Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(Afroditte @ 2008 03 27, 14:28)
sutinku..meiluzes vedziotis i savo namus niekada neleisciau..jei tai butu mano draugu pora tuo labiau.. schmoll.gif
jei jau taip nebesislepiama tai prasom susitvarkyt ta reikala normaliai bash.gif

Tai priklauso nuo to kas ateina, jei tai iš mano artimųjų pažįstamų rato tai tikrai nepageidaučiau savo namuose matyt antraplaninę pamainą schmoll.gif , bet jei tai man visai nereikšmingi žmonės, man dėl to jokio skirtumo kas su kuo ir kaip, šiuo atveju linkusi į svetimus apatinius ir jų sklabimo būdus nelįsti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 04 02, 13:54)
Pas mus kitokia situacija vyro direktorius visad ateina į firmos šventes su meiluže. O kai darome vakarelius draugų rate būna su žmona. Visi žino apie meilužes ir žmonai netgi metome namiokus (užuominas), o ji nesupranta ar nenori savęs jaudinti nežinau g.gif
Kas svarbiausia vyras manęs pradėjo nebesivesti į firmos vakarėlius ir nesuprasi dėl ko, kad nematyčiau kitų vyrų meilužių g.gif , ar jis ten irgi su meilužėm g.gif  doh.gif

Na man čia iš viso viršūnė. Kokio naglumo turi būti žmogus, kad taip elgiasi. Gal aš senamadiška, bet man nesuprantama. Tik turbūt kaip ir visi nesikiščiau, nors jei šiek tiek daugiau bendraučiau su ta žmona, tai gal kaip nors bandyčiau pasakyt g.gif

QUOTE(Maidenana @ 2008 04 04, 09:38)
O nematete filmo "Mongolas"? Ten Cingizhanas sako "labai svarbu rasti tinkama moteri", o ta moteris jam atsako "bet vistiek moterys renkasi"...
Antra, anot psichologu, santykiuose visada buna kalta moteris. Psichologija man toks pavirsutiniskas mokslas, bet sioje vietoje negaliu nesutikti. Pamastant giliau - visi gincai ir situacijos seimoje vyksta del moters reakcijos (imho). Moterys emocionaliau reaguoja. Jos atsiduoda santykiams visu 100%, kad ir turint ir naudojant laika sau. Jos reaguoja i bet koki vyro pasakyma, veiksma. Jos reikalauja demesio sau ir vaikui. O zmogishkoji puse - kuo labiau tave vercia, tuo labiau tu spardaisi..
Gal, paprasciau neimti i galva meiluzes ir "nuklydymus"? Tiesiog priversti save galvoti, kad tai ne tavo problema.. O toks poziuris salygos kazkokius tavo veiksmus, o tavo veiksmai - vyro mintis ir veiksmus?
Cia siaip, pamastymai...

Iš vienos pusės gerbiu tuos žmones, kurie taip sugeba padaryti, o iš kitos pusės galvočiau, kad nebėra jausmų, nes kaip gali leisti, kad tavo žmogus eitų pas kitą ir to nepastebėti g.gif Man tai būtų neįmanoma. Jei būtų ne mano žmogus, tai ne mano irproblema, bet taip užsimerkti....nežinau kur tokio aktorystės meno pasimokyti schmoll.gif
Dėl to, kas viskas prasideda nuo moters, sutinku. Bet jei ir moteris ir vyras susikeistų vietomis, tada manau vyras būtų tas, kuris kelia konfliktus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupainga: 08 balandžio 2008 - 12:01
QUOTE(Hmmm... @ 2008 03 27, 08:42)
Man tai tik įdomu... o kaip reaguojat? Mes su vyru kažkada esam kalbėję apie panašias situacijas (buvo pavyzdys iš pažįstamų tarpo) g.gif Jo nuomone, jei žmogus turi antrą pusę (ilgametį draugą/draugę ar vyrą/žmoną), tai į mūsų namus su "kita/u" lai neina g.gif Man asmeniškai būtų nemalonu bendrauti, jei mano pažįstamos vyras pas mus su kita svečiuotųsi ir žinant savo liežuvį, tai beveik garantuotai leptelčiau ką nors tokio, kas nepatiktų abiems mano svečiams ir greičiausiai nutrauktų jų vizitus į mano namus...

