Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Labas 4u.gif

Nuo sausio mėn.aš su keliom draugėm lankysim ketvirtą grupę,irgi sveikinsim su gimtadieniais thumbup.gif
Atsakyti
Saunuoles!!! Dziugu girdeti!!! 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Sausio 2 d. Karinos gimtadienis, tai ta savaite nuo sausio 5 d. kazkuri vakara reiktu ir mums organizuotis g.gif
Atsakyti
na va, pas mane metu ratas apsisuko. O nuo Karinos pradejau smile.gif
na tai planuokimes. kas nustato data? g.gif , nes pas mane kol kas visos dienos laisvos.
Atsakyti
O kiek Karinai metu, 3 ? Ka perkame, gal Diva vel kokia knygute organizuos?
As papuosaliuka jau turiu :-) Kita savaite galim drasiai planuoti, jei busim sveiki gyvi... ax.gif
Atsakyti
Na, man kol kas sausio 5 netinka, o kitos lyg ir laisvos. Kiek pamenu, La Brone treciadieniais negali, tai gal antradieni arba ketvirtadieni? g.gif
Kaip kitos?
Atsakyti
man ta savaite nusimato visokiu reikalu reikaliuku doh.gif todel si karta nieko nenoriu prisizadeti. jus gal tarkites, jei matysiu, kad galiu, prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal divaa galetu paskambinti? Tarkim kokia sausio 6 d, jei paciai tinka?
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 12 29, 15:10)
Na, man kol kas sausio 5 netinka, o kitos lyg ir laisvos. Kiek pamenu, La Brone treciadieniais negali, tai gal antradieni arba ketvirtadieni?  g.gif
Kaip kitos?

Kaip malonu, kad prisimeni, jog aš trečiadieniais negaliu 4u.gif Taip, aš pirmą savaitę po NM galiu antradienį ir ketvirtadienį ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, ash irgi noreciau prisijungti sausio 2 diena prie sveikinimu
Atsakyti
Sausio 6 man irgi kol kas tinka. ax.gif
Atsakyti
Parasiau divaai, laukiu ziniu del sausio 6 d.
Irene Matuiz, prasom jungtis mirksiukas.gif Tikriausiai sausio 6 d. 18.30 val. eisim, jei viskas gerai ir divaa sutars, kad mus ta vakara priims smile.gif
GAl pradedam dalintis, kas ka perka, nes paskui daug iseiginiu, tai tikriausiai busim offline.
As galiu saldainius ir gerimus paimti
Atsakyti