Sveikos mamos, mano vaikui 2,5, pas mane tokia pat problema, bet mano vaikas nevalgo nuo 6 mėn. Mes išbandėm viską ką galėjom: einam valgyti į lauką, einam pas kaimynus, kartais balkone, kartais tėtis vaidina šuniuką arba dar kaip nors, ir vistiek nieko -vaikas valgo blogai, buvom pas daktarus, sako kad toks jau mūsų vaikas, visi tyrimai geri. Mėginom neduoti valgio visai, bet vaikas ir neprašo. BEt dabar pamėginau skaityti pasakas jam kaip pradedam valgyti ir vaikas valgo, nežinau ar tai sutapimas ar taip it toliau daryti reikia.
QUOTE(Murgita @ 2007 06 16, 23:53)
O to SINUPRET cia kaip suprantu - vaistinese reikia ieskoti?
Kazin ar cia Belgijoj pavyks man ka gauti, nebent gryzus i LT
. Na su tais antibijotikais tai cia tik paastrejo viskas, o mazai ka valge dar ir pries antibijotikus.
Sakai uztenka jam per diena to pieno todel ir nenori valgyti?
Na siaip tai visko gali buti. Suvalgo dar kokia rieke batono periodiskai tai matomai ir jauciasi sotus.
Bet tada kodel jis purtosi bet kokio maisto, kurio nera net ragaves? O jei jau ikisu ikalbejus puse sauksto kokio maisto i burna - tuoj ima ji tampyti vos ne iki vemimo
Vandeni irgi geria karts nuo karto. Jokiu saldumynu negauna. Pagrinde - duoniukai ir javainiai.
Po antibijotiku sugerto kurso praejo 10savaiciu...

Sakai uztenka jam per diena to pieno todel ir nenori valgyti?

Bet tada kodel jis purtosi bet kokio maisto, kurio nera net ragaves? O jei jau ikisu ikalbejus puse sauksto kokio maisto i burna - tuoj ima ji tampyti vos ne iki vemimo

Vandeni irgi geria karts nuo karto. Jokiu saldumynu negauna. Pagrinde - duoniukai ir javainiai.
Po antibijotiku sugerto kurso praejo 10savaiciu...
tikrai kazka supainiojot, SINUPRET vaistas nuo slogos.
pas mus vaikas nuo metu pasidare nevalgiukas irgi visokius budus bandem, geriausiai valgydavo vartydama knygute, uzsiziuredavo, o as sukisdavau kazkiek. paskui pasiule vit. C pagert, tai praejus kokiam menesiui, tikrai reikalai pasitaise, dabar jau valgo normaliai, net keista

QUOTE(erdni20 @ 2007 06 16, 23:48)
cia nei joks sutrikimas nei ka, manasis taip pat nevalgus ir per diena jei ikisi koki sauksta tai gerai jis man lb daug geriamo jogurto isgeria i diena maziausiai po 1l, buvau nuvedus pas gyditoja ir nieko nepasake pagal savo normas gerai is kreives neiseinam
bet jis man jau 1 m nieko nevalgo

Maniskis iki metuku valge viska ir gan didelem porcijom, ta prasme - kiek priklauso tiek suvalo ir dar papraso... o vos tik suejo metukai, porcijos per puse sumazejo, o kai kuriu produktu isvis neliko meniu. Bet labai pamego ivairias sriubas. O va pries gerus 2menesius pavartojom antibijotiku ir nuo tada - toks zodis, kaip valgymas galima sakyti isvis dingo is zodyno

Dare tyrimus, kolkas ir mes neiseinam is kreives, bet va siandien jis man toks pasyvus ir isbales...

QUOTE(Antroji @ 2007 06 18, 14:18)
ir pas mane nevalgiukė auga
bet per tiek laiko jau nebeimu į galvą
vedžiau pas ivairius gydytojus ir niekas niekuom nepadėjo
paprasčiausiai toks vaikas ir tiek...

