Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(bumbasi @ 2008 04 16, 00:26)
va va g.gif  viskas aisku biggrin.gif ypac kai is namu issliukina antra val nakties,po gerimo su draugu,ir dar apatinius pasikeites.na vat sito bajerio turbut niekad nepamirsiu rolleyes.gif

blink.gif biggrin.gif
Pazistama situacija,irnesakyk.gif tik mano exas blaivus sitaip elgdavosi,o paryciui grizdavo-atseit jam nesimiega ,reikia pasivaiksciot hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Phedra @ 2008 04 08, 18:31)
O atsakant i klausima "kaip supratot..."
Darbai "po darbo"...
Susitikimai su "naujais draugais", kuriu "aij, tu nepazysti, cia nauji musu partneriai"
Vazinejimas "pas klijentus" po darbo...
Visada telefonas "po ranka" (net einant i tualeta ar maudytis)...
Darbai prie kompo iki paryciu...
Zmonos bet koks poelgis, prasymas sunervina juooodai... ir apskritai visi "maisosi po kojom"  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Nebezinociau ka ir pridurt g.gif
Nebent,dar vienas- TB ,jei Tau kyla koks itarimas ,sako-gali paklaust ,tegul tai buna, N,jis tikrai pasakys smile.gif ,arba gali paskambint N,o jei paskambintum tam N ir paprasytum pakviesti TB,jis greiciausiai pasakys,kad TB tualete, ar dar kur..,o po keletos minuciu perskambina pats TB lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2008 04 08, 18:31)

Darbai "po darbo"...
Susitikimai su "naujais draugais", kuriu "aij, tu nepazysti, cia nauji musu partneriai"
Visada telefonas "po ranka" (net einant i tualeta ar maudytis)...
Darbai prie kompo iki paryciu...

blink.gif Aš taip elgiuosi unsure.gif bet esu ištikima... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 04 18, 16:34)
blink.gif  Aš taip elgiuosi unsure.gif  bet esu ištikima... unsure.gif

irnesakyk.gif pas Tave per mazai punktu,kad galetum itart neistikima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saitana @ 2008 04 18, 17:15)
irnesakyk.gif pas Tave per mazai punktu,kad galetum itart neistikima  mirksiukas.gif

yess.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 03 27, 00:21)
Kazkodel paskutiniu metu karts nuo karto apie tai pagalvoju.Gal daro itaka pazistamos vyras. I svecius ateina su savo drauge(ne su zmona). Atrodo mano pazistama nieko neitaria.

QUOTE(Hmmm... @ 2008 03 27, 10:42)
Man asmeniškai būtų nemalonu bendrauti, jei mano pažįstamos vyras pas mus su kita svečiuotųsi ir žinant savo liežuvį, tai beveik garantuotai leptelčiau ką nors tokio, kas nepatiktų abiems mano svečiams ir greičiausiai nutrauktų jų vizitus į mano namus...

Musu namuose irgi daznai taip buna,kadangi jam esu antra,tai zinau tikrai daugiau negu zinojo pirmoji apie jo draugus ban.gif
Anakart sulaukem tokiu sveciu,tai paprasciausiai uzsidariau duris ir toliau sedejau prie kompo,nes man toks bendravimas nelabai idomus blink.gif manes i tai geriau tegul nekisa,o tai,kas neliecia manes,man visai neidomu.cia yra ju gyvenimai ir ju seimos.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 03 27, 22:32)
Jei pas mane ateitu gerai pazistamos seimos narys su meiluze ar su meiluziu,nu tipo neistikima butu zmona ar vyras,tai jau zinau savo charakteri,daugiau jie i mano namus uzeiti nenoretu biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir dar ratu aplenktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau kelis atpazinimo pozymius, kai antra puse neistikima:
1.staiga pradejo rupintis savo isvaizda
2.Pradeda velai grizdineti namo
3.Slepia savo mobilu telefona
4. ...........
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 11 23, 04:06)

4. ...........

mastau.gif
Atsakyti
Telefonas arba begarseje aplinkoje, arba po ranka ar net rankoje - tik tai ir pastebejau, nes visa kita (isvaizda, darbas, draugai - ne pozymiai man) buvo ir iki naujos pasijos.
Vienakart net i dusa telefona nesesi.
Stai cia ir isryskejo paveikslas...................................

Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 03 26, 23:21)
Kazkodel paskutiniu metu karts nuo karto apie tai pagalvoju.Gal daro itaka pazistamos vyras. I svecius ateina su savo drauge(ne su zmona). Atrodo mano pazistama nieko neitaria.

Aš atsiprašyčiau ir pasakyčiau, jog tokių dalykų mano namuose nebus. Tikrai neleisčiau. Užtat kad visuomenė tyli, tai ir būna tokių cirkų, visi žino, tik kam reikia - ne.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 11 23, 04:06)
Kazkur skaiciau kelis atpazinimo pozymius, kai antra puse neistikima:
1.staiga pradejo rupintis savo isvaizda
2.Pradeda velai grizdineti namo
3.Slepia savo mobilu telefona
4. ...........

Manyciau pirmiauaiai moteriska intuicija suveikia o poto pradedi stebet ka galma butu jam pritaikyt is isvardintu punktu ,o karatis tai tiesiog suzinai visai netycia,nu nemoka jie gerai meluot vistiek ssiduoda netyciom kokia smulkme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2008 04 11, 18:43)
drinks_cheers.gif  ir gerai padariai, ner ko gailet tokiu vyru, vistiek jau galima sakyt seima sugriauta, tu tik pagreitinai, o tai nemanau kad blogai mirksiukas.gif

na, nieko ji nepadare, tiesiog naturaliai gavosi wink.gif
matyt taip ir turejo buti ir gerai smile.gif
as uz tai, kad tokiu dvigubu zaidimu nebutu smile.gif
Atsakyti