QUOTE(12345 @ 2007 06 16, 14:45)

Sveika.turiu patirties,kad antibiotikai labai išbalansuoja vaiko peristaltiką.Man teko stebėti tokius sutrikimus iki 4-5 savaičių.Vėliau apetitas sugrįždavo.Tačiau dar nepatyriau,kad savaime.Labai siūlau išbandyti žarnynui SINUPRET(jei gerai pav.) atstato labai gerai žarnyno veiklą ir vaikams ir suaugusiems.Jį reikėtų vartoti ne mažiau kaip 1 mėn,tačiau rezulatai jačiasi žymiai greičiau.Nevalgymas po antibiotikų yra normalu,tik pienuko kiekis per dieną mane kiek stebina,t.y.,jei iki pietų pabandytumėte nieko neduoti,tik vandenį,tai apetitas greičiau atsirastų.Juk alkanam skaniau viskas atrodo.Tokiu pieno kiekiu vaikas pilnai pasisotina ir nieko nebenori.
O to SINUPRET cia kaip suprantu - vaistinese reikia ieskoti?

Kazin ar cia Belgijoj pavyks man ka gauti, nebent gryzus i LT

. Na su tais antibijotikais tai cia tik paastrejo viskas, o mazai ka valge dar ir pries antibijotikus.
Sakai uztenka jam per diena to pieno todel ir nenori valgyti?

Na siaip tai visko gali buti. Suvalgo dar kokia rieke batono periodiskai tai matomai ir jauciasi sotus.
Bet tada kodel jis purtosi bet kokio maisto, kurio nera net ragaves? O jei jau ikisu ikalbejus puse sauksto kokio maisto i burna - tuoj ima ji tampyti vos ne iki vemimo
Vandeni irgi geria karts nuo karto. Jokiu saldumynu negauna. Pagrinde - duoniukai ir javainiai.
Po antibijotiku sugerto kurso praejo 10savaiciu...