Nu labai noreciau tiket, kad tai laikina

QUOTE(eglaitė @ 2007 05 19, 14:07)
Gali būti,kad keičiasi skonis
Dukrytė visada valgydavo gerai ir viską,bet dabar 1,2m pradėjo sjaudyti vaikiškas plikinamas košytes,o manų,nordic avižinius suvalgo iki dugno.Tai turbūt padarysiu pertrauką,arba visai nebeduosiu.Bėda ta,kad normalių įvairovės nebus

Dukrytė visada valgydavo gerai ir viską,bet dabar 1,2m pradėjo sjaudyti vaikiškas plikinamas košytes,o manų,nordic avižinius suvalgo iki dugno.Tai turbūt padarysiu pertrauką,arba visai nebeduosiu.Bėda ta,kad normalių įvairovės nebus

mamai normalių įvairovės nebus, o ne vaikui

ką paduodi - tą valgo. Mano alergiukė 1m.3mėn. su 6 produktais prasisuka, o jei dar matytumėt kiek suvalgo

Prie ko pripratinsi, kaip suformuosi skonio jutimus - tuo ir gyvensi

QUOTE(Rasa G. @ 2007 06 21, 12:18)
ką paduodi - tą valgo. Mano alergiukė 1m.3mėn. su 6 produktais prasisuka, o jei dar matytumėt kiek suvalgo
Ir nėra jokių nenoriu, nepatinka

Na manoji mergužėlė irgi labai išranki, nors ir turime dermatitą, tačiau pati labai atsirenka maistą, dabar gyva tik pieniškais produktais, mėsos neįkiši, o daktarai sako jai taip yra ir nereikia kišti, ateis laikas visko norės

QUOTE(Rasa G. @ 2007 06 21, 11:18)
Ir nėra jokių nenoriu, nepatinka

Dziaukis, kol valgo noriai. Tik nenustebk jei po kokio pusmecio ims kratytis tu 6 produktu.
O prie ko pripatinsi - tuo gyvensi - visiskai nesutinku

Mes vis dar rytais mišinuko po buteliuką išgeriam.Čia kaip koks ritualas.Pramerkia akis ir pareikalauja.Košių jokių nevalgo,pieniškų sriubų irgi.Labai mėgsta silkę

QUOTE(namiseda @ 2007 06 22, 07:49)
Mes vis dar rytais mišinuko po buteliuką išgeriam.Čia kaip koks ritualas.Pramerkia akis ir pareikalauja.Košių jokių nevalgo,pieniškų sriubų irgi.Labai mėgsta silkę 

O tai koks amzius?

Suzinojau vienu vitaminu pavadinima, kurie zadina apetita, reiks isbandyt PIKOVIT

mes siaubingai nevalgom
net nezinau ka daryt ir vitaminus duodu ir zuvu taukus bet ji vistiek nevalgo buna aisku viena diena gal i men. kai valgo normaliai
o taip tai ne ir viskas

sveikutes
ir mes turim nevalgumo problemele. na dabar po ilgo laiko valgo surelius tai rytais gali ir keturis sukirsti o ka nors kita tai tik paknapsto o kad valgyt reik tai net neketina, kartais sumaitinu koki kotletuka. na ir galvoju gal ir uztenka jai kita karta pati papraso valgyti, tada klausiu ko nori tai parodo padarau tai truputi suvalgo o daugiau neima tai sumaitinu zaizdama suvalgyk uz mamyte, teveli..... ir t.t. tai pabaigiam viska iki dugno
ir mes turim nevalgumo problemele. na dabar po ilgo laiko valgo surelius tai rytais gali ir keturis sukirsti o ka nors kita tai tik paknapsto o kad valgyt reik tai net neketina, kartais sumaitinu koki kotletuka. na ir galvoju gal ir uztenka jai kita karta pati papraso valgyti, tada klausiu ko nori tai parodo padarau tai truputi suvalgo o daugiau neima tai sumaitinu zaizdama suvalgyk uz mamyte, teveli..... ir t.t. tai pabaigiam viska iki dugno

mes ir nevalgiuka auginam, tai reikia labai daug fantazijos ir dar daugiau kantrybes bei niekada nenuleisti ranku. Pastebejau, kad kuo didesnis auga, tuo sunkiau sumaitint sekas, nes gudrus jau labai...