ir as nutariau parasyti nes problemu del valgymo yra ir pas mus.mano sunui 2.5m normalaus maisto nenori.patinka tik nesveikas t.y. bulvytes fry, makaronu sriuba is pokeliu...nezinau ka daryti, tokio maisto nelabai galima duoti mazameciui, kaip jus manot?
QUOTE(zuika12 @ 2007 07 30, 19:14)
Jei butu pas mus nevalgiadieniai tai as nekreipciau demesio
bet kaip tas tesiasi daugiau kaip menesi tai linkusi ir susimastyti
Vitaminai nepadeda zuvu taukus isvemia o ir dantis uzkalbejus jei isiulau du ar tris saukstelius tai
bet
sako jei ji nenori tai ir neduok nieko baisaus 

o tikrai del isvemimo nieko gyd nesake?

tai jai, matyt, labai bjauru

bandyk deti i nelabai karsta kose, reikia zuvu tauku

Sveikos
na kad maniske visiskai nevalgo negaliu sakyti, bet uzena nevalgymo periodai, bet nekisu per prievarta, ateina toks laikas kai pati su l;ekste rankose ateina ir rekia mam mam, tada kol padarau ko valgyt, tai toooks triuksmas buna

Mano sunūs šiaip irgi valgo gerai, bet kartais jam užeina ir vis kartoja "ne noriu", tuomet mano vyras sako: "Ne, Sasha, siandien ne valgys. Jis ne nori, atiduok man savo lekste" (ar kazkas panasaus). Vaikas, po tokiu zodziu iskarto pradeda valgyt ir surija viska, kas buvo lekstej.

mano dukrytei metukai,o jau kokie trys menesiai nieko nevalgo.einu is paskos ir bandau isiulyt viska is eiles,bet nieko nevalgo,pamato sauksta iskart bega i kita puse.net nezinau ka daryt.buna dienu kada valgo daug, kad net stebiuosi,bet cia per menesi kokius du tris sykius.
QUOTE(serinka @ 2007 08 03, 02:00)
Mano sunūs šiaip irgi valgo gerai, bet kartais jam užeina ir vis kartoja "ne noriu", tuomet mano vyras sako: "Ne, Sasha, siandien ne valgys. Jis ne nori, atiduok man savo lekste" (ar kazkas panasaus). Vaikas, po tokiu zodziu iskarto pradeda valgyt ir surija viska, kas buvo lekstej. 

Sveiki! As cia dar naujoke tik neseniai prisijungiau,auginu dukryte 1.9m,deja irgi nelabai valgo anksciau bedu nebuvo, o dabar prasidejo.

Reik pačiam vaikui duot valgyt, tada būna įdomu
Mano mergaičiukė pati mieliau valgo, o tada kai mama bando šaukštu maitint tai maistas krenta ant žemės
O kai jau įsivalgo pati, tai leidžiasi mamos truputį pamaitinama

na. o musu bedos kiek apmalso, seniau rasiau kad noredavo tik nesveiko maisto, bulvyciu fry ir dirbtinu sriubu, o dabar jau valgo normaliai, beda tik, kad reikia su juo zaisti.tenka ir lektuviukais i burnyte skraidyti ir kaip teletabiui is nuostabos ant zemes kristi, kad vaikutis valgo.padeda

manoji ir nevalgiukė,gal dėlto kad vasara ir mažiau noris valgyt ...o gal man tik atrodo,kad ji mažai valgo
bet kai palygini su kitais vaikais,tai tikrai keli šauktai ir viskas..aišku būna dienų kai sukerta visa porciją..tada man šventė
eisim swertis matuotis,kraujuko duot-žiūrėsim kiek čia pastorėjom

bet kai palygini su kitais vaikais,tai tikrai keli šauktai ir viskas..aišku būna dienų kai sukerta visa porciją..tada man šventė

eisim swertis matuotis,kraujuko duot-žiūrėsim kiek čia pastorėjom

QUOTE(tuliaa @ 2007 08 02, 10:10)
Sveikos
na kad maniske visiskai nevalgo negaliu sakyti, bet uzena nevalgymo periodai, bet nekisu per prievarta, ateina toks laikas kai pati su l;ekste rankose ateina ir rekia mam mam, tada kol padarau ko valgyt, tai toooks triuksmas buna 

joa, toks būdas ir mums padeda

QUOTE(Deimančiukass @ 2007 08 04, 02:13)
Mano mergaičiukė pati mieliau valgo, o tada kai mama bando šaukštu maitint tai maistas krenta ant žemės

Jungiames prie nevalgiuku
apetita mazei padeda atgauti tik vitaminai KIDDI arba geru bakteriju kursas LACTO SEVEN.

QUOTE(Deimančiukass @ 2007 08 04, 02:13)

Pas mus taip nebūna