Patarkit ka daryti nes degu kaip ugnikalnis ir nenoriu neapgalvotai pasielgti. Suzinojau kad viena mano prieshe turi meiluzi, vedusi vyra, su vaikais, ji jam pati kabinasi ant kaklo, sako kad myli, visaip graziai vadina, zodziu lenda i uzpakali, o jam turbut gerai tik pasid.... nes neatsako tuo paciu kad myli. Taip gavosi kad as viska zinau iki smulkmenu apie juos, ir patarkit dabar ka daryt, kam ka sakyt. Jo zmonai noretusi labai pasakyti viska, bet tada gali seima issiskirti, gal geriausia jam pasakyti? O tai savo priesei tai noreciau plaukus nurauti uz tokius darbus. Pesha vyra is seimos
Negaliu nesikist, gal buvo lemta man suzinot kad isikisciau..

QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 14:33)

Nu jo, biški susireikšminimas

QUOTE(alter ego @ 2008 11 28, 15:45)
..tiesiog gaila zmonos ir vaiku.. yla vistiek is maiso kada nors islenda.. jeigu ji suzinos turbut nieko gero nebus, bent jau labai skaudu bus, o tas vyras pazaide ir turetu uztekti manau.. suprasciau dar jei kazkokia abipuse meile butu, o dabar ta is didziosios raides K... pati iniciatyva rodo, siulo susitikimus, visaip ji giria ir dievina.. moterishka psichologija.. kuriam vyrui tai nepatiktu?..

QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 15:01)
..tiesiog gaila zmonos ir vaiku.. yla vistiek is maiso kada nors islenda.. jeigu ji suzinos turbut nieko gero nebus, bent jau labai skaudu bus,...
Tai gailėdama moters, užjausdama ją dėl to, kaip ji jausis, kai sužinos - pati jai viską pasakysite? Sakykit, jūs nors karts nuo karto pati suprantat ką rašot?
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 16:24)
Tai gailėdama moters, užjausdama ją dėl to, kaip ji jausis, kai sužinos - pati jai viską pasakysite? Sakykit, jūs nors karts nuo karto pati suprantat ką rašot?
as jo zmonai to nesakysiu

tiesiog anonimiskai.. kad baigtu zaisti.
QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 15:54)
..galvoju ar tam vyrukui pasakyt ar jo meiluzei..

ir ką tai pakeistų, manot jūsų išsigastų

QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 15:33)
Patarkit ka daryti nes degu kaip ugnikalnis ir nenoriu neapgalvotai pasielgti. Suzinojau kad viena mano prieshe turi meiluzi, vedusi vyra, su vaikais, ji jam pati kabinasi ant kaklo, sako kad myli, visaip graziai vadina, zodziu lenda i uzpakali, o jam turbut gerai tik pasid.... nes neatsako tuo paciu kad myli. Taip gavosi kad as viska zinau iki smulkmenu apie juos, ir patarkit dabar ka daryt, kam ka sakyt. Jo zmonai noretusi labai pasakyti viska, bet tada gali seima issiskirti, gal geriausia jam pasakyti? O tai savo priesei tai noreciau plaukus nurauti uz tokius darbus. Pesha vyra is seimos

o tai jus norit skust del to kad ji jusu priese?
ar jums skauda kad ji ta meiluzi turi?
nesuprantu skundimo esmes?
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 16:55)
Jūs manote, kad jie nežino?

QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 15:54)
..galvoju ar tam vyrukui pasakyt ar jo meiluzei..

O kas jums labiau rūpi - priešei atkeršyt ar pagailėt žmonos?
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 16:55)
Jūs manote, kad jie nežino?
..apskritai ,manau, kur pasaulis ritasi kai tokie dalykai dedasi.. to vyro zmona dar nieko nezino, o kad ir nesuzinotu, manau, reikia arba ta vyra arba jo K... pastatyti i vieta. Nejaugi tai blogai? O tai ka jie daro, gerai?
QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 16:00)
..apskritai ,manau, kur pasaulis ritasi kai tokie dalykai dedasi.. to vyro zmona dar nieko nezino, o kad ir nesuzinotu, manau, reikia arba ta vyra arba jo K... pastatyti i vieta. Nejaugi tai blogai? O tai ka jie daro, gerai?
Nesuprantu apie ką jūs kalbate. Atrodo ir jūs nesuprantate. Ką ir kam jūs norite pasakyti?
QUOTE(alter ego @ 2008 11 28, 16:59)
O kas jums labiau rūpi - priešei atkeršyt ar pagailėt žmonos?
tiesa pasakius abu variantai