Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

Musų irgi labai nevalgiukas nežinau ką dar išgalvoti kad jis bent porą šaukšteliu pavalgytu dabar duodu vitaminus Pikovit bet rezultato kažkaip nelabai matosi lotuliukas.gif , prieštai gerem Kiddi vis laukiu gal peraugs verysad.gif
Atsakyti
Maniske taip pat nemegeja valgyti...ryte kokius 5-7saukstelius koseles, ir stop!....bet jei pradeda zyzti, tai duodu misinelio, tada jau ramiakas... bigsmile.gif bet ji pas mane megsta ka nors pati kramsnoti, tai as jai taip iduodu tai desrele, tai kokios siaip mesytes, tai koki sausainuka, vaisiu ir t.t....na ir taip kramsnodama per 3men priaugo 1.7kg.... thumbup.gif bigsmile.gif manau tai gana nemazai...tiek tikrai nesitikejau... ax.gif siulau pabandyti ir kitoms mamytems toki buda...tiesa, pasiruoskit betvarkei... doh.gif sekmes.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Toki buda tai as zinau mano jejgu galima butu tai visas dienas tik desreles ir valgytu ir misinuka gertu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip man vienas gydytojas pasake,nera vaistu,kad vaikas pradetu valgyti. Mes irgi vargstam nuo pat pirmu dienu,misinuka net prastai gerdavo. Dabar irgi sunku pamaitint,butinai turi zaisti arba kuo nors susidomejus buti,nes kitaip neimanoma pamaitint. Mum dabar 1,5m bet sveriam irgi tik vos virs 9 kilogramu. Kartais taip nervuoja kai nevalgo ir net nenori,tai is nevilties net verkiu atsisedus smile.gif
Atsakyti
pas mus irgi tas pats auginam nevalgiuka verysad.gif , nu taip nieko nevalgo kad baisu doh.gif , jei suvalgo tai kokia viena desrele i diena ir pieno atsigeria ryte bei vakare ir daugiau nieko jau i nevilti puolu kartais buna,kad per diena isvis nieko nevaldo tik sulciu atsigeria ir viskas verysad.gif cray.gif , daktare irgi sake, kad per prievarta jam neikisi maisto tik dar blogiau padarysi, reik graziuoju, bet, kad net graziuoju nei bloguoju jam to maisto neisiulisi.Gerem irgi vitaminus marsieciai jie vadinas nu tai gal kazkiek padejo, bet dabar visus sugerem ir vel tas pats nevalgymas prasidejo doh.gif , dar sako gerai vitaminas C suzadina apetita, bet reikia duoti ne daugiau dvieju drazeciu i diena.
Atsakyti
sveikos mamytes ir pas mus namuose buna tokie nevalgymo periodai doh.gif
Nors pagal svorį nepasakysi kad mes nevalgiukai,bet sakau užeina tokiais momentasi.seniau budavo valgo kaip koks abžora ir iš tėvėlio lekštės ir iš mamytės,paskui užeina per diena viena kart valgo..
pienuko ir misinuko negeria jau keletas menesiu,ipildavau miau paskutiniu metu jį gėrė,o dabar tik arbateles,netgi sultys neskanu jam.Vaisiu nelabai valgo....
Žodziu širdele skauda kai gamini darai siūlai o jis taip gražiai nea sako ir rodo kad nevalgys...paskui tik maistas keliauja i siuksline..tai dar gerai kad bent koki sureli suvalgo...Šiandien per visa diena,pusę sumuštinio,kelis sausainukus,išgėrė gal kokius 4-5 buteliukus arbatos ir viena kotletuka i ranka pasiėmes,nors daviau su bulviu kosyte tai pora kasniu tokių paragavo o paskui rodo kad nenori arba spauna...Tai nors ka mesiško suvalge bet aš skaitau mažai,nes nei pienuko negeria dar ryta ir vakare jo gertu tai būtų lengviau kazkaip visvien ne tuščias skrandukas...
na bet tikiuosi vel užeis valgymo metas ir valgysim visko...
Ištiesų iš tos ne vilties kartais tada jau geriau valgo tegul tai ka nori kad ir tuos saldumynus negu kad išvis neima nieko i burnyte..Aš ir anadien sakau pakavosiu sausainukus ir visa kita, nera čia ko saldumynais gyventi...Tai ka manot kai nieko kito nevalgė meduoliukas jau buvo rankose..nu neina tada taip jau nieko ir neduoti..gal darau klaida alia ka daryt?
o kita diena pusryciams prasesi sumustinio su rukyta desra ,vis pribega ir šaukia mantai net du suvalge thumbup.gif Ir suprask nuo ko cia priklauso tas valgymas arba nevalgymas...
Linki visiems nevalgiukams tapti valgiukais mirksiukas.gif
Rucelie dziugu kad Augustėlis dabar valgo thumbup.gif Šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytei 1,6m.taip pat yra nevalgi.negeria pieno,nevalgo varskyciu,jogurtu,sureliu.as ja vadinu "vegetare"-pusryciams kartais suvalgo agurkeli,pietums-pomidoriuka,o vakare-kompotas.geria daug,per para iki 4l. teko pasidaryti tyrimus,kaskaip neramu buvo.po to,gerem MULTI TABS vitaminus,kuriu dabar sunku rasti,ir gelezies papilda-zinokit padejo,pradejo geriau valgyti.tiesa,stengiuosi nemaitinti tarp valgymu,padeda,nes vaikas buna isalkes,geriau valgo.kad suzadint
apetita,iki pietu geriam sultis arba valgom nesaldziu vaisiu.bet buna ir prastesniu dienu.javascript:emoticon(':oh')
smilie
Atsakyti
musu angeliukas buna nevalgus, kai ji tetis maitina. kai as maitinu - jokiu problemu nekyla.
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2006 09 06, 23:10)
Kaip man vienas gydytojas pasake,nera vaistu,kad vaikas pradetu valgyti. Mes irgi vargstam nuo pat pirmu dienu,misinuka net prastai gerdavo. Dabar irgi sunku pamaitint,butinai turi zaisti arba kuo nors susidomejus buti,nes kitaip neimanoma pamaitint. Mum dabar 1,5m bet sveriam irgi tik vos virs 9 kilogramu. Kartais taip nervuoja kai nevalgo ir net nenori,tai is nevilties net verkiu atsisedus  smile.gif

