Ai, nebesuku sau galvos.Kokį pusmetį kankinausi išradinėdama, ką čia skaniau padavus, po dešimt kartų prie viryklės terliodavaus-ale pats maišo, stebi procesą, o kai išimdavau produktą-ir pabėga..Gaila išmesti-tai pati susiversdavau viską, vienžo dar ir figūrikę taisiau
Vat saldumynai-visada lenda ir dar pats po namus ieško.

Sveikos mamytes
Turim ir mes sia beda
Suejo mazyliui metukai, lyg ir nepastebejom pradzioj, kad maziau valgo
, bet pries kelias dienas pakilo temperatura, mat kruminiai dantukai dygsta
ir dabar visai beveik nevalgo...pietu galiu net nesiulyti - viska spjauna...tad dziaugiames jei koki obuoli, ar dziuvesi sugrauzia

Turim ir mes sia beda

O man beveik tas pats kaip pirmam laiskelyje rašyta. Maitinau savo pienu ir košėm iki 1metų ir 3 mėn. Kai tik nutraukiau pieną sustojo ir valgymas. Aišku aš suprantu , kad po pusantro kilo jau ir neturi priauginėt, nes ir laksto ir juda daugiau.. bet per metus nepriaugom nei kilo.. paskui per pusmetį kilą. Dabar mano kleckui jau 2metai ir 10mėn., o jis sveria 13 kg ir yra 90 sm ūgio. Vat ūgis didėja...o svoris...
Kai 1metų ir 3 mėn. jis svėrė 12kg, o dabar 13 vos traukia...
Bet neseniai sudaviau nuo kirminų vaistų.. ai maža kas.. kaip siurbliukai tie vaikai viską nuo žemės renka... Apetitas pagerėjo.. dabar negaliu jau sakyti, kad visai nevalgo
Tiesa, labai nevalgo mėsos... o mėsa pagrindinis geležies šaltinis, tai dabar tokias spec. sultis darau

QUOTE(Pushele @ 2006 12 14, 12:44)
. Dabar mano kleckui jau 2metai ir 10mėn., o jis sveria 13 kg ir yra 90 sm ūgio. Vat ūgis didėja...o svoris...
Kai 1metų ir 3 mėn. jis svėrė 12kg, o dabar 13 vos traukia...

Nepergyvenk, mano ziogas sveria 13,5kg, o ugis 102 cm

QUOTE(juoda_saulė @ 2006 01 09, 10:42)
dukrytei dabar du metukai su trupučiu, ir jau metai laiko, kaip ji nebevalgo. sakau taip ne todėl, kad neauga svoris, tikrai nesitikiu, kad augs kaip naujagimis, tiesiog per metus vargiai kilą priauginom, ir tikrai ne be priežasties, nes ji nevalgo
nesuprantu kuo ji gyva, tiesa saldumynų niekada neatsisakys, bet viso kito
. gali išbūt visą dieną tik puodelį jogurto išgėrus ir viskas, nesuprantu kuo ji gyva
pasidalinkit patirtim, kaip jūs priverčiat valgyti savo mažuosius. tiesa, kartais užeina apsirijimo dienos, tuomet tik ir tegirdžiu, mamyte, noriu valgyt, už valandikės ir vėl
tuomet būnu iš ties laiminga
, deja taip atsitinka, tik kokį kartą, per 2-3 mėnesius
jau imu galvoti, kad jai kas su skranduku negerai, nes pati turiu bėdų, gal skauda jai mažytei

jau imu galvoti, kad jai kas su skranduku negerai, nes pati turiu bėdų, gal skauda jai mažytei

Kai mano suneliui buvo 6 men. jam buvo nustatyta mazakraujyste, nes pries isdygstant pirmam dantukui labai prastai valge. Gydytoja israse sirupo "Feroglobin". Apetitas tiesiog buvo zveriskas kokius du menesius. Dabar valgom labai ivairiai. Kartais tik viena karta per diena valgo normaliai mesyte su darzovemis, o rytais ir vakarais jogurtukai, varskytes, vaisiai. Buna viena diena visai nevalgo, kita - tik ir girdziu "am - am - am"
musu sunelis koki sokoladini sureli ir pietus pats suvalgo (labai mesa megsta), o visokias koses, varske, sumustinius pati turiu "kisti"

Nezinau kaip isiulyti bent kasni kokio nors maisto.Paneliai jau 9 menesiai ir desimt dienu,o ji dar nei karto nera valgiusi.Kazkas bando aiskinti jog kantrybes neturiu ar nesistengiu,bet kiek imanoma kisu,oji vis spjauna ir raukosi.Pati i rankyte paemusi laizo viska,bet tik tiek.Gal kas patars?Jau noreciau nutraukti maitinima po truputi,bet negaliu.
Reikia nenuleisti rankų. Pabandykite radikaliai pakeisti maistelį.Naudoti kitus prieskonius ir t.t. Jei ir tai nepadės turėtumėte pasitarti su savo pediatre kokius vitaminus ar papildus galima būtų pradėti vartoti. Gal vaikiukam ne skonis nepatinka. Gal jie apetito neturi

maniškė irgi prarado apetitą o taip gerai anksčiau valgė, na bet lenda dantys
, gal kas žinot ar ilgai tai tęsis, nes ne tik nevalgo bet ir nemiega ir baisiai pikta pasidarė

Kai mano vaikui užsitęsia nevalgymo periodas, duodu jam pangrol Tai kapsulytės, jose žirniukai Tai duodu pora žirniukų per dieną keletą dienų Ugniaus apetitas pasitaiso 
Papildyta:
Tinka įmaišyti į bet ką, ką mėgsta-tyrelę, jogurtą, košę

Papildyta:
Tinka įmaišyti į bet ką, ką mėgsta-tyrelę, jogurtą, košę
NA,MANO PUPA TU PANAGROL KAPSULIU ATRASDAVO VISUR,IR SU LIEZUVIUKU STUMDAVO LAUK,O KELIS KARTUS NET APSIVEME,TAD DABAR TURIU NPIRKUSI JOGURTO KAPSULIU MILTELIU IR DAR TOKIU BRASKIU SKONIO MAISTO PAPILDU-APETITAS PASITAISE TRIGUBAI