Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

ir as nutariau parasyti nes problemu del valgymo yra ir pas mus.mano sunui 2.5m normalaus maisto nenori.patinka tik nesveikas t.y. bulvytes fry, makaronu sriuba is pokeliu...nezinau ka daryti, tokio maisto nelabai galima duoti mazameciui, kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2007 07 30, 19:14)
Jei butu pas mus nevalgiadieniai tai as nekreipciau demesio  ax.gif bet kaip tas tesiasi daugiau kaip menesi tai linkusi ir susimastyti g.gif  Vitaminai nepadeda zuvu taukus isvemia o ir dantis uzkalbejus jei isiulau du ar tris saukstelius tai  thumbup.gif bet  doctor.gif  ax.gif sako jei ji nenori tai ir neduok nieko baisaus  ax.gif

o tikrai del isvemimo nieko gyd nesake? blink.gif
tai jai, matyt, labai bjauru doh.gif
bandyk deti i nelabai karsta kose, reikia zuvu tauku doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na kad maniske visiskai nevalgo negaliu sakyti, bet uzena nevalgymo periodai, bet nekisu per prievarta, ateina toks laikas kai pati su l;ekste rankose ateina ir rekia mam mam, tada kol padarau ko valgyt, tai toooks triuksmas buna biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunūs šiaip irgi valgo gerai, bet kartais jam užeina ir vis kartoja "ne noriu", tuomet mano vyras sako: "Ne, Sasha, siandien ne valgys. Jis ne nori, atiduok man savo lekste" (ar kazkas panasaus). Vaikas, po tokiu zodziu iskarto pradeda valgyt ir surija viska, kas buvo lekstej. thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytei metukai,o jau kokie trys menesiai nieko nevalgo.einu is paskos ir bandau isiulyt viska is eiles,bet nieko nevalgo,pamato sauksta iskart bega i kita puse.net nezinau ka daryt.buna dienu kada valgo daug, kad net stebiuosi,bet cia per menesi kokius du tris sykius.
Atsakyti
QUOTE(serinka @ 2007 08 03, 02:00)
Mano sunūs šiaip irgi valgo gerai, bet kartais jam užeina  ir vis kartoja "ne noriu", tuomet mano vyras sako: "Ne, Sasha, siandien ne valgys. Jis ne nori, atiduok man savo lekste" (ar kazkas panasaus). Vaikas, po tokiu zodziu iskarto pradeda valgyt ir surija viska, kas buvo lekstej.  thumbup.gif

Sveiki! As cia dar naujoke tik neseniai prisijungiau,auginu dukryte 1.9m,deja irgi nelabai valgo anksciau bedu nebuvo, o dabar prasidejo. rolleyes.gif
Atsakyti
Reik pačiam vaikui duot valgyt, tada būna įdomu thumbup.gif Mano mergaičiukė pati mieliau valgo, o tada kai mama bando šaukštu maitint tai maistas krenta ant žemės doh.gif O kai jau įsivalgo pati, tai leidžiasi mamos truputį pamaitinama biggrin.gif
Atsakyti
na. o musu bedos kiek apmalso, seniau rasiau kad noredavo tik nesveiko maisto, bulvyciu fry ir dirbtinu sriubu, o dabar jau valgo normaliai, beda tik, kad reikia su juo zaisti.tenka ir lektuviukais i burnyte skraidyti ir kaip teletabiui is nuostabos ant zemes kristi, kad vaikutis valgo.padeda smile.gif
Atsakyti
manoji ir nevalgiukė,gal dėlto kad vasara ir mažiau noris valgyt ...o gal man tik atrodo,kad ji mažai valgo lotuliukas.gif
bet kai palygini su kitais vaikais,tai tikrai keli šauktai ir viskas..aišku būna dienų kai sukerta visa porciją..tada man šventė thumbup.gif

eisim swertis matuotis,kraujuko duot-žiūrėsim kiek čia pastorėjom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2007 08 02, 10:10)
Sveikos 4u.gif na kad maniske visiskai nevalgo negaliu sakyti, bet uzena nevalgymo periodai, bet nekisu per prievarta, ateina toks laikas kai pati su l;ekste rankose ateina ir rekia mam mam, tada kol padarau ko valgyt, tai toooks triuksmas buna  biggrin.gif

joa, toks būdas ir mums padeda thumbup.gif

QUOTE(Deimančiukass @ 2007 08 04, 02:13)
Reik pačiam vaikui duot valgyt, tada būna įdomu thumbup.gif Mano mergaičiukė pati mieliau valgo, o tada kai mama bando šaukštu maitint tai maistas krenta ant žemės doh.gif O kai jau įsivalgo pati, tai leidžiasi mamos truputį pamaitinama biggrin.gif

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif manoji nemoka su šaukštu ar šakute elgtis... tad viską rankom valgo lotuliukas.gif dabar va, kai pagalvojau... tai joa, pati valgo viską, o kai aš duodu, tai spjauna lauk doh.gif
Atsakyti
Jungiames prie nevalgiuku smile.gif apetita mazei padeda atgauti tik vitaminai KIDDI arba geru bakteriju kursas LACTO SEVEN.
Atsakyti
QUOTE(Deimančiukass @ 2007 08 04, 02:13)

Pas mus taip nebūna schmoll.gif .Jei nevalgo-tai nei pats, nei maitinamas unsure.gif Gerai, kad retai taip būna (ši visa savaitė tokia doh.gif , bet išgeria turbūt 2 litrus (nors tokia paguoda lotuliukas.gif )
Atsakyti