiuterio. Ir šiaip, turiu šiokių tokių rūpesčių, bet, jei nereikės staiga išvykti, tikrai ateisiu. Mano vyro mama tarp šio ir ano pasaulio jau du mėnesiai ir kiekvieną dieną mes kaip ant adatų sad.gif. Todėl negaliu pažadėti, kad ką nors nupirksiu, nes po to negalėsiu atnešti. Bet šiaip tai tikrai planuoju ateiti.
Atsakyti
nu tai tada pas mane lieka vaisiai, saldainiai, nu ir davai gerimai. gal nepatruksiu.
o kaip su zvakutem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2008 11 11, 14:17)
nu tai tada pas mane lieka vaisiai, saldainiai, nu ir davai gerimai. gal nepatruksiu.
o kaip su zvakutem? g.gif

patruksi patruksi nono.gif neimk gerimu, as su divaa paimsime mirksiukas.gif
o zvakutes irgi nupirksiu
Atsakyti
gerai tada vaisiai ir saldainiai
Atsakyti
Kaip sekesi antradieni pas vaikus?
Kas naujo pas juos, kaip laikosi? smile.gif
Atsakyti
gerai viskas praejo 4u.gif buvome penkios. labai kazko naujo ir neivyko, naujoku nera. Viktorijai dovana, kaip supratau, patiko. dzoli pergyveno, kad nerado tokios radijeles kaip anksciau pirkdavo vaikams ir nupirkto kitokia. bet Viktorija lygtais tokios kitokios ir norejo biggrin.gif
Atsakyti
as tai si tikro isivaizdavau, kad ji nori tokios mazytes su ausinem ax.gif . gerai kad pirko tas kas zinojo smile.gif

dabar man kitas klausimas stovi. Ka darot paprastai kaledoms? ar yra svencianciu gimtadienius gruodzio men?
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2008 11 13, 11:27)
dabar man kitas klausimas stovi. Ka darot paprastai kaledoms? ar yra svencianciu gimtadienius gruodzio men?[/color]

Gruodzio men jubiliatu kaipo ir nera schmoll.gif Bet siaip, manau, reiktu nueiti gruodi artejanciu Kaledu proga, kaip sakot? g.gif
Atsakyti
gruodi vaikai turi labai daug visokiu kalediniu renginiu, todel iki kaledu geriau neiti. nebent tarpusvenciu, bet tada jau ir Karinos gimtadienis netoliese - sausio 2 d. g.gif
Atsakyti