Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 16:31)
Issigas  biggrin.gif  taip besielgiantys  vyrai yra bailiai tokiuose dalykuose  biggrin.gif 

lotuliukas.gif Bet dėl visa ko turėkit ir planą B biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 16:31)
maziausiai kistis i zmoniu gyvenima reiktu K.. tada maziau butu paliktu zmonu ir vaiku smile.gif

Tai pala, K.. jau kišasi į šeimos gyvenimą, bet juk žmona ir vaikai nepalikti?
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 14:33)
Negaliu nesikist, gal buvo lemta man suzinot kad isikisciau..

va ne del meiluziu skiriasi poros,o del tokiu "geradariu" mad.gif
mergyt ne tavo reikalas visa tai....ar aisku?? NE TAVO...
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 16:03)
tiesa pasakius abu variantai  smile.gif  juk kerstas labai saldus  smile.gif  Ji mano vietoje nieko nelauktu.. o be to ir gera darba padarysiu, nes manau tas vyras issigas prarasti zmona.

ax.gif ane, manai vyras išsigąs...susirasdamas meilužę nebijojo žmoną prarasti, o čia šmaukšt pasirodo geroji fėja-TU- irišsigąsta vyras; kaip avinėlis gryžta į šeimos glėbį atgailaudamas doh.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 16:11)
O jūs vyrą turite? Jei turite - tai jį pagasdinkit. Nes nuo kitų ir į galvą galite gauti. Bent jau šlapia šluoste.

QUOTE(GalBut @ 2008 11 28, 16:17)
Maža žiurkytė Maliūtka klausinėja...neužilgo bus didelė riebi žiurkė...jei kasnors netyčia su spąstais nepritrėkš...

lotuliukas.gif judu abu šmaikščiai teisūs drinks_cheers.gif

QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 16:21)
Na, logiskai pagalvojus, o kas galetu nutikti zmonai?.. Manau nieko, nebent vyras demesingesnis pasidarys, nors ir siaip kiek zinau jie neblogai sugyvena..

blink.gif nu blyn arba atsibusk, arba išsipagiriok doh.gif ...logikos tavo veiksmuose nė kvapo...jei jie gerai sugyvena, tai ir nelysk doh.gif ...dėmesingesnis pasidarys doh.gif ...ne nu virš visko umn.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 03 27, 00:21)
Kazkodel paskutiniu metu karts nuo karto apie tai pagalvoju.Gal daro itaka pazistamos vyras. I svecius ateina su savo drauge(ne su zmona). Atrodo mano pazistama nieko neitaria.

Turbut neistverciau ir viska pazistamai ispliupciau...bet neaisku ar gerai padaryciau ar tik pabloginciau situacija...bet antru reisu greiciausiai pasakyciau nesilankyt mano namuose su kita.tfu,kokia negera situacija.bet pirmu reisu nesiaiskinant paklausciau prie tos paneles,-KA,nauja panele susiradai? biggrin.gif (aisq cia apie zmona snekama) bet mazai pazistamu susituokusiu turiu..tai aplamai pasakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 11 28, 18:14)
Turbut neistverciau ir viska pazistamai ispliupciau...

Ne nu turbut serialu per daug per telika rodo... g.gif Koks kieno reikalas kaip zmones savo gyvenimuose tvarkosi? Butinai reikia moteriskems isisukti ir padaryti "gera darba" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 17:31)
ne, as geroji feja  biggrin.gif 

maziausiai kistis i zmoniu gyvenima reiktu K.. tada maziau butu paliktu zmonu ir vaiku smile.gif

Vat. Tu matai. Geroji fėja. Šį savaitgalį "Maisto bankas" organizuoja negendančių maisto produktų: kruopos, aliejus, birūs produktai, konservai, sriubos, sultiniai.....ir t.t. rinkimo akciją. Prisidėkit. Visose "IKI" parduotuvėse. Padėkite alkastantiems.

Plačiau čia: Maisto bankas
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 11 28, 17:14)
Turbut neistverciau ir viska pazistamai ispliupciau...

Ko neištvertumėt? "Siųsiotumėt" iš laimės matydama draugės nelaimingą veido išraišką?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 28, 21:12)
Vat. Tu matai. Geroji fėja. Šį savaitgalį "Maisto bankas" organizuoja negendančių maisto produktų: kruopos, aliejus, birūs produktai, konservai, sriubos, sultiniai.....ir t.t. rinkimo akciją. Prisidėkit. Visose "IKI" parduotuvėse. Padėkite alkastantiems.

Suntea... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 14:33)
O tai savo priesei tai noreciau plaukus nurauti uz tokius darbus. Pesha vyra is seimos  gun_rifle.gif

o dėl kokio darbo ji tavo prieše tapo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 28, 21:12)

Ne tik "IKI", "Rimi" irgi šiandien buvo. Manau visuose prekybos centruose. Blyn, tušti tie vėžimėliai- mačiau nusususį batoną, dešrigalį ir kruopas.
Papildyta:
QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 17:31)
ne, as geroji feja  biggrin.gif 

Žinoma sakykit, ko čia abejot. Visas prostitutes į pensiją, mes čia, jums jau baigės kadencija.
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 11 28, 16:33)
Patarkit ka daryti nes degu kaip ugnikalnis ir nenoriu neapgalvotai pasielgti. Suzinojau kad viena mano prieshe turi meiluzi, vedusi vyra, su vaikais, ji jam pati kabinasi ant kaklo, sako kad myli, visaip graziai vadina, zodziu lenda i uzpakali, o jam turbut gerai tik pasid.... nes neatsako tuo paciu kad myli. Taip gavosi kad as viska zinau iki smulkmenu apie juos, ir patarkit dabar ka daryt, kam ka sakyt. Jo zmonai noretusi labai pasakyti viska, bet tada gali seima issiskirti, gal geriausia jam pasakyti? O tai savo priesei tai noreciau plaukus nurauti uz tokius darbus. Pesha vyra is seimos  gun_rifle.gif Negaliu nesikist, gal buvo lemta man suzinot kad isikisciau..

Buvau tokios isduotos zmonos situacijoj.Tai tik jums gal atrodo, kad zmona nieko nezino.Patikekit, jei vyra labai myli, tai zino, nes jaucia.Nieko nepakeis svetimu zmoniu isikisimas.Jei pati seima nores, tai issaugos santykius.Vyras pasilakstys ir vel bus kaip buve.Ir tik zmonai spresti- ar atleisti, ar ne.As atleidau.Ar kas gali uz tai mane teist? Ar kas gali mano gyvenima nugyvent? Vienareiksmiskai- ne.Vadinasi gyvenkim kiekvienas savo gyvenima ir neteiskim kitu, tegul gyvenimas juos teisia.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 11 28, 16:17)
Maža žiurkytė Maliūtka klausinėja...neužilgo bus didelė riebi žiurkė...jei kasnors netyčia su spąstais nepritrėkš...

ziauriai g.gif , bet thumbup.gif teisingai, sakyciau:)
Atsakyti