taigi ir as verkiu iš nevilties (sūnui 1,8 metu, o sveria vos 9 kg 400 g).
Maniskis misiniu iš viso negere, anksčiau tai bent valgydavo per pietus varskyte, dabar ir tos nevalgo. Pavargau gaminti maista ir ji siusti i konteineri schmoll.gif
Atsakyti
tikrai rankas nuleidi, kai gamini spec for baby, o jis tik puse kasnio teistengia padaryti.
Atsakyti
mielos mamytes, neskubekite kisti vaikam vitaminu ir gelezies papildu pacios! galit prisidaryti daugiau problemu! siulau nuejus i poliklinika paprasyti kad kraujo tyrimus padarytu, tada zinosit ka daryti. mes taip pat nevalgem, beveik visai ( po sauksteli), kol gydytoja nepadare kraujo tyrimu! pasirodo beprasidedanti mazakraujiste ( lengvos formos). parase specialiu gelezies papildu, ir ka jus manot po 2 sav. maniskis rodo pirstu i saldytuva ir rekia niam-niam. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 09 06, 09:08)
kai jau visai visai nustojo valgyt vaikis, ėmiau džiaugtis bet kuo, kas papuola į burnytę. ir varškės sūreliu su šokoladiniu glajumi (nes be šokolado  schmoll.gif ), ir šokoladiniais kinder batonėliais ir kt. sako nuo saldumynų visai šakės turėtų būt apetitui. o mums suveikė  bigsmile.gif nebereikia nė šokoladų, kaip pradėjo vaikinas valgyt  thumbup.gif ir košės dabar tinka, ir mėsytė, ir dešrelės, ir varškė be glaisto, na varškę perku tą su vyšniom ar kitom uogom, tokia skanesnę. bet jis vienu pritūpimu visą pakeli suraitoja  thumbup.gif vienu žodžiu, myliu saldėsius  blush2.gif kažkaip jie mums bent jau laikiną prašviesėjimą davė  thumbup.gif niekad mano vaikis iš alkio nezirzdavo, o dabar tik ir tempia mane už rankos į virtuvę ir baksnoja pirštu, ką jam paduot  thumbup.gif nu tfu tfu tfu, galgi baisiai laikinas prašviesėjimas, bet ir tuo mėgaujuosi  blush2.gif

Pas mus buvo ta pati situacija, kai valgė tik sūrelius, aišku su šokoladiniu glajum doh.gif , bet kas belieka, kai kitko nebuvo įmanoma įduot, o dabar jau daugiau ant mėsos perėjom dešrelės, faršo kukuliai, pati prašo "siamsytės" (taip vadina mėsytę) lotuliukas.gif , tik va darželyje dažnai košės būna, kurių iki šiol schmoll.gif nepavyksta įduot doh.gif
Atsakyti