As irgi... ax.gif

Buvo pries keleta metu situacija, kai MB draugas atsiveze pas mus savo "drauge". Man buvo patyliukais paaiskinta, kad su zmona jie skiriasi, nes zmona susirado kita... (buvom ilgokai su ta seima nesimate, tad nezinojau kaip yra is tiesu), jis vargsas paliktas... Na is tiesu tai koks mano reikalas... "jauka" prarijau nemirketelus. Paaaskui su ta moteriske kalbam, o ta plepe kaip ir as... klausiu kaip su jo vaikais sekasi bendraut, ar sutariat... ar mazaji pasiimat, gal dar neduoda, gal dar mamos maitinamas (turejo buti mazdaug metu amziaus) ta akis tik ispute - jo vaikai baige mokykla... su juo nebendrauja zmonos primokyti... tada jau as akis ispuciau... vienu zodziu bobiskai bepletkindamos isrisom "galus"... o paskui pasirode kad vyras praktiskai su dviem moteriskem iskart gyveno, tik labai daznai "i komandiruotes" vazinejo is vieno miesto i kita su cemodanais... biggrin.gif
Daugiau tas MB draugas pas mus nevaziuoja i svecius... MB jis pasake, kad kol MB gyvens su tokia "nevaldoma boba" (manimi) tol jo kojos pas mus nebus, nes as sugrioviau jo seima unsure.gif tskant ... ax.gif

O atsakant i klausima "kaip supratot..."
Darbai "po darbo"...
Susitikimai su "naujais draugais", kuriu "aij, tu nepazysti, cia nauji musu partneriai"
Vazinejimas "pas klijentus" po darbo...
Visada telefonas "po ranka" (net einant i tualeta ar maudytis)...
Darbai prie kompo iki paryciu...
Zmonos bet koks poelgis, prasymas sunervina juooodai... ir apskritai visi "maisosi po kojom" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Phedra: 08 balandžio 2008 - 17:05
QUOTE(pupainga @ 2008 04 08, 13:00)
Iš vienos pusės gerbiu tuos žmones, kurie taip sugeba padaryti, o iš kitos pusės galvočiau, kad nebėra jausmų, nes kaip gali leisti, kad tavo žmogus eitų pas kitą ir to nepastebėti g.gif  Man tai būtų neįmanoma. Jei būtų ne mano žmogus, tai ne mano irproblema, bet taip užsimerkti....nežinau kur tokio aktorystės meno pasimokyti  schmoll.gif
Dėl to, kas viskas prasideda nuo moters, sutinku. Bet jei ir moteris ir vyras susikeistų vietomis, tada manau vyras būtų tas, kuris kelia konfliktus 4u.gif

bet vyras yra savo vietoje, o moterys kelia konfliktus smile.gif tai kad..
uzhsimerkti akis imanoma tik nesureiksminant sekso kaip tokio. tai zaidimas, suaugusiuju zaidimas, kur vyrams veikia vizualizacija, o moterims - klausa. ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2008 04 08, 17:31)
Buvo pries keleta metu situacija, kai MB draugas atsiveze pas mus savo "drauge". Man buvo patyliukais paaiskinta, kad su zmona jie skiriasi, nes zmona susirado kita... (buvom ilgokai su ta seima nesimate, tad nezinojau kaip yra is tiesu), jis vargsas paliktas... Na is tiesu tai koks mano reikalas... "jauka" prarijau nemirketelus. Paaaskui su ta moteriske kalbam, o ta plepe kaip ir as...  klausiu kaip su jo vaikais sekasi bendraut, ar sutariat... ar mazaji pasiimat, gal dar neduoda, gal dar mamos maitinamas (turejo buti mazdaug metu amziaus) ta akis tik ispute - jo vaikai baige mokykla... su juo nebendrauja zmonos primokyti... tada jau as akis ispuciau... vienu zodziu bobiskai bepletkindamos isrisom "galus"... o paskui pasirode kad vyras praktiskai su dviem moteriskem iskart gyveno, tik labai daznai "i komandiruotes" vazinejo is vieno miesto i kita su cemodanais... biggrin.gif
Daugiau tas MB draugas pas mus nevaziuoja i svecius... MB jis pasake, kad kol MB gyvens su tokia "nevaldoma boba" (manimi) tol jo kojos pas mus nebus, nes as sugrioviau jo seima  unsure.gif tskant ...  ax.gif

Super moteros plepės drinks_cheers.gif
Na bet ir vyrai gi naivuoliai kartais būna, kam gi moteroms liežuvis duotas, ypač, jei žinoma apie praeitus santykius...
Atsakyti
As irgi... ax.gif

. vienu zodziu bobiskai bepletkindamos isrisom "galus"... o paskui pasirode kad vyras praktiskai su dviem moteriskem iskart gyveno, tik labai daznai "i komandiruotes" vazinejo is vieno miesto i kita su cemodanais... biggrin.gif
Daugiau tas MB draugas pas mus nevaziuoja i svecius... MB jis pasake, kad kol MB gyvens su tokia "nevaldoma boba" (manimi) tol jo kojos pas mus nebus, nes as sugrioviau jo seima  unsure.gif tskant ...  ax.gif

drinks_cheers.gif ir gerai padariai, ner ko gailet tokiu vyru, vistiek jau galima sakyt seima sugriauta, tu tik pagreitinai, o tai nemanau kad blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 04, 09:38)
O nematete filmo "Mongolas"? Ten Cingizhanas sako "labai svarbu rasti tinkama moteri", o ta moteris jam atsako "bet vistiek moterys renkasi"...
Antra, anot psichologu, santykiuose visada buna kalta moteris. Psichologija man toks pavirsutiniskas mokslas, bet sioje vietoje negaliu nesutikti. Pamastant giliau - visi gincai ir situacijos seimoje vyksta del moters reakcijos (imho). Moterys emocionaliau reaguoja. Jos atsiduoda santykiams visu 100%, kad ir turint ir naudojant laika sau. Jos reaguoja i bet koki vyro pasakyma, veiksma. Jos reikalauja demesio sau ir vaikui. O zmogishkoji puse - kuo labiau tave vercia, tuo labiau tu spardaisi..
Gal, paprasciau neimti i galva meiluzes ir "nuklydymus"? Tiesiog priversti save galvoti, kad tai ne tavo problema.. O toks poziuris salygos kazkokius tavo veiksmus, o tavo veiksmai - vyro mintis ir veiksmus?
Cia siaip, pamastymai...

Aš supratau baisų dalyką....
Aš- ne moteris.
Ką gi man daba daryt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 12, 14:51)
Aš supratau baisų dalyką....
Aš- ne moteris.
Ką gi man daba daryt?  blink.gif

Keisti lytį ir požiūrį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 04 12, 16:13)
Keisti lytį ir požiūrį  biggrin.gif

Argumentuokit prieš patarinėdama...
Atsakyti
O atsakant i klausima "kaip supratot..."
Darbai "po darbo"...
Susitikimai su "naujais draugais", kuriu "aij, tu nepazysti, cia nauji musu partneriai"
Vazinejimas "pas klijentus" po darbo...
Visada telefonas "po ranka" (net einant i tualeta ar maudytis)...
Zmonos bet koks poelgis, prasymas sunervina juooodai... ir apskritai visi "maisosi po kojom"  biggrin.gif

g.gif itarimu budavo,o paskaicius sitai itarimai dar labiau sustiprejo.tik dar pridekim negrizimai namo naktim,o pareinama paryciais arba is ryto.tik gurtam arba pusblaiviam unsure.gif
Atsakyti
Ypac pradeda rupintis savo isvaizda, drabuziais ir higiena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2008 04 15, 21:42)
Ypac pradeda rupintis savo isvaizda, drabuziais ir higiena lotuliukas.gif

va va g.gif viskas aisku biggrin.gif ypac kai is namu issliukina antra val nakties,po gerimo su draugu,ir dar apatinius pasikeites.na vat sito bajerio turbut niekad nepamirsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 15 balandžio 2008 - 22:27